Last news in Fakti

16 Септември, 2019 13:47 5 905 3

Грим тенденции за сезон Есен/Зима 2019-2020

  • грим-
  • тенденции-
  • есен-
  • зима-
  • очна линия-
  • червило

Веждите остават по-естествени и пухкави

Грим тенденции за сезон Есен/Зима 2019-2020 - 1
Снимка: Shutterstock

Тенденцията за „грим без грим“ остава актуална и през сезон есен/зима 2019-2020. Това е чудесно решение за дамите, които не разполагат с много време сутрин, или пък за тези, които биха желали да акцентират върху друга част от визията си, съветва Tanya Makeup Box. Основните продукти, с които бихте могли да постигнете този ефект, са коректор, спирала и гланц за устни.

Ако искате да поставите акцента върху очите си, можете да избирате между:

Очна линия – изключително актуална във всичките ѝ вариации, дори и по-ексцентричните.

Грим тенденции за сезон Есен/Зима 2019-2020
Снимка: Shutterstock

Цветни сенки – розово-лилавата гама ще бъде модерна за сезона. Златните сенки и броката остават актуални и дори изместват опушения грим като предпочитана визия за официални поводи.

Грим тенденции за сезон Есен/Зима 2019-2020
Снимка: Shutterstock

Веждите остават по-естествени и пухкави, не така плътни и графични, каквито бяха през изминалите сезони. Ружът е в женствените и нежни нюанси на розовото.

Грим тенденции за сезон Есен/Зима 2019-2020
Снимка: Shutterstock

Червените устни си остават класика, която ще бъде актуална и през този сезон. Матовите нюанси на червеното бихте могли да постигнете много лесно и в домашни условия, като поставите пудра върху нанесеното вече червило. Така, освен с модерна визия, ще се сдобиете и с дълготраен цвят на устните.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 8 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 АУДИттрс420

    2 3 Отговор
    а грунда къде е?
  • 2 Анонимен

    3 5 Отговор
    Важно е червилата да са ярки, за да оставят красиви кръгчета, където трябва!
  • 3 О.Ч.З

    2 4 Отговор
    Важно е преди да се гремират да са сигорни че имат поне една 20килограмова кога от латекс за да са сигурни че ще им стигне грима вечер си лягаш със лебед сутринта се будиш до крокодил и той ти говори.Дами малко се осъзнайте не може да сте на по 15 20 или 30г и да слагате маски все едно сте работили на полето 30г