Last news in Fakti

15 Септември, 2019 07:00 9 908 1

Вашият хороскоп за днес, 15.09.2019 г.

  • хороскоп-
  • дневен хороскоп

Интересен ден за Телците

Вашият хороскоп за днес, 15.09.2019 г. - 1
Снимка: Shutterstock

хороскоп от astrohoroscope.info

Овен

Макар да сте от хората, които предпочитат собственото си мнение пред това на всички останали, днес ще сте настроени да изслушате и чуждата гледна точка.

Телец

Интересен ден с много вътрешни провокации. Ще изпитвате вътрешно нетърпение, което ще се опитвате да представяте като желание за работа. Най-смислено е просто да прецените кое си струва и кое е важно за вас. Всичко останало просто предайте на Вселената за рециклиране.

Близнаци

Опитите ви да научите повече за света и хората около вас ще бъдат възнаградени. Ако у дома ви дразнят, идете на разходка. Днес особено ще държите на честните отношения и всички измами и заблуди силно ще ви нараняват.

Рак

Днес може да се изненадате сами от себе си. Обстоятелствата ще ви провокират да покажете качества, които дори вие самите не подозирате, че притежавате. Понякога стресовите ситуации ни правят голяма услуга, стига да не са твърде чести.

Лъв

Хубав ден да научите нещо ново, а също и да се поразходите по някоя туристическа пътека. Най-важното е да не губите ентусиазма и доброто си настроение.

Дева

Парите наистина са много важни, но те не биха ви купили чиста съвест. Помислете за това, когато се впускате да правите нещо с пълното съзнание, че е нередно. В такива случаи и наказанията са най-тежки, не го забравяйте.

Везни

Ще реагирате доста емоционално, което може да изглежда забавно за околните, но определено няма да е във ваша полза. Знаете как да намерите средния път, вие сте го измислили този номер, просто го направете.

Скорпион

Нещата ще стават сякаш независимо от вас, вие просто трябва да ги констатирате. Това може силно да ви подразни и може би е по-добре да приемете ситуацията такава каквато е, защото “бунтът” само би усложнил положението ви.

Стрелец

Някои от идеите на приятелите ви наистина може да ви звучат налудничаво, но не забравяйте, че всички гениални открития са започнали по този начин. Ако сте истински приятел, вие трябва да застанете на страната на човека, който ви нарича свой приятел.

Козирог

Всички около вас ще ви изглеждат пълни безхаберници и това силно ще ви изнервя. Успокойте малко топката и не се опитвайте да контролирате всичко и на всяка цена.

Водолей

Философски гледате на нещата и това ви кара да се чувствате свободни и независими. Все пак обръщайте по-голямо внимание на детайлите в работата си и на акуратното изпълняване на задълженията.

Риби

Можете да превъзмогнете притеснителността със съзнателно усилие. Не поемайте допълнителни отговорности, само ще си усложните живота. Не забравяйте да отделите нужното внимание на здравето си.


Поставете оценка:
Оценка 2.1 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 да ве

    1 1 Отговор
    Ей все си мислех че Венчето е прогледнала ВЕЧЕ и с двете очи, а тя все "гледа " с едното !!! Е, нейсе все някога може и да прогледне с двете времето е пред нея мноооооого време има май докато ги отвори и двете успех !!!!!!