14 Октомври, 2019 15:22 19 086 11

Водещата, напуснала bTV заради красива синоптичка, вече е в...

  • водеща-
  • време-
  • прогноза-
  • синоптичка-
  • напусна-
  • btv

Христина Балинска вече работи в БНТ1

Дългогодишната водеща на прогнозата за времето по bTV Христина Балинска вече работи в БНТ1. В началото на годината опитната водеща, която в продължение на 18 години съобщаваше какво ще бъде времето, остана без работа.

Най-възрастната синоптичка в екипа на частната телевизия сама подала молба за напускане, след като ѝ съобщили, че рейтингът ѝ е отчайващо нисък. Гледаемостта на прогнозата, когато на малкия екран се появявало дългокракото изкушение Натали Трифонова, била доста по-висока и Христина предпочела да си тръгне сама, за да не бъде уволнена и унижена. Трифонова се появи в екипа на bTV по заместване, след като Станислава Цалова роди второто си дете и излезе в отпуск по майчинство. След като се върнала отново на работа, проблемът с многото синоптици в екипа назрял. И така за ветеранката Балинска не останало място.

Докато бе в bTV Христина всяка сутрин ставала преди 5 часа, за да подготви прогнозата за времето, а вечер стояла до късно в телевизията. Дълги години възрастта на синоптичката, родена на 28 август 1966 г., бе обвита в мистерия. Заради младите си колежки, 53-годишната блондинка полагаше огромни усилия, за да изглежда по-свежо на екран. Балинска започнала да се облича по-младежки, да полага повече грижи за външния си вид. Тя изпитвала ужас, че може да се раздели с поста си. Недоумявала какво толкова харесват зрителите на шегобиеца Емо Чолаков и се дразнела от високия му рейтинг.

В началото на годината любимецът на зрителите изненадващо напусна, за да работи на столичното летище. Според мълвата, която циркулира в телевизията, причина за напускането на Емо бил конфликтът му с Балинска. Тя се сърдела, че е дипломиран метеоролог и имала с 5 години по-голям стаж от Чолаков, а той ѝ се водел началник. Христина не одобрявала по-разчупения му начин на водене и шегаджийските му прогнози.

След всеки негов гаф Балинска му правела остри забележки, макар че и самата тя е имала издънки в ефир. Преди няколко години и двамата се сдобиха със "Златен скункс" от "Господари на ефира" заради технически грешки в градусите в две поредни недели. През януари, когато в най-топлите дни градусите достигат до 7-8, мониторът зад нея показваше цели 47 градуса. Вместо прогнозата на Емо, екипът пусна повторение на стара прогноза на Христина, пише Уикенд.


Поставете оценка:
Оценка 3.1 от 15 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Лошо време!

    60 3 Отговор
    По "най-гледаните" телевизии въртят само чалга, порно, лъжливи новини и Натали някоя си!
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Ном 1 Балинска

    58 5 Отговор
    Най-много кърти "скелета" в Нова, прилича на анорексичса, Наталито е чалга и порно както каза Ком 1. Балинската е приятна синоптичка, най-доброто попълнение в Бнт

    Коментиран от #6, #7

  • 4 глоги

    14 9 Отговор
    Аз пък си харесвам г-жа Цалова. А също Николена Маданска и оная рошава красавица Елена Яръмова.
  • 5 Лора

    34 2 Отговор
    Жена с положителна енергия, приятна, която винаги обичах да слушам и гледам, казвам обичах, защото не гледам тв вече..!
  • 6 дфхсгсгд

    1 7 Отговор

    До коментар #3 от "Ном 1 Балинска":

    за коя говорите?
  • 7 Guest

    4 21 Отговор

    До коментар #3 от "Ном 1 Балинска":

    Въобще не съм съгласен! В началото и аз гледах с не добро око на Наталито, но момето се оказа супер бързо схващащо, а по ерудиция в момента относно обявяването на прогнозата, Цалова може да и бъде ученичка! Борко въобще не е за коментиране. Нека бъдем честни: Натали в момента е най-профи от водещите на времето по БТВ!
  • 8 Петя

    7 3 Отговор
    Тези синоптици от BTV , ще е добре да си учат репликите за времето, а не когато показват на картата север , то да е юг ,,,или показват Варна , а говорят за Бургас. Не смеят да погледнат тази карта, защото не успяват да следят в монитора пред тях.
  • 9 Мисля за синоптик

    21 3 Отговор
    трябва да бъде назначавано лице с познания по темата,с две думи с диплома,а не от конкурса за красота. Ако искам секс знам къде да го намеря не и повреме на прогнозата за времето,защото се заглеждаш и накрая,като свърши не си разбрал какво си гледал,а за времето и хал хабер си нямаш. Балинска и Чолаков си бяха на точното място.
  • 10 Само минавам

    19 4 Отговор
    Това бтв гледа ли го някой още, но новини, ни предавания като за нормални хора. Канала си е на светлинни години по-напред с какви ли не разнообразни предавания. Добър избор на водещата.
  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.