Last news in Fakti

29 Септември, 2019 07:00 6 113 0

Вашият хороскоп за днес, 29.09.2019 г.

  • хороскоп-
  • дневен хороскоп

Ден за мечтание и размисли за Телците

Вашият хороскоп за днес, 29.09.2019 г. - 1
Снимка: Shutterstock

хороскоп от astrohoroscope.info

Овен

Настроението ви днес ще е доста променливо. Вдъхновение няма да ви липсва, но малко неща ще зависят пряко от вас. Опитайте се да намерите общ език с хората, с които ви среща съдбата.

Телец

Ден за мечтание и размисли. Една по-дълга разходка добре ще ви се отрази. Хората около вас доста ще приказват, а това може само да ви “надуе” главата. Е, все пак можете да бъдете за малко мили с околните.

Близнаци

Задълженията ви ще са повече отколкото времето, но въпреки това вие ще успеете с всичко. Ще успявате да балансирате между всичките си задължения.То е ясно,като се има предвид зодиакалния ви знак.

Рак

Днес сте готови да раздавате знания на всеки срещнат. Хубаво е да просвещавате народа, но все пак си подбирайте аудиторията. Ако нямате подходяща трибуна, можете да опитате да си записвате мислите, хем по-късно ще имате интересно четиво.

Лъв

Доста забързан е днешният ден за вас и това може да доведе до редица конфузни ситуации. Бъдете по-добре организирани, не действайте с напрежение, защото така сами обърквате всичко. По-спокойно, много добре знаете, че дори светът не е бил създаден за един ден.

Дева

Днес ще търсите начин да разговаряте повече. Овладявайте емоциите си, защото това може да ви представи в лоша светлина и да има неприятни за вас последици.

Везни

Днес ще получите хиляди комплименти. Сваляйте от време на време розовите очила, за да не се главозамаете. Не издевателствайте над външността си с разни сложни козметични операции или пък потресаващи прически.

Скорпион

Задълженията ще ви дойдат в повече, но пък това ще ви поддържа във форма. Ще успявате да балансирате между всички тях и това ще възхити дори самите вас.

Стрелец

Днес е хубав ден за вас, макар че няма да ви се занимава с досадни неща, но вие и на това ще му намерите колая. Сутринта се опитайте да сте по-сдържани, особено пред началниците, не показвайте колко много ви се весели.

Козирог

Днес няма да ви е много лесно, но ако не се поддавате на емоциите, нещата ще се подредят както подобава. Обърнете внимание на родителите си, засвидетелствайте им доброто си отношение, защото те жадуват за това.

Водолей

Днес ще имате много възможности, но действайте избирателно, защото иначе няма да ви остане време за нищо. Отваря се “зелена улица” за любовта ви, не се чудете, а действайте.

Риби

Ще ви занимават доста прозаични неща, но това няма да ви е неприятно. Хубав ден за покупки, особено за неща, които носят удоволствие. Погрижете се за външния си вид, но не и като пазите диета, днес няма да има много голям резултат от усилията ви.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА