Last news in Fakti

27 Септември, 2019 07:00 6 890 1

Вашият хороскоп за днес, 27.09.2019 г.

  • хороскоп-
  • дневен хороскоп

Козирозите ще имат доста задачи в този ден

Вашият хороскоп за днес, 27.09.2019 г. - 1
Снимка: Shutterstock

хороскоп от astrohoroscope.info

Овен

Трудно ще ви е да се концентрирате на работното си място. Ако нямате спешна работа, по-добре вършете неща, които не искат особено внимание и са рутинни процедури. И избягвайте да се притеснявате, особено за пари.

Телец

Приятелите ви може да ви скроят някоя изненада, а вие определено не си падате по това и може да реагирате доста неадекватно. Поне си дайте сметка защо го правите и защо всъщност се опитвате да държите всичко под контрол, щом толкова много ви нервират изненадите?

Близнаци

Ден, в който ще трябва да мислите за по-практични неща. Някои от тях обаче си имат своето очарование, примерно попълването на есенния гардероб. Ще получите добро предложение да спечелите малко парички и това ще повиши настроението ви за цялата вечер.

Рак

Доста емоционално ще реагирате на всичко, което ви се случва днес, а това не е твърде препоръчително. Не приемайте прекалено лично нещата, които ви казват околните и не губете чувството си за хумор.

Лъв

Концентрирайте се върху целите, които имате и не позволявайте на клюките да ви разсейват. Малко трудно ще се преборите със собствените си предразсъдъци, но направите ли го – “и на вашата улица ще изгрее Слънце”.

Дева

Взаимоотношенията с хората ще са слабото ви място. Май имате прекалено високи изисквания към хорицата около вас, не ги претрупвайте толкова много. Може да изкарате някой-друг допълнителен лев, но пак благодарение на други.

Везни

Ще си възвърнете практичния усет. Ежедневните неща ще ви се отдават безпроблемно. Вслушвайте се в съвети, но не ги изпълнявайте на сляпо, първо помислете дали наистина ще са ви от полза.

Скорпион

Доста безразсъдно ще действате днес. Готови сте да заложите на карта моралните си ценности в името на едно неясно чувство. Кой беше казал, че постъпвате разумно?

Стрелец

Ако работа ви е свързана с движение – добре, защото иначе ще ви е трудно да се задържите цял ден на едно място. Свършете сутринта най-важните неща, защото после няма да ви остане време, ще се отворят други работи, а и разговорите ще ви отнемат доста време.

Козирог

Ще имате доста задачи, че хич няма да ви е до шегички. А може би трябва малко да се разсеете и да се порадвате на живота. Проявете по-голямо уважение към по-възрастните, и те имат нужда от това.

Водолей

Ден на изненадите, не разчитайте 100% на нищо, защото нещата може и да не станат точно както очаквате. Следобеда доста хора ще се сетят за вас и това може да ви претовари с разговори. Опитайте да бъдете по-делови, ако искате да свършите нещо важно.

Риби

Трудно ще ви е да се концентрирате на работното си място. Ако нямате спешна работа, по-добре вършете неща, които не искат особено внимание и са рутинни процедури. И избягвайте да се притеснявайте, особено за пари.


Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 зодия Горила

    5 1 Отговор
    ...........а