20 Септември, 2019 07:00 9 112 0

Вашият хороскоп за днес, 20.09.2019 г.

  • хороскоп-
  • дневен хороскоп

Тягостен ден за Стрелците

Вашият хороскоп за днес, 20.09.2019 г. - 1
Снимка: Shutterstock

хороскоп от astrohoroscope.info

Овен

Дано да нямате за вършене някоя важна, монотонна работа, защото нещата трудно ще се получават. Днес сте като буре с барут, палите се от най-дребните неща. Успокойте се малко. Ако имате толкова много енергия - действайте вместо да влизате в спорове.

Телец

Днес ще сте най-ценни, ако работите заедно с колегите, като екип. А вечерта можете да отидете заедно да се почерпите за добре свършената работа. Все пак не приемайте всичко, което ви казват за чиста монета. Важното е да се чувствате комфортно като работите.

Близнаци

Днес ще успявате да контролирате емоциите си и това ще ви дава спокойствието на човек, който владее положението. Не пропускайте да се видите с приятели и хора със сродни интереси, ще научите интересни неща.

Рак

Не забравяйте, че човек, на когото възлагате големи надежди, може да ви подведе или дори да ви излъже. Имайте резервен план за действие. Да неутрализирате недоволството на близките си ще се окаже непосилна задача.

Лъв

Започнете деня с една тонизираща разходка. Не позволявайте на тъмните емоции да дължат в плен мислите ви. Това може да стане повод за глупави караници и недоразумения.

Дева

Има надежда да намерите общ език с шефа си. Върнете се към недовършените неща и гледайте да ги приключите преди да са ви затрупали.

Везни

Грешките днес ще са поради недоглеждане. В стремежа си да направите колкото се може повече неща, може да сътворите двойно повече грешки. Бъдете по-внимателни и концентрирани.

Скорпион

През първата половина на деня просто си вършете работа, плодовете от труда си ще събирате едва вечерта. Така че внимавайте какви ги забърквате.

Стрелец

Днешният ден ще запомните като тягостно и непредсказуемо време. Към края на деня се въздържайте от крупни покупки, да не се окажете с крупни дългове.

Козирог

В службата ще ви изненадат приятно, което ще повиши настроението ви за целия ден. Нищо не би могло да помрачи радостта ви, дори мрачните ви мисли ще се разсеят.

Водолей

Не бива да отлагате решението на семейни проблеми за друг път. Хванете бика за рогата и действайте, сега е моментът.

Риби

Бъдете внимателни и милосърдни към себе си, не се претоварвайте излишно. Нетърпящите отлагане дела отхвърлете още сутринта.


Поставете оценка:
Оценка 3.3 от 8 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА