Last news in Fakti

9 Ноември, 2019 00:30 25 496 36

Любопитни разкрития за секса на круизите

  • секс-
  • круиз-
  • кораб

Хората от персонала заработвали допълнително, като правели секс с пътниците

Любопитни разкрития за секса на круизите - 1
Снимка: Shutterstock

Всички сме чували какви ли не истории за разюздано поведение в открито море. Пътниците на круизни кораби са известни със склонността си да захвърлят задръжките и да се впускат в пикантни приключения.

Досега по-скоро се считаше, че неприличните изцепки се случват между пътниците на борда. Оказа се, че има много какво да се разкаже за отношенията между персонала и пътешествениците. Дали става въпрос за бурно парти на басейн или секс срещу заплащане на някой служител – всичко се случва на борда на круизните кораби, пише pochivka.blitz.bg.

Клеър Сандърс, фризьорка, работила на круизен кораб, разкрива пред The Sun скандалните неща, които се случват там.

27-годишната британка, която в продължение на една година е обикаляла цял свят, разказа: „Хората от почистващия персонал си докарваха допълнителни доходи като правеха секс с пасажери в пенсионна възраст.

Имаше много хора, които пътуваха сами на околосветски круизи и, когато им ставаше самотно, си говореха с персонала. Обикновено бяха по-възрастни, пенсионери, но барманите и чистачите нямаха нищо против да правят секс с тях за пари. Те го виждаха като начин да си увеличат надницата. И не ги беше срам, всички говореха за това и всеки знаеше какво правят другите“.

Клеър, която напуснала работата си, защото развила дерматит заради постоянното киснене на ръцете ѝ във вода, заявява, че животът под палубата бил страхотен.

„Помогна ми да израсна, видях изумителни места и купонясвах много“, споделя тя.

Преди нея Тина Молсън, която работила на безмитен магазин на борда на круизен кораб, повдигна завесата за това как членовете на екипажа „се свалят“ през цялото време.

„Да работиш на круизен кораб е объркан начин на живот. Повечето от служителите скачат в леглото един на друг. Когато някой си тръгваше с представител на противоположния пол, всички извикваха: „Такси“. Това беше шега, за да стане ясно на всички, че им е излязъл късметът“, разкрива Тина.

„Истинският живот е долу под палубата, където членовете на екипажа си лягат един с друг постоянно“, добавя тя.


Поставете оценка:
Оценка 2.7 от 34 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Петко АЛКОХОЛЕТКО

    107 6 Отговор
    Бачкал съм на такъв кораб,описаното в статията е абсолютна истина.
    Там където бях,имаше една хърватка,ей голям пожар беше-НИМФОМАНКА,нямаше задоволяване беше аниматор и компаньонка на богатите чичковци,общо взето на тези кораби тече един безкраен купон,секс-наркотици и рокендрол.

    Коментиран от #11, #26, #32

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Ал та фанах Атаопънах

    32 53 Отговор
    С круизи България не може да се изхранва, но за сметка на това Бойко с мерак ги прави магистралите. Виждате че се грижи за това хората да имат къде да заработват.

    Коментиран от #29

  • 4 Бай Шиле

    5 31 Отговор
    Имаше една легенда през комунизма, за инстинктите! Две кучета затворен и в клетка ги хранят по два различни режима! Едното в тъмница, и в 00:30 ч му пускат фенерчета в лицето, когато му дават за ядене! А другото на дневна светлина!
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 Garrincha

    10 13 Отговор
    Неграмотна статийка …
  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 Забавляваме дърти коври по домовете им..

    18 5 Отговор
    Не звучи лошо,, кенефжийка,, на круиз , хем едното, хем другото, но пак връзки трябват, за да се уредиш на такава,, престижна,, работа...!
  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 сноу

    23 1 Отговор
    Като гледам на снимката тия потрошипишонки как са ухилени и ураган не може да ги свали от кораба.

    Коментиран от #18

  • 15 джъвввв

    14 4 Отговор
    Прав си за нимфоманката. И на мен ми се случи такава. Няма нае---ане. Случай е.

    Коментиран от #17

  • 16 боцмана

    25 2 Отговор
    Имаше и много секс между членовете на екипажа , направо си правеха семейства и си прекарваха много добре контрактите , докато не измислиха сексуалния тормоз , оплаче ли се някоя кака и си аут от кораба и фирмата. Това доста поохлади мъжките страсти и мераклиите се ориентираха към по-грозничките. За сведение на четящите , контактите между обслужващия персонал и пасажерите беше сведен до минимум , на борда всяка жаба си знаеше гьола. А как и по колко се отчитаха на Кючуците от Варна , всеки плавал при тях сам си знае.
  • 17 Млад със стара ковра

    4 11 Отговор

    До коментар #15 от "джъвввв":

    Винаги ти се струва, голямата работа..! Много си зле, гръмни се...!!! Цяла вечер да дишаш гнойна свиня и да гледаш гнусно порно, кой може да си предизвика такова зло...?!
  • 18 боцмана

    12 0 Отговор

    До коментар #14 от "сноу":

    Аз като гледам снимката това въобще не е кораб , а малка яхта.
  • 19 Почитател

    18 5 Отговор
    По времето на соц-а в София имаше много провинциалисти, които работеха към градския транспорт и строителството като кандидати за софийско жителство. Имаше общежития за тях. Разказвали са ми истории за живущите в тях. Статията наподобява много на живота между персонала на круизния кораб и тези общежития. В тях пенсионери нямаше. И както № 15 пише: ... няма на---ване ...
  • 20 коко динеффф

    20 2 Отговор
    е какво да правят нека си се порят от нкой нищо не искат кефят си се на живота ..евалаа
  • 21 Чепа

    13 5 Отговор
    Вени,легни под мен да те разпоря
  • 22 фонзи

    6 3 Отговор
    Естествено - това ,че съм отишъл на круиз не означава ,че някоя няма да ми лапа чурката там !
  • 23 Мойта

    18 0 Отговор
    Жена 4 години бачка на круизен кораб в
    Карибско море но каза че никога не ми е изневерявала.

    Коментиран от #24

  • 24 Порно

    16 1 Отговор

    До коментар #23 от "Мойта":

    Блажени вярващите , тяхно е царството небесно.
  • 25 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 26 Prizrak

    1 4 Отговор

    До коментар #1 от "Петко АЛКОХОЛЕТКО":

    Айде по леко с наркотиците.....................

    Коментиран от #27

  • 27 Prizrak

    21 2 Отговор

    До коментар #26 от "Prizrak":

    Всичко зависи на каква позиция си и каква заплата взимаш. Ако си помощник капитан или механик заплатата ти нормално започва от около 4хилки на месец.Американските компании плащат в долари.Европейските в евра. Ако си дейман(не си вахтен), обикновено си с три навивки и нагоре, тогава заплатата ти е минимум 6000евра. Понеже не даваш вахта, имаш свободно време да се забавляваш. Мацките са многолесни,но и скъпи.Заделяш 500евра за парфюмчета, шопинг и ресторанти. Иначе го духаш супата.Ако си на вахта трябва да избираш - секс или спане. С пасажери почти нищо не става,защото ако те хванат и си отиваш в къщи. Наркотици забравете.Има секюрити и камери навсякъде. Не можеш да избягаш. Работа се намира лесно.Английските фирми наемат, но трябва много добър английски. Ако сте офицери механици за две седмици сте се качили. За мучо (чистачи, бармани, сервитьори) има дълга опашка от филипинци и индийци. Абе ако не сте офицери с морско училище или технически университет си стйте в БГ по-добре.

    Коментиран от #28, #33

  • 28 Prizrak

    3 1 Отговор

    До коментар #27 от "Prizrak":

    ''Ако си дейман(не си вахтен), обикновено си с три наШивки и нагоре, тогава заплатата ти е минимум 6000евра.''Ползвам една смотана служебна клавиатура без кирилица и правя грешки.
  • 29 червени боклуци

    8 6 Отговор

    До коментар #3 от "Ал та фанах Атаопънах":

    Що за болен мозък си?Върти го,сучи го ,пак за Бойко го извъртя.Какви магистрали ,какви пет лв.Хората пишат за Карибите и кефа ,а ти руска мършо пак за Бойко си мечтаеш.Да беше написал ,че Бойко има пасажер по нямаше да е тъпо.Как ви плащат на такива простаци.
  • 30 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 31 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 32 стойчо

    2 1 Отговор

    До коментар #1 от "Петко АЛКОХОЛЕТКО":

    Потвърждавам за наркотиците,не само че има, но можеш и да си избираш от марихуана до кокаин и се продават но са на 20торна цена.
  • 33 Иван

    4 1 Отговор

    До коментар #27 от "Prizrak":

    Имам чувството, че само в морето заплатата играе сериозна роля, на сушата не е така! Въобще, ако си примерно от средния мениджмънт и вземаш едно 10 хиляди лева месечно, то в България няма да можеш да си оттаковаш на спокойствие за три живота напред. Или да бачкаш в някой магазин от сорта на "Кауфланд" примерно, обаче с размерите на тези от Западна Европа и с допълнителните ти доходи примерно от 3-4 хиляди евро месечно да не си способен всяка вечер да си с поне две! Мога да ти спомена за бивша соцдържава, където всичко, което вземаш над основната заплата, те прави много желан и апетитен за колежките, особено ако си по-млад. Примерно, цялата фирма дава на операторите-производство 2 хиляди лева, ти получаваш по друга линия още 2 хиляди лева, колежките ти научават и ти счупват последователно онази работа... А с жените и общежитията - две-три в сградата и не можеш да се вредиш от колегите... Женското сърце е широко и щедро, винаги има място за още един...
  • 34 Гост

    1 1 Отговор
    Тази журналистка която е писла статията,първо да направи едно проучване и да не публикува глупости.Журналистическата и практика е явно недостатъчна.Защо не споменете на коя компания ,на кой кораб. Така много широко описано някъде по света.Госпожа Маринова Вие били ли сте някога на круиз,работили ли сте на круезен кораб ? Първи си добавте небходимата информация ,добре проучена и тогава публикувайте тези нискотарифни платени статии.
  • 35 Гост

    1 2 Отговор
    Запознати ли сте със законите за сексулана комуникация между персонала на кораба и гостите.
  • 36 пълна пародия

    0 0 Отговор
    По круизите се качват предимно баби и дядовци и работят пълни идиоти. Културата е военна и раздават пагони на разни тъпи чистачки и прости готвачи да тормозят останалите. Само боклуците с пагони имат самостоятелни стаи и привилегии да комуникират с гостите, така че бягайте надалеч от тази тъпа индустрия...