22 Октомври, 2019 15:53 10 005 9

Ники Илиев и Саня Борисова си простиха

  • саня борисова-
  • ники илиев-
  • актьор-
  • режисьор-
  • прошка-
  • прости-
  • връзка

Връзката им продължи близо 10 години преди да срещне края си, но днес те са приятели

Саня Борисова и Ники Илиев се разделиха преди близо две години. Почитателите им разбраха за раздялата доста по-късно, понеже тя мина без много излишни драми. Актьорите, които бяха заедно почти 10 години, днес са приятели и дори си помагат.

Пътят от разочарованието, взаимното нараняване при разлъката не бил нито лесен, нито кратък, загатвали са и двамата. И явно е така, защото Саня май все още не е готова за нова връзка. Съсредоточила се е върху себе си и сбъдването на мечтите си. Ники също се е концентрирал върху работата си, а наскоро сподели, че е станал по-отворен към света и май всичко в него, включително нова любов.

„Истината е, че преживях голям шок и ми трябваше дълго време да се събера отново. Приключих десетгодишен брак и работни отношения, в които влагах цялата си енергия. Така съм възпитавана, не толкова от родителите ми, колкото в обществото се проповядваше, че жената трябва да влага всичко в името на това съюзът между нея и съпругът ѝ да се развива. Когато се разделих с тези схващания, се почувствах преродена”, споделяла е Саня.

Със сестра си Рене, която живее в Дубай, винаги са се подкрепяли, неведнъж обсъждали истината, че е хубаво човек да е в хармония със себе си. Да не чувства празнота, която да бъде запълвана от някого, и тогава би могъл да имаш пълноценна връзка. И тя ще е бонус, а не нужда. За целта трябва да поставиш себе си на първо място, да се обичаш, да си удовлетворен от себе си и живота си. Тогава не би приел партньорът ти да се държи с теб по начин, който ти не се държиш със себе си. Ще избереш някой, с когото взаимно се „издигате”. Именно с това прекрояване на личността си се е заела Саня, пише "Уикенд".

„Беше ми наистина доста трудно, но с времето все повече оценявам случилото се. Трябвало е да стане. Чувствам се добре, щастлива съм, правя неща, които обичам. Това ми е най-важно. Имам много приятели. Дори с Ники сме приятели”, сподели актрисата след като напусна риалити състезанието „Фермата”. Участието ѝ в шоуто е сред големите промени, които тя „прегърна” без страх след раздялата с Ники Илиев. Затова не е изненада, че след приключението си във „Фермата” актрисата изтъкна, че вече не се притеснява да бъде себе си.

Малко след раздялата с режисьора-актьор, с когото имаше и общи проекти, Саня започна да тренира тай-чи. „Това китайско бойно изкуство ме зарежда с енергия и поддържа тялото и духа ми здрави. А също така ме вдъхнови да напиша новия си сценарий за фентъзи филм, който завърших това лято, и ми предстои да реализирам”, похвали се актрисата.

В момента тя и съмишлениците ѝ за филма са в етап на събиране на екип. „Това ще е първият фентъзи филм, който обаче не цели да се мери с холивудските от този жанр, като, разбира се, ще се постараем и в тази посока, а разчита най-вече на дълбок и смислен сюжет”, сподели с вдъхновение Саня наскоро.

Актрисата е щастлива, че от този сезон е част от трупата на театър „Възраждане” и с нетърпение очаква нови роли. Към Ники Илиев тя вече не таи обида, проличава във всяко нейно интервю, в което Саня демонстрира философска гледна точка. „Безброй много неща, дори продължавам да уча от него и от всеки човек, който е част от живота ми за кратко или за по-дълго”, споделя актрисата. Сред важните неща, които е научила от Ники Илиев, е това да бъде по-балансирана и сдържана, какъвто е той.

Саня все пак признава, че трябвало да прояви много сила, за да може днес с Ники да имат разбирателство и истинско приятелство. „Избирам да живея живота си естествено, да се радвам и благодаря за всичко, което ми се случва. Намерението ми е да се развивам, както в професията си, така и в личен план, без обаче да го правя самоцелно. Пожелавам си да срещам, общувам и създавам изкуство с хора, които ценят и обичат себе си, другите и съвместното творчество”, вдъхновена е Саня след голямата промяна в живота си.

Ники Илиев също признава, че в началото никак не им е било лесно и днешното им приятелство коствало доста усилия. След раздялата той станал по-екстровертен, излизал и пътувал повече. Той продължава да е все така концентриран върху работата си, както и преди. „Трудно се стига до такова решение. Не е нещо, което човек взима отведнъж и обикновено подобни решения не би трябвало да се взимат за един ден. Ние бяхме почти 10 години заедно, което е доста сериозно... Аз все още искам тя да е щастлива и сме в добри отношения, за щастие вече. Надявам се така да продължи”, откровено сподели Ники при последната си медийна изява. Той призна, че в началото на раздялата помежду им имало отчуждение, което било логично, когато и двамата са наранени. В един момент, когато вече емоциите им се поуспокоили, направили крачки към примирие и приятелство. Ники Илиев също приема философски раздялата и днес смята, че е научил уроците си от нея.

„Открих, че трябва да съм повече мъж на място и да съм по-малко реактивен и този, на който трябва повече да се разчита. Явно може би съм правил грешки в миналото, което по някакъв начин, минавайки трансформацията между момче и мъж и т.н., не съм ги откривал. Някои неща са убягвали. Жената е по-нормално да е по-емоционална. Тя е тази, която има нужда от закрила и т.н. Може би не съм давал достатъчно. Всеки си има своите грешки. И аз струва ми се, че си взех поуките. Надявам се да ги удържа”, откровен е Ники Илиев.


Поставете оценка:
Оценка 2.6 от 10 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 дебили

    23 5 Отговор
    тоя все още не може да го вдигне а тя не е намерила по-добър спонсор просто

    Коментиран от #7

  • 2 въй

    5 3 Отговор
    И какво от това?
  • 3 естествено

    14 3 Отговор
    Софка и Гринго се накъсаха да си прощават,така че време беше Ники Илиев и Саня Борисова да ги отменят.
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Саня се наскита

    3 1 Отговор
    Разшири попския ръкав и са иска да се върне при балъка къде и беше като слуга
  • 6 Много жени са така

    3 2 Отговор
    Парцали
  • 7 Едва ли е така

    3 3 Отговор

    До коментар #1 от "дебили":

    Тоя не мисля че Има 50 лева на цяло
  • 8 След пред последния му филм с боксьора

    3 2 Отговор
    Който гледах на кино даже. Си мислех че все пак има талант за режисьор. Но след последният му филм който няма даже да гледам като гледах трейлърът се убедих че предишния случайно е станал горе долу става за гледане.
  • 9 Съветвам го

    4 1 Отговор
    Да промени еднакви сюжет на тъпите си филми и да продължава да намира поне един известен залязъл актьор който горе долу да държи някакво ниво