2 Октомври, 2019 07:00 7 004 0

Вашият хороскоп за днес, 02.10.2019 г.

  • хороскоп-
  • дневен хороскоп

Предизвикателен ден за Овните

Вашият хороскоп за днес, 02.10.2019 г. - 1
Снимка: Shutterstock

хороскоп от astrohoroscope.info

Овен

Доста предизвикателен ден. Правилата ще противоречат на чувството ви за справедливост, а това може да стане повод за революция. Не е нужно да си траете, а по-скоро да имате план за действие и няколко резервни. Днес е ден за конкретни действия.

Телец

Нови хоризонти добре замаскирани като старите. Не се ловете на стари въдици за финансово изобилие. Допитайте се най-напред до здравия си разум.

Близнаци

Това, че сте компетентни по много въпроси, ви кара да сте мързеливи. За самите вас ще е по-добре да откриете нещо, с което просто да се забавлявате, вместо да проявявате компетентност.

Рак

Ще изпадате в доста сложни ситуации, но в крайна сметка изходът ще е благоприятен за вас. Разбира се, това ще ви коства доста извънредни емоции, макар че за вас емоциите никога не са в повече. Ограничете малко разговорите по телефона, оставете си повече лично време.

Лъв

От една страна - вдъхновение и ентусиазъм, от друга - административни пречки. Кое ще надделее зависи изцяло от вас и личната ви вяра в положителния изход на ситуацията.

Дева

Ако днес успеете да отделите за себе си дори 10 минути повече, може би ще успеете да срещнете щастието. Както казват мъдреците - щастието е вътрешно състояние, така че направете нещо за онази, невидимата част от вас самите, която създава сияйните усмивки и блясъка в очите.

Везни

Дори днес външността ви да не е толкова блестяща, колкото ви се иска - не го преживявайте. Работете върху вътрешната хармония и външният блясък ще се появи сам.

Скорпион

Гледайте да приключите всички неотложни неща до обяд. Вечерта ще ви е доста натоварена програмата. Звездите ви предупреждават обаче да внимавате, защото постъпките ви лесно могат да се обърнат срещу вас.

Стрелец

Едва ли нещо може да ви спре, ако сте поели към целта. Само бъдете по-разумни и не сменяйте целите си всеки ден. Фиксирайте една и я следвайте неотклонно.

Козирог

Този ден ще засили самоувереността ви, а при това положение можете и планини да преместите. Финансовите дела изискват днес да преосмислите миналия си опит и ценностите си. Не започвайте с отговорните неща от рано сутринта, поне се събудете, нищо, че ще сте самоуверени.

Водолей

Сутринта може да сте доста сънливи и да объркате куп неща, а при това грешно да изтълкувате знаците на съдбата. Малко физически упражнения ще ви се отразят добре, а един масаж още повече. При всички случаи - намерете начин да влезете възможно най-бързо в час. Слушайте повече, говорете по-малко.

Риби

Бихте могли да станете център на едно събиране, само бъдете себе си. Хубав ден да планирате нещата, а и да се осъществят плановете ви. Непременно се споделете радостта и тревогите си с приятел, това ще оправи положението.


Поставете оценка:
Оценка 3.6 от 8 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА