7 Октомври, 2019 07:00 6 598 1

Вашият хороскоп за днес, 07.10.2019 г.

  • хороскоп-
  • дневен хороскоп

Успешно начало на седмицата за Везните

Вашият хороскоп за днес, 07.10.2019 г. - 1
Снимка: Shutterstock

хороскоп от astrohoroscope.info

Овен

Малко разсеяни започвате новата седмица. Мислите ще ви носят някъде далеч, но определено не и в работата. Труден ден за работа, гледайте да не направите някой гаф.

Телец

Спокойно започвате седмицата. Хубаво е да направите малка равносметка и да видите с какво разполагате. Помислете по въпроса как да изкарате повечко пари отгоре. А колко влюбени ще се чувствате днес…

Близнаци

Ще сте много самоуверени и готови да рискувате. Имайте предвид, че ще останете изненадани от доста неща, особено ако работите с група хора. Добър момент да споделите чувствата си към любимия човек.

Рак

Малко разсеяни ще сте днес, затова не предприемайте сериозни неща. Записвайте си какво имате да правите, защото много вероятно е да пропуснете нещо. И се обличайте добре, лесно може да се разболеете.

Лъв

Хубав ден за начало на седмицата. Ще се чувствате добре отново да сте ангажирани. Най-приятно ще ви е да работите заедно с някого, в група ще се чувствате много по-сигурни. Е, може малко да се изненадате от някои неща, но като цяло положителното ще е повече.

Дева

Много отговорности имате и доста неща за вършене, но пък резултатът наистина ще си струва. Подходящ ден за разговори “на високо равнище”. Не е добре за вас да се забърквате в политиката, но пък ако се налага – действайте професионално.

Везни

Успешно начало на седмицата. Ще действате мащабно и ще правите големи планове, все пак не губете чувството си реализъм. Добре се справяте с финансовите въпроси, продължавайте по същия начин, не “изхвърляйте” нестандартните идеи, те може да се окажат най-печеливши.

Скорпион

Днес няма да ви е лесно да убедите хората в правотата си. Не си струва и да се опитвате, просто постъпете така, както смятате за правилно. А правотата ще ви признаят впоследствие.

Стрелец

Днес е добре да прекарате повече време у дома си, стига да можете, имате нужда от малко спокойствие и време за размисъл.

Козирог

Склонни сте да се вслушвате главно в емоциите си, а това не винаги е здравословно. Ще водите много разговори, ще ви се иска да споделите повече лични неща. Не си разпилявайте времето, бъдете по-организирани.

Водолей

Някой от близките ви няма да ви остави да полежите до късно в леглото, но може би ще е за добро. Намерете време да се погрижите и за себе си. Един масаж би ви подействал доста витализиращо.

Риби

Днес ще се чувствате енергични и готови да свършите много работа, независимо от пречките, които ще се появят. Спазвайте правилата, за да не съжалявате после, че сте си изгубили времето в напразна съпротива.


Поставете оценка:
Оценка 3.3 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 6553

    0 0 Отговор
    Днес е св. Сергий!
    Светите мъченици Сергий и Вакх живели през третия век. Били жители на Рим.