Last news in Fakti

15 Октомври, 2019 07:00 11 506 0

Вашият хороскоп за днес, 15.10.2019 г.

  • хороскоп-
  • дневен хороскоп

Успешен ден за Девите

Вашият хороскоп за днес, 15.10.2019 г. - 1
Снимка: Shutterstock

хороскоп от astrohoroscope.info

Овен

Настроени сте на работна вълна и започвате с амбицията да свършите всичко в срок, за да имате повече време за своите си неща. Не се обиждайте на останалите, които не следват вашия ритъм, те определено имат други настройки.

Телец

Нещата ще тръгнат по обичайния начин. Ще имате доста работа за вършене и е най-добре да не я отлагате. Борете се за правата си. Подходящ ден за служебни разговори. Обръщайте по-голямо внимание на детайлите.

Близнаци

Един прекрасен ден, особено ако подхождате творчески към нещата, с които се занимавате. Любовта ще ви вълнува дълбоко и ще сте готови да зарежете всичко в нейна чест, но не забравяйте и здравия си разум.

Рак

По-спокоен ден откъм разговори и срещи и ще имате време да помислите и за своите лични проблеми. Отстоявайте правата си, не позволявайте да ви правят на глупаци, особено когато пазарувате.

Лъв

Ще се занимавате главно с неща, които ви засягат пряко. Трябва да сте по-организирани и гъвкави, ако искате да постигнете някакви конкретни резултати. Не бъдете безотговорни.

Дева

Може да бъде много успешен ден, само трябва да действате по-практично и организирано. Подходящ ден за срещи и разговори, особено ако са свързани с продукти за разкрасяване.

Везни

Ще се чувствате много по-енергични и с желание да свършите куп неща. Ще ви вълнуват напълно нови области, но не е препоръчително да започнете нещо съвсем различно, ако искате да продължи по-дълго.

Скорпион

Избягвайте разговорите на политически теми. В работата всичко ще се развива чудесно – ще успеете да се представите в най-добрата си светлина. Не вземайте на подбив дори и най-смешните твърдения, а поразсъждавайте върху тях.

Стрелец

Хубав момент да уредите документално някои юридически въпроси и дадете заявка за работа с някои институции. Не се поддавайте на негативни настроения.

Козирог

Готови сте на всичко в името на целта, която преследвате. Все пак добре е преди това да си дадете сметка за моралната страна на нещата, за да ви е чиста съвестта.

Водолей

Денят е обещаващ, но не и лесен. Ще се сблъскате с недоверие от страна на околните и със собствените си вътрешни противоречия. Вслушайте се в интуицията си и най-вече във внезапните си хрумвания, несъмнено ще намерите конструктивен изход.

Риби

Ще действате повече емоционално, отколкото разумно и това може да стане причина за недоразумения. Ще следвате главно инстинктите си.


Поставете оценка:
Оценка 2.2 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА