Last news in Fakti

24 Септември, 2019 07:00 8 824 0

Вашият хороскоп за днес, 24.09.2019 г.

  • хороскоп-
  • дневен хороскоп

Приятен ден за Везните

Вашият хороскоп за днес, 24.09.2019 г. - 1
Снимка: Shutterstock

хороскоп от astrohoroscope.info

Овен

Ще видите реализирани много от плановете си, което определено е повод за радост. Днес ще сте доста оригинални, а това ще е от полза, когато трябва да се справите с изненадите, които ще ви поднесе съдбата.

Телец

Опиянени от факта, че нещата се случват според желанията ви, сте склонни да подценявате значението на другите хора и е възможно дори да си позволите да кажете неща, които не бива. Мислете добре преди да говорите.

Близнаци

Един вълнуващ и емоционален ден. Трудно ще ви е да спрете дори за минутка на едно място. Един романтичен излет ще ви направи невероятно щастливи. Големият апетит може да ви изиграе лоша шега, бъдете по-умерени.

Рак

Не се опитвайте да подредите любовта си, тя не се поддава на такива манипулации. Просто бъдете себе си и не анализирайте непрестанно всичко случващо се.

Лъв

До обяд ще сте нервни и раздразнителни. След кафето вече ще погледнете по друг начин света, а един добър обяд може да направи чудеса с настроението ви. Опитайте да сте практични и действайте, не се колебайте и не се чудете.

Дева

Днес малко ще се притеснявате дали ще ви свършат парите за всичко. Така или иначе в момента не можете да разрешите нещата, по-добре изчакайте да мине още малко време, тогава всичко ще се разреши от само себе си.

Везни

Един приятен и хармоничен ден. Ще можете да полентяйствате необезпокоявани. У дома ви нещата ще се уредят без проблеми и дори домашните задължения няма да ви тежат.

Скорпион

Имате доста работа и доста неща, които трябва да довършите. Надали ще успеете да направите всичко, което сте си наумили. Не прекалявайте с работата, отделете и време за забавления вечерта.

Стрелец

Ще се чувствате добре, ако изключим притесненията ви дали ще ви стигнат парите за това или онова. Вложете повече творчество и се опитайте сами да направите някои от нещата, които са ви необходими. Ще видите колко по-ценен ще е резултатът за вас.

Козирог

Ще ви се иска да ви забелязват и да ви се възхищават, но всички ще са някак дистанцирани. Май на първо време ще трябва да се задоволите със собствената си компания.

Водолей

Ще се чувствате объркани и несигурни, а това ще ви кара да постъпвате неадекватно. Спрете за момент и се опитайте да погледнете обективно на случващото се. Може би просто трябва да изчакате.

Риби

Искате или не, но ще трябва да свършите множество досадни задачи. Ще се справите, разбира се, но не прекалявайте с ограниченията, които сами си налагате. Отпуснете малко душата, финансовите затруднения в последно време май доста ви потискат.


Поставете оценка:
Оценка 3.4 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА