22 Октомври, 2019 12:52 7 398 10

Любовен скандал след пиянска вечер във "Фермата" (СНИМКИ)

  • влюбени-
  • скандал-
  • драма-
  • любов-
  • фермата-
  • паулина-
  • краси джунов-
  • алкохол

Паулина отново се раздразни от възлюбения си Краси

Разрази се любовна драма след тежка вечер във "Фермата: Нов свят“. Буйната българка с никарагуанска кръв Паулина Ванегас вдигна пиянски скандал на своя нов възлюбен Краси Джунов.

Партито за победата на софтуерния милионер Митко Караиванов над журналиста-патриот Ивайло Шопски бе епично, точно както и дуелът им.

Хеви метъл, шампанско, откровения и нощно къпане в басейна белязаха завръщането на IT специалиста от Димитровград. Паулина единствена пророни сълза за Шопски, който в продължение на пет седмици в шоуто прие за свой ментор, и реши да удави мъката в алкохол.

Още рано сутринта тя хвана автомонтьора с минало на еротичен модел в Испания на тясно с репликата "Ти не уважаваш моите чувства!“. Причината за избухването ѝ бе в поредния неуспешен опит да вдигне градуса в леглото им, този път като си сложи гафер на гърдите.

Любовен скандал след пиянска вечер във "Фермата" (СНИМКИ)

"Легнах си рано, легнах си при теб, не съм доила, не съм мила – сложих си лепенки на гърдите и ти пак нищо! Край!“, развика му се в кухнята силиконката, която влезе в шоуто с визитка на разкрепостено момиче. Джунов обаче се изнесе скорострелно към басейна, за да допие на спокойствие кафето си. Ванегас не успя да го разпали дори с поредното вдигане на блузката и вида на разголения си бюст.

Любовен скандал след пиянска вечер във "Фермата" (СНИМКИ)

"Ти къде без мен?“, извика тя и хукна с две гърди напред след любимия си.

"Имаш късмет, че нямам сили, иначе щях да прескоча и тази ограда“, подкачи я Краси и посочи към парадния вход на "Фермата“.

На третата седмица от старта на риалитито Джунов прескочи разделителната стена между стопанствата на сиромаси и чорбаджии, за да се приближи до Паулина, а на петата, след обедняването на отборите, двамата вече си вдигат жестоки скандали като семейство с 20-годишна история.

"Ти какво сега, искаш да ти кажа, че те обичам след седмица и половина ли? Мога да ти кажа, че те харесвам, че съм влюбен, но не мога да ти кажа, че те обичам. Ако ти кажа, че те обичам, значи трябва да идвам с куфарите у вас“, опита се да я омилостиви с прегръдка Краси.

"Ама влюбен ли си?“, попита за пореден път екзотичната хубавица. Съмненията на Паулина, която заряза 7-годишна връзка с мастит бизнесмен от арабски произход заради флирта с татуирания гастарбайтер, са в основата на конфликтите им през последните дни.

Любовен скандал след пиянска вечер във "Фермата" (СНИМКИ)

"Да, влюбен съм. Иначе нямаше да прескачам стената. С всеки изминал ден искам да те опознавам все повече и повече. Но не мога да ти кажа, че те обичам“, приласка я Краси. "Аз непрекъснато се съмнявам в хората, нищо, че изглеждам толкова отворена и се закачам“, влезе в обяснителен режим Паулина, а нейният Ромео се опита да я успокои. Ванегас се фръцна и избяга, а Краси Джунов смирено викна след нея: "Добре, айде, обичам те!“. Без дори да го погледне, тя го нокаутира с отговор: "А аз вече не!“.


Поставете оценка:
Оценка 1.6 от 5 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Кой68

    14 1 Отговор
    Направо си е латино-порно драматизация😯😂😯😂😯😂😯😱😯😂
  • 3 ПЕНКО

    9 1 Отговор
    ЖЕЛАНИЕТО ЗА ТРИЕНЕ В ДРУГ ЧОВЕК -КОГАТО СИ САМОТЕН -Е РАЗБИРАЕМО !!! НЕ ОБИЖДАЙТЕ ВЕЛИКАТА ЛЮБОВ -СЪЗДАВАЩА ПОКОЛЕНИЯТА !!!!!!!!!!!
  • 4 гост

    12 1 Отговор
    Хе, хе, софуерен милионер от Димитровград, малко са прекалили. Че работи момчето в такава фирма, да, че равива добър продукт, да, ама чак пък богаташ от малкото градче не е. Оляха се с такова описание.
    А любовчията трябваше да си го върнат още като прескочи оградата, за кого е редно един бедняк да се нанесе в някой палат и да го оставят да живее там, видиш ли, защото харесал някого? Предаването не е лошо, но тези критерии и описания на хората са меко казано смешни и наивни.

    Коментиран от #7

  • 5 незнайко

    2 0 Отговор
    Така ако продължават накрая те ще са двамата на финала !!! ТОВА Е ИЗПИТАНА СТРАТЕГИЯ !!!
  • 6 Алфа Ромео

    3 0 Отговор
    Краси брат, плюй си на петите като излезеш от фермата и бягай надалеч от тази! Тва не е жена, тва е звяр!
  • 7 Алфа Ромео

    3 0 Отговор

    До коментар #4 от "гост":

    Те че лъжат и преувеличават яко за да е по-интересно за зрителите е вярно, но адашчето и той се пъне че 100 000 лева не били нищо за него. Онзи другия палячо Митко пък какъв бизнесмен е и той много съмнителна история, доста са забавни.
  • 8 коравия

    5 1 Отговор
    Не са паралии тези от отбора на Чорбаджийте,всички са скъсали ластика тоз който има кинти тези 100000 лв. от наградата на формата са му джобни.Разправяйте ти тез на някой друг.Ако са наистина богаташи,няма да се натискат да ринат на добичета,да пасат овце и крави и тем подобни селски битовизми.Хората с кинтите са по други места!!!
  • 9 гост

    1 0 Отговор
    Тая разгонена мастия няма ли да се начеши най-накрая и да миряса ?!
  • 10 Зайко Байко многознайко

    0 0 Отговор
    Тоя латино сериял е много смешен за да не кажа страшен. Това к¥рве се прави на влюбена и разиграва зрителите, смее се отвратително. Кандидат "испанецът" , се прави че и вярва , в него има известна доза себелюбие, но иначе всеобщото мнение е че е предател, както знаем тях никой не ги обича! Сега малко за другите. Елизабет е такова крачетало и с нейните английски изцепки е отвратителен дразнител. Даскалицата и Сами са земни изпълнителни, работливи и добронамерени, Ивайло Шопски и Димитър двама крайни комплексари. Стига сте повтаряли ,че Димитър имал многомилионен бизнес ,това е измислица на сценаристите ( у нас никой няма да го остави ). Ивайло Шопски е стара школа и в нормалния живот прави нещо много полезно! Венци не знае къде се намира , пазвантин ли е , мутра ли е или милиционер с две думи , наивник на средна възраст Майката е земна , но щерка и има нещо сбъркано, все още се мъча да го открия. Лара Крофт си е ок. Русата провинциялистка е хейтър без потенциял, но сплетница и лукав хитрец а Марияна е Golddiger , която с много късмет се добрала до т.н. "чалга елит". Саши добряк , но безкрайно мързелив, всички природно интелигентни хора са такива и той не прави изключение. Другият Митко е галеник на съдбата, но достатъчно хитър за да управлява заграбеното от татко му. Липсват ми старите ръководители на Фермата, особено Бети, женственност, строгост дисциплина и естествена красота , заслужил Матриарх.

    15:23 20.10.2019