8 Октомври, 2019 18:31 4 568 5

Мъж свали повече от 200 килограма и сега... (СНИМКИ)

  • килограми-
  • отслабване-
  • американец-
  • мотивация-
  • свъх тегло-
  • тейлър суифт-
  • битка с килограмите-
  • житейска история

Тейлър Суифт и чаровната Андреа помогнали на Рони да се отърве от мазнините

Рони Броуер може да се смята за истински герой, заради силната си воля и борбен дух.

Мъжът страдал от депресия и заради нея години наред непрестанно се тъпчел, трупайки килограм след килограм. В един момент теглото му било толкова извън норма, че лекарите изразили загриженост за живота му.

Тогава Рони се стегнал и с много упорство и подкрепата на негови близки, той успял да се отърве от повече от 200 излишни килограма.

Всъщност, основната заслуга за неговия успех се дължал на две красиви дами.

Историята на младия американец ще ви шокира, но и ще ви трогне. Когато теглото му достигнало критичните 300 килограма, стандартната му вечеря се състояла от пица, пържени картофи и 20 бургера. Мъж свали повече от 200 килограма и сега... (СНИМКИ)

Младият мъж бил толкова дебел, че не е можел дори да напуска жилището си. Именно тогава разбрал от своя лекар, че ако не промени начина си на живот в най-скоро време, не след дълго животът му ще приключи.

Лекарят дори прогнозирал, че Рони ще живее още максимум две години. Мъж свали повече от 200 килограма и сега... (СНИМКИ)

Американецът бързо направил равносметка и осъзнал, че наистина не може да продължава по този начин, защото е прекалено млад, за да се предаде.

По думите на Рони певицата Тейлър Суифт била първата, която му е помогнала в тежката битка с килограмите. На нейните песни той започнал да прави упражнения, с които да се отърве от свръхтеглото си.

Мъж свали повече от 200 килограма и сега... (СНИМКИ)

Така, мъжът започнал бавно и постепенно да се сбогува с мазнините в тялото си.

Тук обаче, в животът му влиза още един мотиватор. Андреа Марсел е много красива млада дама, която била в положението на Рони. Тя успяла да свали 50 излишни килограма преди време и в момента изглежда повече от ослепително.

Мъж свали повече от 200 килограма и сега... (СНИМКИ)

Андреа била наясно точно през какво преминава Рони и започнала да го подкрепя, давайки му най-различни съвети.

Двамата се срещнали във фитнеса и осъзнали, че имат много общо. С времето си създали едно здраво и полезно приятелство, в което се подкрепяли и мотивирали един друг през всичките онези месеци, през които Рони топял килограм след килограм.Мъж свали повече от 200 килограма и сега... (СНИМКИ)

След като теглото на американеца спаднало с 2/3, пред него се появил нов проблем.

Върху тялото му увиснали като торба цели 16 килограма кожа. Наложило се да се подложи на операция в клиника, където лекари отстранили излишъците от плът по тялото му.

Мъж свали повече от 200 килограма и сега... (СНИМКИ)

Процедурата продължила цели 15 часа.

Естествено, първият човек, който той искал да види след интервенцията била именно приятелката му Андреа.

Мъж свали повече от 200 килограма и сега... (СНИМКИ)

Към днешна дата двамата са много щастливи и искат да продължат да моделират телата си заедно, да се мотивират и подкрепят в битката с изкушенията, за да не тръгне никой от тях отново по пътя към затлъстяването.


Поставете оценка:
Оценка 3.5 от 10 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Пишман, мъш,,..!

    13 4 Отговор
    Сега вече, прилича на съседа...!
  • 2 Антон

    51 2 Отговор
    Браво на човека!!!
  • 3 Протеза в чашка..!

    3 5 Отговор
    Тези неговите кожести гърди, когато все още не са оформени приличат на моите...!
  • 4 Радо

    4 12 Отговор
    Вече пак може да почне да муа макдоналдси и кентъки-фрайд - майна му райна.
  • 5 ЦЕЦО АПАРТАМЕНТА

    5 4 Отговор
    През 2006 г като основахме партия гроб кви бяхме хилави сега сме се усвинилииии ама поне развихме държавата и стандарта е ,като в германия.За това и хората ни обожават..