18 Септември, 2019 07:00 11 182 0

Вашият хороскоп за днес, 18.09.2019 г.

  • хороскоп-
  • дневен хороскоп

Приятни изненади за Близнаци

Вашият хороскоп за днес, 18.09.2019 г. - 1
Снимка: Shutterstock

хороскоп от astrohoroscope.info

Овен

Еднообразието силно ви е отегчило и днес ще ви се иска да направите нещо наистина различно и дори щуро. Ще получите интересни неща по пощата, а и ще има с кого да разговаряте за това. Един чудесен ден за вас.

Телец

Днес ще раздавате безразборно симпатиите си и това няма да остане ненаказано. Не бъдете толкова импулсивни, това определено не е вашия начин на действие.

Близнаци

Ще искате да внесете нотка на разнообразие в обичайните неща. Хубав момент да направите някои промени в обстановката. Приятни изненади ще направят деня ви интересен.

Рак

Не е от лесните ви дни, но пък вие кога сте си падали по лесните неща. Е, повечето от проблемите сами си ги предизвиквате, но пък кой ли не е така. Най-хубавото е, че ви е интересно.

Лъв

Ден за размисъл. Пъргавата ви мисъл и живото ви въображение ще ви посочат интересни начини да направите живота си по-шарен и интересен. И нищо чудно малко след това да се забъркате в тайна любовна авантюра.

Дева

Има сума приятни неща, които ви очакват, само трябва да се постараете да сте на подходящото място, в подходящия момент и по подходящия начин. Можете да го направите, ако не се разсейвате с излишни приказки.

Везни

Ще ви се иска да си останете у дома и да свършите повечето от нещата, които отлагате. Хубаво е да оставите време и за веселие. Добре ще е да се поразходите малко сред природата и да внимавате с похапването.

Скорпион

Доста раздразнителни и неспокойни сте днес, а е просто един обикновен есенен ден. Опитайте да успокоите топката и намерете на какво да се порадвате, не може да няма такова нещо.

Стрелец

Ще ви се иска да ви забелязват и да ви се възхищават, но всички ще са някак дистанцирани. Защо не направите някое пътешествие или не се “заровите” в някоя библиотека и в двата случая ще се почувствате обновени.

Козирог

Днес ще гледате много по-ведро на живота, изпълнени с надежди. Хубав ден за срещи с приятели и подготвяне на бъдещи планове. Радвайте се на живота, така ще научите много повече за него.

Водолей

Хубав ден за практични дейности. Ще ви е по-лесно да се концентрирате и да следвате целта си. Бъдете по-търпими към хората около вас. И не се обиждайте заради това, че някой си е помислил нещо за вас.

Риби

До обяд няма да се чувствате в много добра форма, няма да ви се става много-много. Но пък след това ще сте готови за активни действия и дори ще вдъхновите всички около себе си с желанието си за действие.


Поставете оценка:
Оценка 3.4 от 11 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА