Last news in Fakti

20 Ноември, 2019 13:51 2 234 8

Френски лекар с педофилски рекорд на съд

Той е извършил повече от 250 сексуални престъпения срещу малолетни

Френски лекар с педофилски рекорд на съд - 1
Снимка: Shutterstock

Дело срещу лекар, изнасилил над 250 деца, е започнало във Франция.Хирургът Жоел льо Скуарнек е застанал пред правосъдието в страната си на 18 ноември.

Полицията отначало е смятала, че похотливият медик е изнасилил четири непълнолетни момичета. По време на разследването се е установило, че лекарят е извършил повече от 250 сексуални престъпения срещу малолетни - черен рекорд за такива престъпления в западноевропейската държава, предаде life.ru., цитиран от novini.bg

Около 150 деца са станали жертва на нагона на Скуарнек само през периода 1991 - 2014 г. Тогава лекарят е работил в Северозападна Франция. Той е бил хванат миналата година след сигнал, подаден от негова племенница. При обиска в жилището на медика са били открити и материали с детско порно.

Максималната присъда, която може да получи лекарят с педофилски рекорд, е 20 години затвор.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 4 гласа.


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 а честити ценности

    22 6 Отговор
    ма стига бе и вие пък сега, това са изконни евроатлантически ценности, мръсната сган само 20г ли ще лежи, а пък аз си мислех че само тук лилавите ги съдят за по няколко годинки за изнасилване, а то така било в евролибералпедофилския свят. Соросоидни недоразумения това ли ви е идеала а мърши проклети

    Коментиран от #8

  • 3 Забавлявам хипопотами и всякакви старици

    10 5 Отговор
    Тва кат една съсетка на село и тя 4 момченца опука и кой знае още колко знайни и незнайни, ама що е на свобода и,, мърсува,,...! (Каква е таз мода стари хора да налитат на младо....!?
  • 4 митЮ ТЪПИЯ

    5 4 Отговор
    Тооо голем мъжкар ше изляне от него разбираш ли.250 парчета сигурно ую му са е изтъркал.Азе за тва си предпочитам да одим на околовръсноту.Там има бая засукани циганета за по 50 кинтака.Обиновено ги любя на задната седака на мерцидеса.
  • 5 Телефончету

    1 2 Отговор
    Кой е келеш, който е,, филанкишия,, или който е педофил...?! (Дума, дума отваря, това е сериозен въпрос, поне за мен)...!
  • 6 Сталин е бил прав

    4 3 Отговор
    Разстрел....
  • 7 ТтТ

    9 1 Отговор
    Борислав Попов е една от жертвите
  • 8 Ньмцм

    8 1 Отговор

    До коментар #2 от "а честити ценности":

    Като пишат за нещо подобно в Русия...казваш ли това са руски ценности?или подминаваш??