Last news in Fakti

7 Ноември, 2019 13:35 9 048 16

Млада любовница съсипала живота на Венци от "Фермата"

  • любовница-
  • фермата-
  • раздяла-
  • млада-
  • венци

Участникът в риалити шоуто крие болезнено минало

Венци Димитров – един от най-уравновесените играчи във "Фермата“, крие болезнено минало, за което не обича да говори, и което всеки път го разстройва. Една от причините за неговата тъга е последната му любовна връзка с момиче, което е било на годините на дъщеря му.

"Голямата ми болка са двете жени в живота ми – бившата ми съпруга и… оная пръдла“, изплака мъката си пред Веселка във "Фермата“ Венци. На територията на Стопанството той никога не е назовавал името на бившата си любовница, станала причина днес с дъщеря си да не си говорят. Наследницата му не можела да приеме, че родителят ѝ има връзка с момиче на нейната възраст.

"Галерия“ се сдоби със снимка на жената, разбила сърцето на Венци. 24-годишната девойка е наистина красива и нищо чудно, че охранителят още ближе рани по нея. Докато били заедно, 47-годишният Венци се чувствал като на 20 – млад, жизнен, желан мъж.

Млада любовница съсипала живота на Венци от "Фермата"

"Днес се чувствам като на 200 години“, с тъга призна фермерът, който след края на шоуто планира да напусне страната.

Според запознати причината Венци да се раздели с младата си любовница бил друг мъж. "Слагаше му рога в продължение на няколко месеца. Всичките му приятели се опитваха да му отворят очите, но той не искаше да повярва. Мислеше, че му завиждат. Е, накрая разбра по трудния начин“, разказват негови близки. Изневярата на красивата му приятелка буквално го съсипала. Записал се за "Фермата“ с надеждата да забрави, но не се получило.

Както "Галерия“ писа, Венци още тъгува и по бившата си съпруга, която определя като изключително красива жена. "Хорска злоба ни раздели. Завидяха ни, защото бяхме млади и щастливи, с пари, коли, апартаменти…“, клати глава бившият охранител.


Поставете оценка:
Оценка 4.2 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Сиромаха

    20 1 Отговор
    Моят живот Стара любовница го съсипа!!! И кво?????
  • 2 Ал та фанах Атаопънах

    12 3 Отговор
    Офф! Най-добрата им идея за трагична история в това шоу е че някой бил къкнат. Мъже биват къкнати в реалността всеки ден. Намерете си сценаристи и режисьори, честно ви казвам. Направете един филм, дето да става за гледане.
  • 3 смоко

    29 1 Отговор
    Каква трагедия само, поредната ценна новина!
  • 4 Куронага💀

    12 3 Отговор
    Болиме КУРА
  • 5 Мустафа

    12 2 Отговор
    По нашите земи казват " Сетила се Мара , ама кога Тодор я побара ".
  • 6 Капитана

    25 1 Отговор
    Нищо ново и необичайно,това си е едана нормална човешка съдба на двойствен живот със изневяра и забежки.Дали е охранител или с някаква друга професия,човечецът временно се е видял с някоя и друга "Кинта" в повече и е решил да се изживява в някаква роля на мачо и чичко паричко на по зрели годинки,но кинтите по някакви причини са намалели и младото парче се заозъртало да се прехвърли по бързичко към някой друг спонсор.Както казах това са си съвсем нормални неща.Охранителя си е перкал с кеф младото парче когато е имал лев,левът е свършил и сега това парче ще го перка друг,на този другия като му свърши лева,това парче ще го перка трети и така нататък кръговрата се върти.Охранителя по принцип не трябва да съжалява за нищо,правил си е кефа и това е!!!
  • 7 Виктор

    13 2 Отговор
    Айде , айде все някой друг виновен.Ми нали има глава на раменете , да е мислил.А и така от тези 2 месеца , в които този човек е на показ си му личи , че е изключително кофти човек - комплексиран , постоянно мрънка , постоянно някой му е виновен за нещо.Не случайно дори и дъщеря му нямаше желание да говори с него!Това е лично мое мнение , но това виждам за тези 2 месеца.
  • 8 Алфавил

    9 2 Отговор
    Ухилената брюнетка ли е пръдлата? Мацето е само за любов!
  • 9 Принципен

    14 3 Отговор
    Завидяли му на парите, колите и апартаментите... та нали е бил полицай, от къде и как е бил толкова обезпечен.. явно си заслужава това което му се е случило. Такъв мъж не заслужава семейство и приятели! Един от многото - имат пари и се самозабравят- свършат ги и очакват внимание и състрадание! Боклуци!

    Коментиран от #10

  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 гост

    6 2 Отговор
    Бил с полицейска заплата, а живее като баровец. А и това го даваха преди два месеца.
  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 Алфа Ромео

    2 1 Отговор
    Уникално, нечувано и невиждано досега....
  • 14 Луна

    1 1 Отговор
    Всички на крака, хайде отдолу. Всички на крака дай дай дай опаа.
  • 15 Гост

    3 0 Отговор
    Поредния лиглйо,много мъже ги изоставят и се развеждат,но се стягат и продължават напред
  • 16 незнайко

    0 0 Отговор
    Този човек има добра мисъл, но емоциите са му лош враг. Със сигурност той е виновен за раздялата с жена си. Хорска злоба не може да раздели никое здраво семейство !