Last news in Fakti

20 Ноември, 2019 13:20 8 302 24

Какво се случва с Албена Вулева?

  • албена вулева-
  • кипър-
  • хотел-
  • биг брадър-
  • черна магия

Риалити звездата от "Биг Брадър" споделя подробности около живота си напоследък

Албена Вулева се завърна от Кипър, където работеше в местен хотел, но сега не се чувства добре в България. Тя се оплака, че лошото есенно време и мрачната столица я депресират, а слънчевият остров ѝ липсва. "Нямам нито тонус, нито желание за живот...", написа бившата водеща в социалната мрежа.

Риалити звездата от "Биг Брадър" казва, че по характер е оптимист, ала есенната депресия не я подминала. Когато заменила топлия Кипър с дъждовна София, настроението ѝ рязко се влошило. Вулева почти не излизала от дома си и с носталгия разглеждала летните си снимки, спомняйки си за пясъка и морето. Поне финансовото ѝ състояние я успокоявало, защото по време на гурбета заделила средства, които планирала да вложи в нов проект. Тя не съжалявала за престоя си в чужбина, въпреки че работата не била лека.

"Бях част от обслужващия персонал, но какво от това?! Не се срамувам! В свободното си време много се забавлявах...", споделя Албена. Междувременно тя продължавала се занимава с черна магия, но рядко прибягвала до нея. Предпочитала по-простите заклинания за късмет и щастие.

"Мога да правя и бих направила черна магия, ако обстоятелствата го налагат, но това не се случва често. Без да има сериозна причина няма как да стане. Това е нещо, което изтощава енергията ми. Тежко занимание е, ала понякога си струва и се налага. Има хора, които просто не разбират от други въздействия и трябва да си получат заслуженото", разказвала е устатата блондинка. За черна магия тарифата ѝ скачала и достигала над 300 лева, а за по-прости ритуали искала между 50 и 100. Амулетите ѝ за късмет вървели около 15-20 лева.

Извън работните ангажименти, Вулева все още не е открила подходящ партньор за себе си и личният ѝ живот е в застой. Тя се хвалеше, че в Кипър имала много ухажори и сред тях се откроил един, който успял да привлече интереса ѝ, но за кратко. С него работели заедно в хотела и флиртът им кипял с пълна сила, ала Албена била наясно, че няма да излезе нищо сериозно от това. Тя гледала да си запълни свободното време и да се забавлява по време на престоя си в чужбина, а други отношения не търсела.

След като се раздели с дългогодишния си приятел Недик Недев, бившата водеща не е афиширала връзка с друг. Тя неведнъж е споделяла, че е много разочарована от българските мъже, които по думите ѝ са не само мързеливи, но и доста стиснати. Кандидати за сърцето ѝ имало, но не успявали да я впечатлят. Бившият ѝ отдавна има нова жена в живота си, ала Албена вярва, че си е самодостатъчна и не търси гадже на всяка цена.

Преди да замине за Кипър, риалити звездата нямаше сериозни професионални ангажименти и се занимаваше предимно с личната си дизайнерска линия за бижута "Хаял". Тя усърдно изработваше гривни и други аксесоари от различни материали, а после ги предлагаше за продажба в интернет на символични цени. Въпреки че влагаше старание в начинанието си, то не бе доходоносно и накрая ѝ се наложи да си намери истинска работа.

Авторката на култовото предаване "Сигнално жълто" взе апетитен хонорар за участието си в риалити шоуто "Биг Брадър", но той бързо се стопил през широките ѝ пръсти и от него не останал и лев. Случило се така, че познати ѝ предложили работа в Кипър с добро заплащане и тя се съгласила да се впусне в приключението. За броени дни стегнала багажа си, намерила си квартира с приличен наем и отлетяла за острова. Активният туристически сезон там обаче приключи в края на октомври и Вулева се върна от гурбет с нови идеи и планове за бъдещето, пише Уикенд.


Поставете оценка:
Оценка 2.7 от 18 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Давид

    39 2 Отговор
    Призна си че е от обслужващия персонал . От Адам и Ева са и намерили работа .
  • 2 Гост

    23 2 Отговор
    Вулева продължава да се занимава с Черна магия, но рядко прибягва до нея!!! Рядко има щастливи черни магьосници. Да правиш зло с магически машинации си има своята цена. Амулетчета за по 15 лева? Но сигурно има риби, които ще клъвнат на тази примамка.
  • 3 0123

    35 1 Отговор
    А бе тая нали беше приела исляма.Що за мюсюлманка е? Ало мюслитата тая Ви качва нещо на черешата?
  • 4 100

    37 1 Отговор
    В хотела са й напълнили дупките с черна магия.
  • 5 Към заглавието

    20 1 Отговор
    И на кой му дре.е през ...?
  • 6 балон

    11 0 Отговор
    това с Вулева доказва на 100 %, че има страшен имотен балон в България, който вече се спука и цените в София вече са под нулата! Всички строители и банки глътнаха вода, аз съм брокер, който реално плаща комисион на клиентите, само и само да има сделка поради отрицателните цени на имотите в София
  • 7 Гост

    19 1 Отговор
    Венелина Маринова, защо занимавате обществото с тоалетната си мисъл за някаква, никаквица!Явно сте с огромна интелектуална немощ,клинично ментална увреденост и заявка за нива на мозъчна импотентност!
  • 8 ба ги другарко

    15 1 Отговор
    хуб'о де 'що да сме стиснати? нима трябва да си давам парите на жена? не мога ли да си ги харча за мои си неща? :) сума травми натрупвам от бачкане и да ги давам на кифлата ли :) ми да си бачкат ве :) ето че можело... отишла там и бачкала... ми бра'о ... бачка там за едни 500-600лв. в повечко ... не че е голям келепира навънка :) нима там травми няма? да иде да кандидатства в тв алфа, ще я вземат да плюе неудобните :) ще има гледаемост! ама всеки е решил да бачка само лятото и зимъска да си почива :) няма лошо :) ясно ни е, че се е оглеждала за кипарис там, ама стара е веке :) гърчулята и турчалята там налитат на млади мръвки :)
  • 9 Абн Бин Ел Муахади

    15 2 Отговор
    Ханъм, нали беше приела правата вяра! Какви са тези хотели, плажове, фиести! Аллах не гледа с добро око на тебе! كيف حالك لا تخجل
  • 10 МЪЖКИ ПРОСТАК

    8 4 Отговор
    БРРРУУУУУХХХХХААААААААА МАААЙЙЙККАААА!!БРАТЕ ТВА КАТ БЯХ В ГЪРЦИЯ НА ЕДИН ПАРКИНГ МЕЛИХ В ДИРНИКА ЕДНА ТУПАЛКА ЗА 50 КИНТА И МА СЪМНЯВА ДАЛИ НЕ БЕШЕ ТОЧНО ВУЛЕВА.ПОЧТИ СЪМ СИГУРЕН ЧЕ БЕШЕ ТЯ ЩОТО КАТЕРИЦАТА И МИРИШЕШЕ НА КИСЕЛО ЗЕЛЕ.
  • 11 Анонимен

    5 1 Отговор
    Аз все пак и правя евала затова, че не е с мъж на всяка цена, а е предпочела самотата в търсене и дочакване на истинската любов за разлика от Андреа, която е доста тъпичка и не спира да избива комплекси, чрез афиширане в нета с изпразнени от интелектуално съдържание селфита зад чиито параван всъщност се крият отчаянието и болката и от раздялата и с Кубрат.
  • 12 Kopele

    11 0 Отговор
    Iiii, taa beshe bassi heitarkata chesno zaklevam se !

    Коментиран от #13

  • 13 Анонимен

    2 1 Отговор

    До коментар #12 от "Kopele":

    Ама то и затова се изисква талант.
  • 14 Последния софиянец

    9 1 Отговор
    Тя за себе си не може да направи любовна магия, тръгнала за другите. Измамница!!!
  • 15 ШЕКЕРА

    14 1 Отговор
    Идеалната жена за брутален анален секс ...
  • 16 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 17 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 18 Оня с рикията

    10 0 Отговор
    Да не си е избелила прасковата та да е по оборотна?
  • 19 Тая стана мюсюлманка само и само

    9 1 Отговор
    Да може да я праскат в задното черво.............
  • 20 Йозеф

    7 0 Отговор
    Тази коя беше, дреме ми за някаква камериерка.
  • 21 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 22 Чичо Рико

    6 0 Отговор
    Хигиена нулева, все едно съм бил с Албена Вулева.
  • 23 Тръба

    2 0 Отговор
    Ще си сложа нейна снимка в клозета.
  • 24 невярващия

    1 0 Отговор
    Абе тая не умря ли лани откъде се взема пак.