21 Октомври, 2019 07:00 8 289 1

Вашият хороскоп за днес, 21.10.2019 г.

  • хороскоп-
  • дневен хороскоп

Динамично начало на седмицата за Везните

Вашият хороскоп за днес, 21.10.2019 г. - 1
Снимка: Shutterstock

хороскоп от astrohoroscope.info

Овен

Вие сте направо като Летящия холандец, през цялото време пътувате нанякъде, но без конкретна цел и посока. Доста нехарактерна постъпка за вас, но май имате нужда от малко неизвестност, за да се почувствате добре.

Телец

Сутринта ще се чувствате малко нервни, но след това нещата ще тръгнат по-гладко и всичко ще си дойде по местата, дори ще имате възможност да помечтаете малко. Добре е да не се впускате в спорове на политически теми.

Близнаци

Няма да е от най-спокойните дни. Комуникацията с околните ще е малко затруднена поради невъзможността да изкажете ясно позицията си. При всички случаи е по-добре да се опитате да обясните нещата, отколкото да не правите нищо. Вътрешното неспокойствие е причина да се чувствате по този начин. Вземете мерки в тази посока.

Рак

Ще имате много работа, но и хора, които са готови да ви помогнат ще се намерят. Опитайте се да бъдете по-организирани, защото в противен случай никой не може да ви е от полза. Бъдете по-взискателни към себе си.

Лъв

Трудно ще се настроите за работа днес. Правилата и нормите ще ви дразнят, сякаш за първи път чувате за тях. Следобед ще сте по-склонни да вършите разни досадни работи, щом като вече сте се адаптирали към положението.

Дева

Трудно ще ви е да се концентрирате до обяд, нищо няма да ви спори така, както очаквате. Следобед нещата постепенно ще започнат да стават в последователността, която очаквате и с резултатите, които очаквате. Е, ще се чуват приказки на недоволство от тук-таме, но вие дори няма да им обърнете внимание.

Везни

Седмицата започва като на педали. Всъщност това изобщо няма да ви учуди, дори напротив, ще ви подготви по-пълноценно за работа. Следобед бъдете по-внимателни в изказванията, недейте да сте искрени до жестокост, отнесете се човешки към проблемите на другите.

Скорпион

Хубаво си помислете преди да се поддавате на общите настроения. Май днес е по-добре да сте в опозиция на околните. Отстоявайте себе си и най-важното – не изпадайте в масова психоза.

Стрелец

Някой, без сам да осъзнава, утежнява живота ви. Да му говорите за това е безполезно, само ще го обидите. По-добре е да се опитате деликатно да намекнете на въпросната персона да се заеме да “подобрява” живота на някой друг.

Козирог

Бъдете открити за всякакъв вид сътрудничество. Съвместните действия днес добре се координират и са обречени на успех. И не позволявайте на партньора си да забравя за вас, увлечен в собствените си интереси.

Водолей

Трябва да се отделите от общата маса. Днес сутринта ще сте в оптимистично настроение. Отличен повод да заразите останалите с веселието си.

Риби

Полетът на мисълта ще ви накара да се опитате да направите невъзможното. Това може да ви претовари физически. Намерете приятели, с които да споделите идеите си.


Поставете оценка:
Оценка 2.2 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ИМПЕРИАЛИСТ

    0 0 Отговор
    Caтaнaтa e рeaлeн и мнoгooo cилeн. Нeгoвитe cлуги ca нaвcякъдe и нa нaй-нeoчaквaни мecтa. Зa примeр щe Ви дaм caмo хoрocкoпитe, c кoитo e пълнa буквaлнo вcякa мeдия! Кoe му e caтaнинcкoтo нa хoрocкoпитe?- Тa тoвa e гaдaeнe! 10. нe бивa дa ce нaмирa у тeбe (тaкъв), кoйтo прeкaрвa cинa cи или дъщeря cи прeз oгън, прeдcкaзвaч, гaдaтeл, врaжaч, мaгьocник,....................................... Caтaнaтa ocвeн, чe e рeaлeн и мнoгo cилeн e и мнoгo хитър. Бoг зaбрaнявa гaдaeнeтo пo вcякaкъв нaчин, вкл. и хoрocкoпи. Кoй e прoтив Бoгa и зaкoнитe Му? Кoй Му e прoтивник? Тoвa e дявoлa и нeгoвитe изчaдия(дeцa). Вceки, кoйтo e прoтив Бoгa e c дявoлa, нямa cрeдeн път. Бoг иcкa дa гo oбичaмe и тoвa ce изрaзявa в cпaзвaнe нa зaкoнитe Му. Вceки, кoйтo Гo мрaзи и ce прoтиви нa нaрeдбитe Му, щe пocлeдвa лукaвият в oгнeнoтo eзeрo зa вeчнocттa.