Last news in Fakti

20 Октомври, 2019 17:24 10 848 5

Бившата жена на Филип Аврамов му намери заместник

  • бивша-
  • съпруга-
  • филип аврамов-
  • милена-
  • заместник-
  • нов-
  • любов

Три години след раздялата с актьора, Милена се похвали с нова тръпка

Бившата жена на Филип Аврамов показа, че отново е щастлива, след като през последните три години от раздялата им търсеше новата си любов. Милена се похвали с нова тръпка.

След като актьорът ѝ заби нож в гърба, след като започна афера с колежката си Севинч Ибрахим, Милена си даде известно време преди да допусне нов мъж в живота си.

Новият тайнствен господин на Милена Аврамова обаче, бил изненада дори и за най-близките ѝ. А първото светско събитие, на което двамата присъстваха официално като двойка, бе съвсем скоро. На него, разбира се, бе пълно с хора от артистичните среди, но въпреки това Милена успя да направи впечатление.

В първия момент познатите ѝ дори смятаха, че тя случайно е влязла в помещението заедно с въпросния господин. Но впоследствие им стана ясно, че двамата са заедно и имат прясна любовна връзка, пише "Уикенд".

Това бе приятна изненада за всички, които бяха свикнали в последните години да виждат брюнетката или сама, или в дамска компания.

Месеци след като Филип Аврамов вече се радваше на втората си дъщеря, родена от новата му жена Севинч, бившата съпруга признаваше, че не може да спре да го обича, въпреки факта, че той вече е с друга.

Тя дори споделяше с последователите си в социалните мрежи горещи кадри от любовни сцени от филми, които е снимала заедно с мъжа си. Това била нейната първа истинска любов и Милена искрено вярвала, че двамата ще бъдат заедно до смъртта си.

Припомняме, че през 2016-та Филип Аврамов неочаквано завъртя афера с певицата Севинч, участничка в неговия спектакъла "Бог Рок". Всичко започнало почти на шега, но любовницата бързо забременяла и това окончателно решило развоя на събитията.

Фицата се раздели официално с Милена, а само година по-късно на бял свят дойде и втората му дъщеря, която двойката кръсти Ана. Името било любимо на бившата съпруга, която въпреки раздялата е запазила фамилията на мъжа си.

Самата тя, докато била бременна от Филип, обмисляла да кръсти така своята дъщеря, но заради таткото се отказала и нарекла детето Рая. Когато чула, че Севинч не само ѝ е взела мъжа, но и любимото ѝ име, Милена се съсипала.

Запознати твърдят, че новият мъж на актрисата не бил популярна личност, което пък я успокоявало в достатъчна степен. "По-малко фенки на мъжа ми – по-добре", гласяла новата ѝ философия.


Поставете оценка:
Оценка 2.7 от 12 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Лора

    11 16 Отговор
    Филип е интересен комедиен актьор, но като мъж е много,, окосмен,, на такива и епилация не помага...!
  • 2 Кой68

    14 8 Отговор
    Е друго си е да си оскубеш веждите и после да ги рисуваш,да сложиш кило-две грим на муцуната и т.н.Но никой вече не гледа отвътре-душата.Обвивката лъже? Пич е👍👍👍👍
  • 3 Свободен Мераклия

    8 5 Отговор
    Миленче много си се притеснила за Филип, а аз си умирам за твоята артистична натура, кога ще намериш време за мене.
  • 4 гост

    10 2 Отговор
    Този с неговите изневери ми падна в очите и отказах да ходя на негови представления, долно и ниско постъпва, а после да му ходят хората и да му плащат за предтавление не ми се струва редно. Унищожава живота на първото си дете, съсипва майка му, после хоп-троп с друга и какво, накрая да му пляскаме ли? Според мен не.
  • 5 Всички в шоубизнеса в Бг са боклици

    4 2 Отговор
    Кво ни занимавате с тая измет