22 Септември, 2019 16:36 6 502 12

Звездните раздели продължават

  • раздели-
  • звездни двойки-
  • сетски среди-
  • двойки-
  • известни личности

С отиващото си лято много родни звезди казаха "сбогом" на досегашните си половинки

Мощното торнадо от раздели продължава да връхлита звездни имена от родния небосклон. Лято 2019 донесе неочаквани обрати в отношенията на редица популярни двойки у нас. Сега, с настъпването на есента, картинката сякаш не е по-различна, защото през последните няколко седмици станахме свидетели на няколко звездни раздели.

За кратко време, любовните си взаимоотношения прекратиха още няколко от родните популярни личности. Други, пък решиха да си дадат още един шанс и да опитат да заздравят отношенията си.

Годината все още не е свършила, а вече имаме дълъг списък с известни личности, чиито връзки, а може би и сърца бяха разбити до сега, пише сайтът Trafficnews.bg.

Вижте кои са звездите, които и казаха сбогом до този момент.

Райна и ММА боецът Валери Тюлеков

Фолк певицата Райна сложи с гръм и трясък край на взаимоотношенията си с ММА боецът Валери Тюлеков. Въпреки романтичните пътешествия, които си подариха, любовта между тях се изпари изневиделица. Според слухове, по-голяма вина има "пилето на поп-фолка", която непрестранно мрънкала и недоволствала на вече бившето си гадже. Тюлеков от своя страна изтри от профила си всички снимки с Райна, а тя все още пази своите. След раздялата, фолк изпълнителката непрестанно публикува свои нови фотоси, с които демонстрира непукизъм и добро настроение. Тюлеков и Райна бяха гаджета около година, а връзката им приключи скандално - с обиди и намеса от страна на полицията. Тюлеков взел телефона на Райна, както и ключовете от колата ѝ след шумната разпра. Тя го наклеветила в полицията и там словесният екшън продължил, а съдържанието на разменените обвинения, било срамно и позорно, издават очевидци.

Стоян Канара и дългогодишната му приятелка Малина

По-големият син на Атанас Стоев от орк. Канарите - Стоян сложи край на връзката си с дългогодишната си приятелка Малина Колева. Двамата бяха заедно около 7 години, а причина за раздялата им е традиционното неразбирателство и несходство в характерите. До момента двойката е приключвала взимоотношенията си няколко пъти, но този път музикантът е категоричен, че е за последно.

И няма как да не е така, тъй като в сърцето на Стоян вече се е настанила нова любов - гласовитата народна певица Ваня Вълкова. Официално те са заедно от 3 седмици, а преди дни се завърнаха от почивка в Турция. Ръководителят на орк. Канарите - Атанас Стоев и съпругата му Надя одобряват с две ръце новата избраница на сина си, още повече, че тя е от техния бранш - музикалния.

Ива Давидова и Владимир Тодоров

Друга изявени народна певица - Ива Давидова се раздели със съпруга си Владимир Тодоров, след дългогодишна връзка. За разлика от останалите двойки, те приключиха своите отношения по взаимно съгласие. "Няма драми, трети лица и скандали. Разбрахме, че сме много по-добри и пълноценни един към друг като истински приятели, отколкото като съпрузи." - написа самата Ива Давидова в личния си профил.

Фолк певицата Дебора и половинката ѝ

Фолкпевицата Дебора, която се прочу печално след скандалното си участие в "Биг Брадър" шокира последователите си в мрежата с признанието, че се е разделила с бащата на детето си.

Брюнетката разкри, че е била много нещастна с доскорошната си половинка, описа колко лошо се е държал той с нея, но как в крайна сметка двамата... ще продължат да отглеждат сина си. Според слухове, обаче не Дебора е зарязала бащата на детето си, а той я е изгонил. Бизнесменът, който върти пицария в Германия, вдигнал ръце от певицата и си я изпратил по живо по здраво обратно в България.

Кубрат Пулев и Андреа

Това може би бе най-шокиращата раздяла тази година. Новината буквално наводни медийното пространство, а феновете на Андреа и Кубрат останаха безмълвни. Причината за раздора така и не стана ясна, но всички твърдят, че човекът, който страда повече от тях двамата е Андреа, предвид множеството публикации, които тя направи в личния си профил. Кубрат от своя страна продължава да тренира, а от устата му не излиза ни вест ни кост, относно раздялата му с Андреа. Любовта между двамата продължи повече от 12 години.

Теди Велинова и д-р Ангел Енчев

Една от най-стабилните двойки в България, доктор Ангел Енчев и неговата годеница Теди Велинова, също приключиха. И те като всички остани избраха социалните мрежи, за да обявят раздялата си. След 8 години съвместно съжителство, новината за края на тяхната връзка дойде като гръм от ясно небе. Бившата моделка изтри от живота си всичко свързващо я с бившия и годеник, включително и всички снимки от профила си в Instagram

Григор Димитров и Никол Шерцингер

Родният ни тенисист Григор Димитров и красавицата Никол Шерцингер се разделиха тихомълком, без да изтъкнат причината, довела до това тяхно решение. Според слуховете, инициатор за раздялата е Григор, тъй като вече иcĸaл cepиoзнa и cтaбилнa вpъзĸa, а това не се понравило на 41-годишната Hиĸoл. Съвсем скоро, в предаването "Австралия търси талант", световната звезда спонтанно призна: "Свободна съм".

Софи Маринова и Гринго

Влюбените се разведоха само 4 месеца след пищната сватба, която вдигнаха през март. Двамата се обвиняваха един друг, като Софи призна, че основната причина за раздялата между двамата е, че Гринго и е посягал и заплашвал. Сега обаче, двамата обявиха, че отново са заедно и дори обмислят отново да се оженят. Ромската перла обясни, че в любовта понякога се случват и такива неща и шеговито допълва "Г-н Давидов е в изпитателен срок".

Биляна Дол и Валери Божинов

Сръбкинята Биляна Дол заряза футболиста Валери Божинов след поредица от изневери от негова страна, а новината на раздялата отново обяви публично в личния си профил. Колоритната двойка споделяше любовта си повече от 3 години. Само месец след раздялата, влюбената двойка забрави за неразбирателствата. "Да, събрахме се с Биляна" - сподели самият Божинов пред Trafficnews.bg.

Годината стартира с неочакваната раздяла между любимците от "Господари на ефира" Димитър Рачков и Мария Игнатова.

Фолкпевицата Кали се раздели с дългогодишния си приятел и баща на третото ѝ дете – Владимир. След края на връзката им двамата се плюха по медиите и се обвиняваха взаимно, като той изтъкна, че тя му е изневерявала с друг и показа нейни чатове. В момента, Кали има нов човек до себе си и твърди, че е много щастлива, като дори иска дете от него, което ще е 4-то за певицата.

Без много шум се пръснаха и Миро и Златка Димитрова. Двойката къса за втори път в рамките на година. Новото гадже на Черната Златка е известният фитнес инструктор Кирил Танев


Поставете оценка:
Оценка 2.5 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Behemoth

    49 1 Отговор
    Новини от кенефа!
  • 2 Софиянец

    30 6 Отговор
    Приравняват гришата с останалата пасмина ;) ей каскети каскети
  • 3 Ал та фанах Атаопънах

    31 1 Отговор
    Депресирани хора, считащи се за знаменитости, понеже държавата подкрепя тяхната простотия, считат за необходимо да ни уведомят че ние сме простолюдие и трябва да се интересуваме от тях.
  • 4 Хареса му да е жена...!

    5 4 Отговор
    Страшно е младеж с дефектна жина...! Няма нищо вечно на тази земя...!
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Баш Бащицата

    7 1 Отговор

    До коментар #5 от "Домоуправител":

    Еми, трябвало и тях да ги пишат в статията.
  • 8 Анна

    14 5 Отговор
    ФАКТИ. БГ,
    Не знам по какъв начин определяте кой е звездна личност и кой не е, но да смесваш истински звезди /като Григор Димитров / с лица, популярни само на определена прослойка и то не най-интелигентна на, не Ви прави добра услуга.

    Коментиран от #9

  • 9 Щом ти си тука...!

    4 1 Отговор

    До коментар #8 от "Анна":

    Никакъв проблем,,, честна,,,, умна,,, трябва да станеш.президент като Луна...!
  • 10 месара

    5 0 Отговор
    нема проблеми, просто е дошло времето за размяна на партньорите!
  • 11 Ved

    12 0 Отговор
    То поголяма част са чалгари , а те не са звезди. А певци на тъпа музика.
  • 12 гост

    12 0 Отговор
    Някакви чалга пр@сти...ки се разделили с момченца с по 2 грама мозък !!!! И това трябва да ни интересува ??? Факти , как мислите,българите толкова ли сме изпростяли ,че ни занимавате с това.Виж, за вашата родина Русия постоянно пишете колко е велика,разбираемо е.Трябва да си получите заплатите !!!