Last news in Fakti

18 Септември, 2019 11:45 6 450 10

Кой всъщност е Георгиос от „Игри на волята“? (СНИМКИ+ВИДЕО)

  • георгиос-
  • игри на волята-
  • риалити шоу-
  • участник-
  • българският тарзан

Той нарича себе си "българският Тарзан" и е убеден, че ще победи всички

Едва започна най-новата екшън игра у нас - "Игри на волята: България", а в нея вече имаме изявен лидер. Това е 32-годишният Георгиос.

Участникът, родом от гръцкия град Кавала, е категоричен, че може да оцелее във всяка джунгла. Причината за тази негова увереост е стабилната физическа подготовка, която има.

Кой всъщност е мъжът, който нарече себе си "българския Тарзан"?

Г като ГЕОРГИОС! Или Т като Тарзан. Българският Тарзан. ‼️💪🏻‼️ “Мога да оцелея във всяка джунгла” - казва гръкът Георгиос, който от години живее в България с успешната кариера на фотомодел и фитнес инструктор. Последният завоюван от него приз е “Мистър София 2019”! 🖖🏻😲🖖🏻 Дали ще спечели и приза в @igri.na.voliata.bulgaria? Състезанието започва на 6 септември точно в 20:00 ч. по #NOVA! : #novabg #novatv #newshow #newseason #reality #extreme #adventure #bulgarian #fabulous #nature #physical #mental #emotional #challenge #ИгриНаВолятаБългария

A post shared by ИГРИ НА ВОЛЯТА: БЪЛГАРИЯ (@igri.na.voliata.bulgaria) on Aug 26, 2019 at 5:39am PDT

Георгиос е на 32 години, родом от гръцкия град Кавала. Категоричен е, че може да оцелее във всяка джунгла. Защото има стабилна физическа подготовка.

Вдига 130 кг. от лежанка, може да направи 100 коремни преси без прекъсване, а във фитнес залата прекарва по 5-6 часа дневно.

Извън тези постижения, Георгиос има и други. Така например в момента е действащият Мистър София.

Георгиос се определя като магнит за жените. Те просто му се лепят! Българският Тарзан признава, че никога не отказва флиртове и забавления, и никоя жена не си е тръгнала незадоволена от при него.

В момента обаче няма постоянна партньорка до себе си. По думите му, му е нужна фатална жена, която да го опитоми.

В "Игри на волята" е убеден, че ще доминира, тъй като има физическата и емоционалната сила да победи всички.


Поставете оценка:
Оценка 2.8 от 4 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Шопо

    18 0 Отговор
    Гледах го в последното състезание,на гърдата беше жалък !
  • 2 Бесен Язовец

    32 0 Отговор
    Кой точно Тарзан? България има много Таразан, Тарзан да искаш! По - скоро си е чист Георгиос Педеристакис!
  • 3 сектант

    19 0 Отговор
    виждам че организаторите на Мистър София след провала с инфлуенсър к***чката Ричи Липовонестото сърце, сега искат да си оправят имиджа с нов мистър софия (ГеЙоргиос)
  • 4 Лора

    7 1 Отговор
    Има красиви гърци, но този нещо не ми харесва...но някои наистина му разказват играта или тепърва предстои...!

    Коментиран от #5

  • 5 Бесен Язовец

    2 1 Отговор

    До коментар #4 от "Лора":

    А аз предлагам добър салам! Натюрлих е на вкус.
  • 6 Зик

    6 0 Отговор
    А колко време прекарва в библиотеката , и в четене на книги.
  • 7 318tds

    7 2 Отговор
    Пинча му е в повече, като иска да дойде като товарач в дърводобивната ми фирма да товари да го вида колко е издръжлив и колко камиона ще натовари, че такова като него съм ги виждал мятат по 10 дървета и лягат до камиона и мрат, а какво остава да ги вади от дерето и да ги качва... Ако издържи нормата от 50 кубика (5 камиона) на ден става.

    Коментиран от #8

  • 8 Луд

    3 0 Отговор

    До коментар #7 от "318tds":

    Въпреки ,че тоя ми е смешен и е ясно ,че е позьор знаеш ли какво ще ти кажа:Товари си дървата и си ги изнасяй от деретата и си мисли ,че си най-големия играч.Много сте ми смешни и вие.Работа като работа си е вашето ,но да си мислиш ,че си тарикат защото си натоварил повече дърва от Мюмюн е несериозно.Колко години можеш да го работиш това.И, господин бизнесмен, 318 tds не ли е много ниско ниво за вас или това при вас това е новия мотор.С уважение ....Бай Иван.

    Коментиран от #9

  • 9 Луд

    0 1 Отговор

    До коментар #8 от "Луд":

    Не си мисли ,че работя нещо много по-добро,но си смешен с изказването,името

    Коментиран от #10

  • 10 318tds

    1 0 Отговор

    До коментар #9 от "Луд":

    1во вече ми мина периода да товара дърва (имам си хора за това) и това е така работа като работа, но не е за всеки, иска се физическа издръжливост и малко акъл. Това като цяло е доста тегава и натоварваща работа, която оставя последствия в здравето на говек напред в годините (болки в мускулите, краката, ръцете), а иначе когато аз съм карал 318тдс купена с пари от тази работа ти не си знаял какво е 318тдс...поздрави