Last news in Fakti

10 Октомври, 2019 11:44 5 271 21

Охолният живот вече е блед спомен за Теди Велинова

  • теди велинова-
  • д-р енчев-
  • охолство-
  • охолен живот-
  • светски среди-
  • пластичен хирург-
  • развод-
  • раздяла

Въпреки не особено завидното си положение, Теди не си позволява да каже и думичка срещу бившия си мъж

Безгрижният и охолен живот вече е само блед спомен за Теди Велинова.

Три месеца след като тя и доктор Енчев обявиха, че вече не са семейство, на бившият модел ѝ се наложи бързо да си припомни как се изкарват пари. Макар, че след раздялата пластичният хирург уверяваше, че няма да лиши от нищо бившата си жена, за да отглежда спокойно децата им, се оказва, че това не е съвсем така, пише таблоидът "Галерия".

Преди дни Велинова е забелязана пред училището на децата, но не с лъскав джип, с какъвто се движеше до преди няколко месеца, а с лека кола "Миникупър". Автомобилите от тази марка в никакъв случай не са евтини, но определено не могат да се мерят с мощните возила, които Теди караше докато беше с Енчев.

Малко преди да се разделят през май тази година, хирургът ѝ подари уникален джип Mercedes G за 200 бона. Колата бе за рождения ѝ ден, в бяло, по нейно изрично желание.

Освен смяната на автомобила, в живота ѝ е настъпила и друга промяна.

Преди повече от осем години Теди Велинова сложи край на кариерата си, за да се отдаде на доктор Енчев и семейството им.

Преди това тя често се разхождаше по котешката пътека, дефилираше редовно по изрязано бельо и се снимаше за най-различни марки. След като през 2011 обаче завъртя главата на пластичния хирург, Теди реши да става сериозна дама и започна да отказва предизвикателните фотосесии. Днес обаче, не може да си позволи този лукс.

От юли моделката използва активно профила си в Instagram, за да печели пари от реклама. В почти всяка своя публикация Теди хвали поне по един продукт, за което, разбира се, взема пари.

GIVEAWAY Понеже обичам да тренирам всеки ден, с моите любимци от @skillboxbyatama искаме да Ви попитаме: Кога обичате да тренирате - Сутрин - Обед - Вечер? Отговорете на този въпрос в коментарите и един от Вас ще получи ПОДАРЪК Абонаментна карта от 8 посещения за да тренираме заедно! Правила на играта: 1. Отговори на въпроса като коментар. 2. Последвай и отбележи @skillboxbyatama в Инстаграм. 3. Харесай този пост. 4. Тагни двама твои приятели в коментарите. Това е!!! Победителят, ще бъде изтеглен на случаен принцип. Кога? След една седмица!!! . . . . . #giveaway #befit #bepositive #behappy #perfectbody #loveyourbody #mybox #myteam #training #trainingday #motivation #smile #happiness #photography #photooftheday #picoftheday #instapic

A post shared by Welcome To My World (@tedyvelinova) on Sep 9, 2019 at 4:48am PDT

Велинова не е претенциозна към продуктите - рекламира бански костюми, планинска екипировка, корсети за оформяне на талията. Станала е дори рекламно лице на известен столичен фитнес и усърдно се снима как тренира. Освен това бившата на доктор Енчев е вкарала и децата си в света на инфлуенсърите.

Само преди дни чрез снимка на сина и дъщеря си тя рекламира детската линия на известна модна марка, насочена към обикновените потребители със средни и ниски доходи.

Въпреки не особено завидното си положение, Теди не си позволява да каже и думичка срещу бившия си мъж, което означава, че все пак разчита и на неговото финансово рамо. След раздялата им Велинова е останала да живее с децата в семейната къща в Симеоново.

Освен това той ѝ давал солидна издръжка и се грижел на децата да не им липсва нищо. Двамата с хирурга изглеждаха като перфектното семейство и никой не предполагаше, че след осем години заедно и две деца, ще се разделят.

Официално станаха двойка през 2011 година, две години по-късно се сгодиха и скоро след това се появи синът им Филип. През 2017 се появи и София.

Преди да се залюби с най-добрия приятел на плеймейтките, Велинова имаше връзка с неговия колега Румен Бояджиев, за когото дори беше сгодена. Така че сега може би е ред на пластичен хирург номер 3.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Зик

    29 1 Отговор
    Голям праз много важно . Много важна новина за няква там. Другия път ще чакам новина какво е яла за закуска.ха ха ха 😀😀😀😀🎸🎸🎸🎸🎸🎸
  • 2 Анти милиционер

    34 1 Отговор
    Целият елит от селата си пише на английски само... Направо от нивата. 😂😂😂
    Много американско.
    Ах Алеко
  • 3 Ити

    45 2 Отговор
    "Язък" за толкова пари хвърлени по пластични операции.Направо си е грозна ,тази жена.
  • 4 Лорчето, ценител на хубавото...!

    6 6 Отговор
    Теди, хубава жена си с красиви деца, само не трябваше да позволяваш на доктора да те,, окепази,,...!Хресвам, класови мъже и жени, като видиш такива хора, забравяш за лошите неща в живота...!
  • 5 ДДРОнег

    12 1 Отговор
    Вече не става за нищо, ако преди е ставала, де ...
  • 6 ОТВРАТ!!!

    8 6 Отговор
    Да раждаш деца на изверг, който печели от смъртта и осакатяването на хората, си е чисто зло! Тази да не я жалим, а да я хвърляме в тигана да ври!
  • 7 К. за БХК на евреина Сорос

    19 1 Отговор
    Прилича на Майкъл Джексън с пола.
  • 8 WWW

    14 1 Отговор
    Има уникална обратна захапка.Събира вода,като вали дъжд,това чекмедже,как се затваря?
  • 9 Въпрос на вкус или пък НЕ

    21 1 Отговор
    Ако тая печели конкурс за красота, значи....има нещо гнило в България, ВЕРВАЙТЕ МИ!

    Коментиран от #13

  • 10 Прости хора

    8 1 Отговор
    С прости овчари ( пардон, инфлуенсърки) !
  • 11 ггг

    8 0 Отговор
    Когато някой си повярва много - следва приземяване ! Сега да рекламира фитнеси и да мълчи !
  • 12 Малее

    8 0 Отговор
    Тоз доктор енчев много некадърен, бе! Собствената си жена е направил на баба яга.
  • 13 Покажи се ти..!

    1 6 Отговор

    До коментар #9 от "Въпрос на вкус или пък НЕ":

    Защото не я харесваш и застани до нея..! Тогава наистина ще се види кое е,, гнило,, и кое не..! Повярвайте ми 100%...!
  • 14 Зик

    7 1 Отговор
    Таз много е грозно вата .
  • 15 месара

    5 0 Отговор
    да се пуска отново по пистата, може да прилъже друг!
  • 16 дама

    2 1 Отговор
    А никой ли не може да допусне, че доброто възпитание предполага да не злослови срещу бащата на децата си? Или махленското вече доминира ...

    Коментиран от #18

  • 17 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 18 Кой знае ква дама парцали ва си и ти..

    3 0 Отговор

    До коментар #16 от "дама":

    Ама нейсе...!
  • 19 София

    3 0 Отговор
    тоца крокодила № 2
  • 20 Порно

    2 1 Отговор
    Ако няма какво да сложи в уста , аз съм насреща.
  • 21 гост

    0 2 Отговор
    По лицето й личи, че е празноглава, а честно казано за пластичен хирург и толкова важната естетика не го виждам точно какво й е харесал, студените и груби черти ли?