Last news in Fakti

16 Октомври, 2019 14:40 8 969 7

Салма Хайек се разсъблече за феновете (СНИМКИ)

  • салма хайек-
  •  12 милиона последователи-
  • последователи-
  • instagram-
  • актриса

С интригуващата фотосесия актрисата отпразнува факта, че има 12 милиона последователи в Instagram

Салма Хайек се разсъблече за феновете (СНИМКИ) - 1
Снимки: EPA/БГНЕС

Салма Хайек сподели гореща гола снимка в Instagram, за да отпразнува 12-милионния си последовател.

С този огромен брой от фенове, тя положи крайъгълен камък в историята на своя Instagram профил.

Актриса публикува снимка от посещението си в център за красота, където се е подложила на акупунктура.

"Много съм благодарна на всички за вашата любов и подкрепа. Вие достигнахте 12 милиона!!! Игличка за здраве и благополучие представя всеки милион от вас", пише Салма в текста към кадъра.

По-късно актрисата сподели и друга благодарствена публикация, която бе в напълно различен тон. Тя пусна колаж на "Тайната вечеря", на който е включена и самата тя, застанала от дясната страна на Христос.

Номинираната за "Оскар" актриса е доста активна в Instagram, където споделя спомени от минали роли, появите ѝ на специални събития, както и снимки от нейните ваканции и почивки.

Тя използва платформата и с по-сериозна цел. Актрисата често пуска публикации, в които заявява своята позиция за важни обществени теми и проблеми, социални каузи и политически събития от целия свят, които понякога си позволява да анализира и коментира.

През август тя сподели послание за насилието в родното ѝ Мексико, като написа: "Много съм тъжна, че в моя Коацакоалкос, където израснах със свобода, която дава обединена общност и без насилие, снощи най-малко 25 души загинаха при нападение в бар. За съжаление това е едно от безброй нещастия, които се случват ежедневно в Мексико. Надяваме се властите да изпълнят своето обещание да спрат насилието. Време е толкова много страдания да приключат в страна, в която има всичко."

Но това не е единственото добро, което актрисата и съпругът ѝ Франсоа-Анри Пино се опитват да направят за света.

Известна със своята пламенност и подкрепа за различни социални, обществени, екологични и хуманитарни каузи, Салма често се опитва да направи съпричастни към тях и своите последователи.

През април в катедралата Нотр Дам се разрази ужасен пожар, който потресе света. Френският милиардер и баща му предложиха да дарят 109 милиона долара, за да подпомогнат възстановяването на историческия символ на Париж.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Актриса, латиноамериканка...!

    10 1 Отговор
    Отива и всичкото това, няма пошлост а изкуство....!
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Миро Антонов

    19 1 Отговор
    Каквато е Моника Белучи за Италия,такава е и тази латинодива Салма Хайек за Холивуд. Адски гореща мацка. Няма нищо общо с онези измислени яки дупари,дето се рекламират в Инстаграм. Тази жена си е истинска муза.

    Коментиран от #4

  • 4 qwerty

    11 0 Отговор

    До коментар #3 от "Миро Антонов":

    After dark си пусни от From dusk till dawn, където Тарантино и пие от палеца на крака.
  • 5 Язи

    3 0 Отговор
    Голям талант и много секси.Абсолютна жена.Дс е жива и здрава!!!
  • 6 джедай

    0 0 Отговор
    И какво като се е съблякла красивата сладурана Салма? Прави си иглотерапия дамата. Не може да е облечена.
  • 7 сноу

    1 0 Отговор
    Кака Салма още си я бива ....Но-о ..тя от малка си знаеше ,че това което има ,не го ли отстъпва често на професионална обработка няма да го бъде дълго..