Last news in Fakti

14 Октомври, 2019 13:21 3 064 7

Бургаската красавица Бояна напусна безславно "Игри на волята"

  • игри на волята-
  • риалити-
  • напусна-
  • участник-
  • бояна генова

След напускането на русокосата хубавица, едно от племената в риалитито е на път да изчезне

Красивата Бояна Генова е последният отпаднал участник от приключенското риалити шоу “Игри на волята”.

Тя отпадна, след като в петък вечер беше победена от Атанас в елиминационната битка. Така хубавицата, прославила се като "малкото коте на Божинов" и като второразрядна актриса в "София ден и нощ", си тръгна безславно от шоуто.

Победата на Наско пък за втори път доказа, че той е силен играч, подценяван от по-голямата част от Траки, а и не само.

В битката двамата трябваше да преминат през трасе с препятствия, носейки рула рибарски мрежи. След това трябваше да ги разпънат и да вземат ключовете скрити в тях, после ги очакваше дървена греда, на края на която имаше сандък, който да отворят с ключовете. В сандъка се намираха корда и кукичка, които те трябваше да вземат и да преминат през въженото препятствие. На финала пред всеки имаше дървена риба, от която те трябваше да извадят 10 котви, сглобявайки си въдица.

Атанас беше много по-бърз и си спечели прякора „Елиминаторът“, но дали това не е поредната тактика на племето му, ще разберем следващата седмица. „Щастието е в хората около нас“, бяха последните думи на Бояна, преди да каже сбогом на съотборниците си.

Днешният епизод на шоуто ще е ключов, защото най-накрая настъпи моментът, в който едно от племената ще изчезне завинаги и неговите членове ще бъдат асимилирани от другите две племена.

Всичко ще случи след битката за територия, която ще има ключова роля за решението. Дали умните Траки, които продължават да живеят в два лагера и с различни разбирания за играта? Или красивите Славяни, които са най-задружни, но загубиха две от жените си в една седмица? Дали силните Прабългари, при които скандалите и виковете са част от ежедневието? Кое племе ще изчезне и кои две ще продължат битката предстои да научим тази вечер.


Поставете оценка:
Оценка 2.5 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ники

    6 2 Отговор
    Тази познайте какво работи ... ще ви подскажа .. древна професия ... 100% ... взима около 1000 лв на нощ ... но Имам познати и по любов са минавали ...

    Коментиран от #2

  • 2 Алфа Вълкът

    5 0 Отговор

    До коментар #1 от "Ники":

    1000 на вечер означава 150лв на час?
  • 3 Красиво име..!

    2 4 Отговор
    Красиво момиче, но не гледам вече реалитита, по ми харесва да си говоря сама, без да си навреждам сериозно, само си обогатявам и без това,, богатия,, речник...!
  • 4 Гост

    1 1 Отговор
    Пак новина за игрите в полето на загубеното време , и това ако е реалити за гледане по добре да гледам как балсамиран трупове то ще ми е по интересно
  • 5 Зрител

    8 0 Отговор
    Детски игрички , изпълнявани от възрастни . Направо са смешни с тези режисирани умувания на участниците , а водещата е по-слаба и от конферансие на селска сватба .
  • 6 ЪРП

    6 0 Отговор
    ГРИМЪТ Е ГОЛЕЕЕМА РАБОТА!!!!
    НЯКАК СИ ПО-ПО-НАЙ-ИНФЛУЕНСЪР ТЕ ПРАВИ......
  • 7 скарамуш

    1 1 Отговор
    Красивата Бояна Генова е последНАТА отпадналА участниЧКА