Last news in Fakti

10 Октомври, 2019 22:45 5 114 11

Плеймейтки премериха... нокти

  • нора недкова-
  • леймейтки-
  • жанета осипова

Това стана в столичен салон

Плеймейтки премериха... нокти - 1

Едни от най-популярните плеймейтки за последните няколко години - Нора Недкова, Жанета Осипова и Маги Бадер си спретнаха женско парти на откриването на столичен салон за маникюр, като всяка от тях не пропусна да демонстрира изкуството на ноктопластиката.

Сред популярните дами беше забелязана и фолк певицата Дебора, която се показа в отлична форма и визия. С чаша шампанско наздравица вдигаше и една от най-коментираните кандидат плеймейтки от тазгодишния конкурс - Михаела Стоичкова в компанията на актрисата и певица Велислава Костадинова, която познаваме от лентата “12 А” и песенния конкурс “Пирин фолк”.

Виновница за партито бе маникюристката Ана Цветкова, собственик на верига салони. В професионален план тя има над 6 години стаж и куп престижни отличия от конкурси, форуми и семинари. Печелила е награди и отличия на много състезания по дизайн и миниатюри, сред които International Nail Festival G.H.W (Италия), International Nail Championship Golden Rose (България) и Nail Olymp (Русия).

“За мен Nails club BG е една сбъдната мечта. От всички награди и отличия, които имам като професионалист, няма по-голяма награда от здравия екип, приятелската атмосфера и усмивките на доволните клиенти”, категорична е Цветкова.

С течение на времето освен да обгрижва маникюра на обикновените дами, в салона ѝ се завъртат една дозина светски дами и плеймейтки.

“Не деля клиентите си по известност. Всяка жена, която иска да има красив маникюр или педикюр е добре дошла”, споделя още тя, като целта ѝ е да развива още обекти. Относно предпочитанията на плеймейтките, тя казва:

"Момичетата освен ослепително красиви, могат да се похвалят и с безупречен стил и усет за естетика. Предпочитат семпли пастелни цветове и ненатрапчиви декорации”.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Учуден

    23 1 Отговор
    Те утре у други ден ще почнат да си мерят дълбочините на ония работи....

    Коментиран от #7

  • 2 hitrii

    5 1 Отговор
    pusti busti moduu..kurvi zbogom..zdravko cholic........
  • 3 С бикини, но с миризливи крака

    4 0 Отговор
    И аз искам дълги нокти, ама съм стара и краката ми миришат, пък уж съм хигиенична...!

    Коментиран от #4

  • 4 Не си лорче

    5 1 Отговор

    До коментар #3 от "С бикини, но с миризливи крака":

    Пор си 🤪🤣🤣🤣
  • 5 Табаков

    3 0 Отговор
    Ох,жени. Или си мерят дължините на косите,или маникюрите. А тая, баджачестата с близалката какво ни демонстрира? Нарисуваните си вежди ли?
  • 6 кълвач

    5 0 Отговор
    Студиото за имплантиране на пилешки мозък във вакуумна среда кога ще го откриват?
  • 7 Баш Майсторът

    0 0 Отговор

    До коментар #1 от "Учуден":

    Тя дъно

    Ако не знаеш,"ТЯ"дъно няма..





    ма
  • 8 Име

    2 0 Отговор
    Абе колко ли струва такава "статия-реклама"? Няма ли закон за скритата реклама, под масата ли взимате пари за такива извращения? А данъци плащате ли? Няколко мастии се събрали, малко снимки и така между другото и името на салона, абе ние ядем домати, ама не ги ядем с колците.
  • 9 Щукар

    0 0 Отговор
    Плеймейтки премериха... нокти
    Това стана в столичен салон И АКО НЕ Е В СТОЛИЧЕН САЛОН,КАКВО? МАДАМИТЕ НЕ МЕРЯТ НОКТИ,НЕ ВИЖДАМ СГЪВАЕМ МЕТЪР. ПОКАЗВАТ ЦВЕТОВЕТЕ НА ЛАКОВЕТЕ.
  • 10 Гост

    1 0 Отговор
    А акъл кога ще мерят. Май никога щото такъв липсва.
  • 11 Радо

    0 0 Отговор
    Тая по средата не е грозна и може да го отнесе.