15 Октомври, 2019 13:34 3 424 8

Падна огромна лична тайна на Меган и Кейт

  • тайна-
  • красота-
  • лично-
  • меган маркъл-
  • кейт мидълтън-
  • херцогиня-
  • кралско семейство

Тайната на свежестта и красотата на херцогините падна

Падна огромна лична тайна на Меган и Кейт - 1
Снимки: БГНЕС/ EPA

37-годишната херцогиня на Кеймбридж Кейт Мидълтън и 38-годишната херцогиня на Съсекс Меган Маркъл имат много общо освен факта, че са съпруги на кралски наследници. Едно от нещата, които ги свързват е, че и двете херцогини имат сияйна и чиста кожа и правят всичко възможно външният им вид да бъде безупречен навсякъде.

За разлика от известни личности, които често споделят своите тайни за красота в интервюта или в Instagram, кралските особи рядко общуват с репортери по тази тема.

Според кралския протокол те не могат да рекламират или препоръчват продукти на конкретни козметични марки. Тази потайност прави интересът към триковете им за красота още по-голям.

Падна огромна лична тайна на Меган и Кейт

Но сега източник от Бъкингамския дворец издаде интересен факт по темата.

Оказа се, че Кейт лично е споделила голяма своя тайна за красота, която е на стойност около 100 български лева, на Меган. Съпругата на Хари пък започнала стриктно да „копира“ действията ѝ.

Оказа се, че Меган Маркъл и Кейт Мидълтън използват еликсира за сън Beauty Beauty Beauty на Beuti преди лягане. Тази информация беше потвърдена от Leyla Aalam, основател на марката.

Източникът от двореца потвърждава, че Кейт редовно купува този продукт за себе си.

„Нещо повече, тя го препоръча на Меган и сега и двете са негови фенки“, казва той.

Чудотворният еликсир е смес от 14 растителни масла, включително семена от камелия, нар и чиа, които имат антиоксидантни свойства (за борба с признаците на стареене) и се знае, че хидратират и омекотяват кожата.

Той също така няма добавени аромати, а има само отпускащи нотки на етерични масла. В състава на еликсира също не се съдържат парабени, сулфати и силикони.

Еликсирът за сън Beautycare Beauty Sleep е одобрен не само от членовете на британското кралско семейство, но и от други знаменитостите, включително Ема Уотсън и Рита Ора.

Чудният крем може да бъде закупен само във Великобритания или на официалния уебсайт на марката и струва около 47 паунда (около 104-105 лева).


Поставете оценка:
Оценка 3.8 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Емил

    14 3 Отговор
    Красотата на тези стринки е фотошоп!
  • 2 Радо

    9 3 Отговор
    Баба ми навремето казваше: В един крем няма ли иланг-иланг и пачули и хиалуронова киселина - нищо не става от него.
  • 3 Бесен

    26 2 Отговор
    Чак красота... и едната може да е Херцогиня, ама другата си е обикновена пача гонеща кинти и слава.

    А тайната е, че не въртят пране и готвене, не търчат с прахосмукачката и не се тревожат за пари до края на месеца... работата им е да изглеждат добре.

    Коментиран от #6

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Телефончету

    5 3 Отговор
    Тоз техния крем е много евтин , да не е само реклама..! Ще го поръчам, да стана красив като тях...!
  • 6 гост

    11 2 Отговор

    До коментар #3 от "Бесен":

    Точно. Имам една съседка, която от младо момиче се въргаляше с чичковци и я отрупваха с подаръци, та момичето си живееше на широко и луксозно, а нейните наборки се блъскаха да работят по магазини, поддържат домакинството, раждат, гледат децата си сами, уроци, пак работа и много нерви. Тя си намери подходящ паралия, купува й джипове, роди му наследници след инвитро процедура и ходи да си ги прибира когато реши от майка си. Инак обикаля по спа процедури, маникьори и прически, ама се води майка по документи и вероятно взима и детски понеже на документи се води рецепционистка на минимална заплата и самотна майка. Ей такива са и тези кифли, хиляди хора работят за тях, други тичат след децата им, милионите капят, а те седнали да се хвалят кой какъв крем ползва.
  • 7 Инат

    3 1 Отговор
    Мирише ли им сливи те това е голямата тайна.
  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.