Last news in Fakti

14 Ноември, 2019 14:05 3 516 9

Режисьор поискал да види гърдите на Дженифър Лопес

  • дженифър лопес-
  • режисьор-
  • гърди-
  • признание-
  • разкритие

Латино дивата разкри, че инцидентът е станал в началото на нейната кариера, по време на прослушване

Режисьор поискал да види гърдите на Дженифър Лопес - 1
Снимки: EPA/БГНЕС

Дженифър Лопес се радва на голям скок в своята кариера, след като последният ѝ филм Hustlers пожъна голям успех и бе поканена да пее по време на полувремето на Super Bowl заедно с Шакира.
В началото на своята кариера обаче, латино дивата се е сблъсквала с доста трудности, вървейки по пътя към днешната си слава.

Тази седмица тя разкри за един конкретен инцидент, в който режисьор поискал да види гърдите ѝ.

Лопес направи разкритието по време на разговор с още няколко известни актриси, организиран от списание The Hollywood Reporter.

Инцидентът станал по време на прослушване за роля. Актрисата отказала, но изтъкна, че много нейни колежки се чувстват притиснати да се съгласяват с такива желания, за да получат роли, от които се нуждаят.

Рене Зелауегър, Лора Дърн, Скарлет Йохансон и Лупита Нионго също бяха на импровизираната кръгла маса, която обсъждаше работата на жените в Холивуд след движението #MeToo.

"Малко от Бронкс, което нося в мен излезе на повърхността и му казах, че няма да си сваля горнището", споделя Дженифър Лопес.

Скарлет Йохансон искаше да знае кой е режисьора, но Лопес не разкри името му. Тя споделя, че ако в моменти като този, актрисата се поддаде на натиска да направи всичко, за да получи ролята, режисьорът ще реши, че му е позволено каквото пожелае.

"По-късно той отстъпи и се извини. Но в момента, в който излезе от стаята, дизайнерката на костюми, която видя какво стана, започна да се извинява от негово име", разказва Лопес.

Според Скарлет Йохансон, нещата които стартираха движението #MeToo, не са изчезнали в Холивуд и искания като това, което е било отправено към Джей Ло има и в момента.

"Не мисля, че сме се отдалечили от тези практики. Говорих с някои хора от снимачния екип за последния ми филм. Те ми разказаха за режисьор, който правел всякакви откачени неща. Снимал под полите на жените", заявява на свой ред Скарлет Йохансон.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Лорчето, ценител на хубавото...!

    13 2 Отговор
    Да ги покаже, няма какво да крие, красавица...!
  • 2 Желяз

    20 3 Отговор
    Е какво лошо има да и види бозките … Да не е искал ди и види пръдялника ?
  • 3 ми ту ту ту рутки

    15 2 Отговор
    Ами, ако ще снима голи сцени във филма нормално да иска да ги види ! Изведнъж всички холивудски бръмчалки взрха да се изживяват, като монахини и пуританки !? Да се чуди човек, как изибщо се размножават в тази държава ?
  • 4 Станишев

    8 1 Отговор
    ТЯ ПО ПРИНЦИП СИ ИЗКАРВА ХЛЯБА с ЗАДНИКА СИ, ЦЯЛ ЖИВОТ ГО Е ВЪРТЯЛА, ЗАСТРАХОВАЛО ГО Е ДАЖЕ, ТАКА ЧЕ БИ ТРЯБВАЛО ДА ИМА МНОГО ОПИТИ ЗА ПОСЕГАТЕЛСТВА ВЪРХУ НЕГО

    Коментиран от #6

  • 5 Щукар

    6 0 Отговор
    Не само режисьорът е искал,и аз искам да ги видя,ама Джени не си сваля бюстието.
  • 6 Гъдулаев

    6 1 Отговор

    До коментар #4 от "Станишев":

    Абе не знам да ли го е застраховала, само четох за нея че като била а Пъф деди, имала изискване към него - Поне 6-7 пъти на ден да трамбова и да пълни задният и двор. Поради това често закъснявала за срещи.
    Марй Антъни написа книга за нея, и за живота им заедно. Разбра се само от книгата че той много искал деца, но, с Заднитенимфоманските мераци на каката нямало как да стане 😊 както казват опитите в Турция продължават.
    Виш за нея в нета. И тя като Анжелина Джоли много палава от малка ИЗОДЗАДЕ.
  • 7 Баба Цоцолана

    2 1 Отговор
    Младеж ми ги гледа, не съм дорасла за режисьор...!
  • 8 незнайко6894

    2 1 Отговор
    Това на снимките гърди ли са ? Ми те не са и за гледане !!!
  • 9 Sochi

    1 1 Отговор
    Вече сме ги виждали. Справка - Ник Нолти.