14 Ноември, 2019 07:00 12 745 0

Вашият хороскоп за днес, 14.11.2019 г.

  • хороскоп-
  • дневен хороскоп

Късметлийски ден за Близнаците

Вашият хороскоп за днес, 14.11.2019 г. - 1
Снимка: Shutterstock

хороскоп от astrohoroscope.info

Овен

Днес ще ви е трудно да разрешите дори и най-простичките въпроси, прекалено много разсъждавате. Понякога е нужно да се отърсите от наслояванията на общественото мнение и да направите нещо съвсем елементарно. Погледнете нещата от друг ъгъл.

Телец

Днес е добре да не се помайвате, а да свършите онова, което само отлагате. Добър момент е също да се погрижите за тялото си, някои козметични процедури ще ви се отразят благоприятно и особено водните.

Близнаци

Късметът най-сетне разтваря крила над вас. Ще се отворят идеални възможности за реализация, ще можете да сбъднете някои от мечтите си. Важното обаче е да подредите приоритетите си, за да не се разпилявате напразно.

Рак

Трудно ви е да се отърсите от тревогите си. Освен това сте станали по-чувствителни, но и по-подозрителни към всичко, което става около вас. Гледайте да не влизате в излишни разходи, за да не се разстройвате още повече.

Лъв

Може би ще изглеждате доста странно в очите на околните, но това може дори да ви радва, нали обичате да правите впечатление. Отваря ви се възможност да похарчите парите, които са ви останали, но поне ще сте удовлетворени от резултата.

Дева

Трудно ще намерите спокойствие. То и спокойствието не винаги е най-доброто, което искате. Понякога глътка адреналин е животоспасяваща. А и момент неспокойствие води до толкова интересни изводи впоследствие.

Везни

Не си струва да нервничите от факта, че родителите ви проявяват прекалено голям интерес към личния ви живот. Вие пък не сте от онези, които ще кажат нещо, когато не искат, така че - какъв е проблемът? Днес в действителност може да си направите доста погрешни изводи за нещата, така че слушайте по-внимателно.

Скорпион

Едва ли ще можете да си останете за дълго у дома, все има къде да отидете. Не давайте поводи за клюки, не се впускайте да пазарувате повече, отколкото ви трябва, днес лесно могат да ви пробутат някое менте.

Стрелец

Доста сериозни размисли са ви налегнали днес, имате да разнищвате жизненоважни въпроси. Хубаво би било да не преувеличавате, а реално да поставите нещата, макар и само пред самите себе си. Не надценявайте възможностите си.

Козирог

Кой каквото ще да прави, вашите мисли все се реят около поетите задължения. Дори да не ви се наложи да ходите днес на работа, пак отвътре ще ви гложди чувството за недовършени задачи. Какво да се прави, щом обещавате прибързано така е, следващия път мислете преди да кажете “да”.

Водолей

Ще се разкъсвате между желанията, отговорностите и изпълнението. Ще трябва да търсите равновесие между нещата, а може би и помощ. Ще трябва да си признаете, че не с всичко можете да се справите сами.

Риби

Сякаш всички са стоварили задачите си върху вас. Естествено, вие ще се справите, но защо трябва винаги да ви нагърбват с толкова много неща. Но вие си знаете, като сте такива работохолици. Погледнете другите как се справят в подобни ситуации.


Поставете оценка:
Оценка 3.6 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА