Last news in Fakti

12 Ноември, 2019 13:57 6 112 6

Хайди Клум разпали мрежата с невиждани СНИМКИ

  • хайди клум-
  • модел-
  • секси-
  • victoria's secret-
  • ангел-
  • мода

Неувяхващата Хайди показа стари секси кадри

Хайди Клум разпали мрежата с невиждани СНИМКИ - 1
Снимка: БГНЕС/ EPA

Хайди Клум знае много добре как да привлича погледите към себе си и да бъде център на вниманието - това са едни от основните причини, поради които до ден днешен блондинката е един от най-успешните модели в света. Нейната красота и сексапил са отдавна признати още през 90-те години на миналия век, когато прекосява океана за първи път, твърдо решена да преследва кариера в модата. Това съобщи Dir.bg.

През 1993 г. тя се озовава в Маями, но само няколко месеца по-късно решава да се премести в Ню Йорк и се установява в Манхатън. В Голямата ябълка хубостта ѝ не остава незабелязана и графикът ѝ бързо се запълва с модни ангажименти, които само след 4 години ѝ осигуряват място сред неустоимите ангели на "Victoria's Secrets". Тя става един от най-емблематичните модели на марката.

Наскоро Клум се върна назад в миналото и качи в официалния си профил в Инстаграм няколко снимки точно от този свой период, с които зарадва почитателите си. На единия кадър тя носи съвсем къс бял потник, толкова силно изрязан, че от него се подава долната част на гърдите ѝ, докато дънките ѝ са с ниска талия. Изображението, на което 20-годишната Хайди предизвикателно облизва устни, разкрива голяма част от перфектното ѝ тяло.

”KLUMKLUM , BE PLATINUM BLONDE!!!!” ...said @gilles_bensimon

Публикация, споделена от Heidi Klum (@heidiklum) на Ное 9, 2019 в 9:56 PST

"Клумклум, бъди платинена блондинка! Това ми казваше Джилс Бенсимон", написа към снимките тя, предавайки думите, които ѝ е казал един от най-известните френски модни фотографи. Той обаче не остана безразличен към снимката.

"Абсолютно, млада госпожице", отговори Бенсимон и на свой ред публикува в социалната мрежа черно-бял кадър, показващ работата му с Клум по това време.

Парис Хилтън също се присъедини към коментарите. "Това е секси!", написа тя и добави емотикони във формата на огнени пламъци.

Съпругата на Том Каулиц обаче не спря дотук и сподели още едно изображение, датиращо от същия важен период. На него тя е заснета в гръб, докато сваля едната презрамка на късата си черна рокля.

In my 20’s 🙃

Публикация, споделена от Heidi Klum (@heidiklum) на Ное 9, 2019 в 10:48 PST

"През 20-те ми години", е единственото, което е написала манекенката. Не може да се отрече, че тя изглежда прекрасно на всяка възраст.


Поставете оценка:
Оценка 3.8 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Кол ю

    10 1 Отговор
    И?? На 20 всички са така.
  • 2 Haters gona hate

    5 5 Отговор
    Интересно ми е сега какви кусури ще намерите.
  • 3 цербер

    6 0 Отговор
    И кое им е секси на кадрите?Леко й се виждат гърдичките на госпожа Клум-Клумклум,на едната снимка. Толкова. И не е Джилс Бенсимон,а Жил Бенсимон.
  • 4 Цецо

    5 1 Отговор
    Колкото повече одъртява, толкова по-голяма мръсница става... ужас!!!
  • 5 Хипопотам с прашки

    5 0 Отговор
    Добре си изглежда, чак и завиждам...!!!
  • 6 усмивки от старите ленти

    3 0 Отговор
    На 20 бюстът ѝ е там, където трябва. Ама сега след черния, 4 деца и няколко любовника, си вдига ръцете, за да е пак там - бюста.