Last news in Fakti

7 Октомври, 2019 14:54 14 342 9

Драма съсипва живота на 3 зодии тази есен

  • хороскоп-
  • зодии-
  • зодиакални знаци-
  • есен-
  • астрология-
  • астрологична прогноза-
  • люборно разочарование-
  • раздяла

Кои са трите зодии, чиито представители ще претърпят най-силни трусове в любовния си живот 

Драма съсипва живота на 3 зодии тази есен - 1
Снимки: shutterstock

С настъпването на студения есенен сезон и наближаващата зима, всеки търси топлината и близостта, които са неделима част от семейния уют. Като че ли студът предразполага към желание за близост и интимност, но не на всички им е писано да я получат. Тази есен Вселената ще постави всичко на мястото си и представителите на някои зодиакални знаци ще се изправят пред тежко изпитание в любовта, а именно раздяла с половинката.

Най-засегнати от това ще са представителите на три определени зодии, но и при тях всичко е много субективно.

Според астролозите най-сериозни трусове в личен план ще усетят онези, чиито любовни отношения отдавна са се изхабили или пък двойки, при които от доста време има разногласия и недоразумения.

Есента на 2019 година ще даде възможност на някои да въведат нови хора в живота си, а на други, да се отърват от стари връзки, които вече по никакъв начин не им носят удовлетворение и положителна енергия.

Вижте кои зодии ще претърпят разочарования и драми в личен план:

Близнаци

Драма съсипва живота на 3 зодии тази есен
Снимка: Shutterstock

Тази есен представителите на този знак трябва да бъдат много внимателни в думите и действията си, защото последиците може да са необратими.

Вземете на сериозно половинката си, ако не искате да я загубите. В даден момент несъответствието ви може да ви омръзне, но просто потърпете.

Помислете много внимателно дали този човек не е наистина прекалено скъп за вас и преценете на какво сте способни за него.

Много от вас за жалост ще осъзнаят, че не си струва да гледат срещу слънцето и понякога е добре всичко да приключи, преди да е станало твърде късно и прекалено трудно.

Лъв

Драма съсипва живота на 3 зодии тази есен
Снимка: Shutterstock

Вие сте известни с високото си самочувствие, което обаче понякога може да умори половинката ви.

В крайна сметка е добре понякога да направите отстъпки и компромиси и да осъзнаете, че не винаги вие сте прави.

Тази есен нищо чудно поведението на вашите половинки на стигне лимита си и чашата им да прелее. Те може да прекратят връзката си с вас.

За да избегнете това най-важното нещо е да се научите да преглътвате гордостта си и да се вслушвате малко повече в сродната си душа.

В случай, че любимият ви човек ви предложи да си дадете почивка, то типично във ваш стил просто ще си вирнете носа и ще си тръгнете, без да чакате той отново да се реши да бъде с вас.

Това обаче не означава, че няма да съжалявате, че отношенията ви са прекратени. Тогава ще започнете нов етап от живота си, в който ще започнете да преосмисляте повече отношенията си към любовта като цяло.

Везни

Драма съсипва живота на 3 зодии тази есен
Снимка: Shutterstock

Представителите на този зодиакален знак в повечето случаи не са романтични натури. Всеки обаче ще се умори от рутината на ежедневието, тъй че нищо чудно половинката ви да реши да сложи край на тази скучна връзка.

Важно е Везните да се вземат в ръце, преди да стане твърде късно. Покажете на сродната си душа, че я обичате и цените.

Вероятно нищо няма да се промени моментално, като с вълшебна пръчица, но ще сложите едно перфектно начало на една промяна, с която ще се издигнете в очите на любимия ви човек.

Ако обаче въпреки всичко раздялата ви споходи, то тогава е редно да осъзнаете, че понякога тези неща се случват за ваше добро и просто още не сте срещнали човека, който ще ви обича въпреки всичките ви недостатъци и липса на романтика в отношенията ви.


Поставете оценка:
Оценка 3.2 от 13 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ал та фанах Атаопънах

    12 11 Отговор
    Не мисля че е сезонно, тия зодии по стандарт са си жива драма.

    Коментиран от #4

  • 2 Киро

    7 14 Отговор
    Лъвовете са най във всичко

    Коментиран от #3

  • 3 Лав

    9 13 Отговор

    До коментар #2 от "Киро":

    Да кой разбира на лъв се спира:))))
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Лъвицата

    6 0 Отговор
    Ох. И аз и мъжът ми сме лъвове. Кой ли ще отстъпи? 😃
  • 7 Smoka Smuk

    0 3 Отговор
    Аз съм лъв моята е везни
  • 8 Стар Лъв

    3 1 Отговор
    Много народ ще страда тази есен,то си е направо 1/4 от света!Аз вече поостарях та не ми пука много,ама все пак си е за страх!
  • 9 Smoka Smuk

    3 2 Отговор
    Това не са драми а това. Лежах 7 години в затвора, жена ми ме остави, не съм си виждал щерката от тогава. След затвора не можах да си намеря работа, миналата година януари отидох в Белгия и там бях 3 месеца просяк в Антверпен, после се занимавах с строителство в Брюксел, това лято се върнах с 15 000лв и сега съм пак безработен, по цял ден си пия на село и си гледам кефа, купих си BMW E46 заради гаджето ми която много им се кефи на тези коли. С нея се хванах след като си дойдох, тя е 97 набор доста млада (74 набор съм). За жалост колата си я карам само по нашето село или най много до съседното за цигари, че няма шанс да си върна СУМПСто а пипнат ли ме пак затвор. Това мойто е разбит живот е това е драма.