17 Октомври, 2019 07:00 10 321 1

Вашият хороскоп за днес, 17.10.2019 г.

  • хороскоп-
  • дневен хороскоп

Приятен ден за Раците

Вашият хороскоп за днес, 17.10.2019 г. - 1
Снимка: Shutterstock

хороскоп от astrohoroscope.info

Овен

Ще ви вълнуват най-вече собствените ви мисли. Склонни сте да приемате лично всичко, което ви кажат. Недейте така – дръжте се като професионалисти. Най-лесно ще ви е, ако имате възможност да работите от вкъщи. Бъдете по-внимателни с разходите, приходите все още не са толкова големи.

Телец

Ще се нуждаете от помощ и не се притеснявайте да я потърсите. Работата в екип е най-ползотворна. Не се доверявайте на непознати и не разчитайте на непроверени хора.

Близнаци

Преди обяд ще трябва да канализирате енергията си в правилна посока, за да не направите някоя глупост. Следобед нещата ще станат по-сериозни и може да не успеете да вдигнете глава от работа.

Рак

Един приятен, спокоен ден, подходящ за срещи и развлечения. Гледайте до обяд да приключите с важните неща, защото след това изобщо няма да ви се занимава със сериозни работи. Настроени сте творчески. Хубав ден за спортни занимания.

Лъв

Сутринта нещата ще стават много бързо, още преди да се усетите. Следобеда посветете на себе си и семейството. Направете нещо, което ще ви отпусне и ще ви накара да намерите вътрешна хармония, а то може да е просто разговор с майка ви.

Дева

Преди обяд е добре да доизкусурите нещата, да ги огледате от всички страни, защото по-късно вече няма да имате тази възможност. Следобеда ви ще е доста динамичен и забързан, ще трябва да свършите повече неща, отколкото ви е възможно. Действайте по план.

Везни

Ще започнете добре днешния ден – с ентусиазъм и желание да свършите много неща. Следобед нещата малко ще се поуспокоят и сутрешното ви настроение ще ви се изглежда излишно приповдигнато. Хубав ден за пазаруване, но не и за сключване на сериозни споразумения.

Скорпион

Ще сте готови за всякакви предизвикателства. Ще гледате на нещата по нов начин и това ще ви донесе истинско удовлетворение. Идеален ден за влюбените, а тези които все още не са, ще побързат да го направят.

Стрелец

Малко разсеяни ще сте днес, но пък всичко ще става сякаш от само себе си. По-добре е да не предприемате нищо ново, а да се опитате да приключите вече започнатото.

Козирог

Ще се чувствате добре и във форма. Е, не всички ще ви забелязват, както ви се иска, но пък може да научите нещо интересно. Ден за срещи с приятели, не го отлагайте, че кой знае кога ще ви се отвори нова възможност.

Водолей

Ще се чувствате уверени в себе си и готови за действия. Инициативите ви може да се сторят малко досадни за околните. Не мърморете толкова, бъдете по-позитивни. следобедът е подходящ за пазаруване, особено на тоалети.

Риби

Ще можете да докажете предаността си на приятел в беда. Ще има доста тичане около работата ви, но пък почти всичко ще стане идеално. Действайте бързо, няма време. Не се ангажирайте емоционално с колегите си, това няма да е от полза за никого.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Бат асен

    1 2 Отговор
    Хаха