Last news in Fakti

17 Ноември, 2019 07:00 8 333 0

Вашият хороскоп за днес, 17.11.2019 г.

  • хороскоп-
  • дневен хороскоп

Сложен ден за Козирозите

Вашият хороскоп за днес, 17.11.2019 г. - 1
Снимка: Shutterstock

хороскоп от astrohoroscope.info

Овен

Днес дори и да имате усещането, че действията и възможностите ви са силно ограничени е по-добре да се опитате да извлечете полза от това, отколкото да се опитвате да се борите с вятърни мелници. Ще се радвате на материални придобивки.

Телец

Днес проявете повече търпение към прищявките на ваши близки. Не изпускайте нервите си. Опитайте се на този етап от време да не взимате пари назаем, тъй като едва ли ще успеете да го върнете на време.

Близнаци

Ако днес се сблъскате с проблемите на избора, можете да сте спокойни – няма да сбъркате. Само не позволявайте на други да влияят на мнението ви.

Рак

Днес посветете деня си на дейности, свързани с подобряване уюта на дома ви - купете си нови мебели или изхвърлете ненужни вещи, които пазите от носталгия. Вечерта излезте с приятели и се забавлявайте, имате нужда от заслужена почивка.

Лъв

След обичайните задачки ще ви се иска да се позабавлявате и да ви обръщат внимание и други хора, освен обичайните. Все пак бъдете по-сдържани и не давайте поводи за приказки, освен ако това не е нарочната ви цел.

Дева

Спокоен ден за повечето от представителите на Дева. Непредвидени разходи могат да ви изнервят и притеснят, но всичко ще се нареди както го желаете. Нова любовна връзка.

Везни

Днес вземете всички необходими мерки срещу посегателство върху имуществото ви или спестените от вас финансови средства. Не се доверявайте на хора, с които се познавате отскоро. Обърнете внимание на стари болежки.

Скорпион

Днес не си правете планове, които физически няма да можете да изпълните и ще се изнервите. Помислете как да зарадвате интимната си половинка, която се чувства малко изолирана от вашия свят.

Стрелец

Денят ви ще премине спокойно и ще се радвате на семеен уют и релакс. За необвързаните се очертават нови любовни вълнения. Телефонно обаждане ще ви напомни за дадено обещание.

Козирог

Сложен ден, особено за хора с фина настройка като вас. Съвсем лесно могат да ви извадят извън равновесие най-безобидни думи или действия. Защитната реакция, която използвате в такива случаи не е много приятна за околните (ако все още не сте разбрали).

Водолей

Днес ще сте обсебени от една идея, която искате да осъществите от доста време. Вашето мислене ще ви отведе в положителна насока. Опитайте се малко повече да обърнете внимание на приятелите си, като се позабавлявате заедно.

Риби

Днес ще имате възможност да се отдадете на така желаната от вас почивка. Забравете за грижите и се отдайте на любимо занимание. Не допускайте да ви натоварват с чужди проблеми.


Поставете оценка:
Оценка 3.3 от 8 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА