21 Ноември, 2019 10:51 4 886 8

"Игри на волята": Как реагира приятелят на Роберта на свалките ѝ с Васко

  • роберта-
  • игри на волята

Най-силната жена от "Игри на волята" отпадна малко преди финала

Позитивна, лъчезарна и винаги усмихната Роберта избира спорта за своя професия и начин на живот. Фитнес инструкторката тренира трибой и бокс и е запален фен на моторите. Филмите, които я описват най-добре като човек, са: "Бързи и яростни", "Транспортер" и "Карибски пирати".

Роберта е сочена за най-силната жена от "Игри на волята", но явно късметът този път не беше на нейна страна и съдбата реши да отпадне малко преди финала. А ето какво сподели в интервю за на Красимир Красимиров от "Блиц" чаровната риалити звезда за своето незабравимо преживяване:

- С какво ще запомниш участието ти в "Игри на волята"?

- "Игри на волята" ще го запомня с многото емоции, различни преживявания и с хората и техните характери, с които се сблъсках вътре. Със сигурност с доста от тях ще остана в приятелски отношения.

- Определят те като най-силната жена в целия формат, но отпадна преди финала, а други ще се промъкнат до финала някак между капките...

- Това по никакъв начин не ме ядосва, защото не съм такъв човек. Щом не съм успяла да стигна до финала, значи не съм имала нужните качества и умения. А това, че някой се е промъкнал между капките до финала не го прави победител, нито по-добър.

- В племето на "Прабългарите" или в това на "Славяните" се чувстваше по-добре?

- Сложен въпрос. (смее се) И на двете места ми беше добре в различни моменти. При "Славяните" се чувствах уважавана и харесвана. Обстановката беше по-топла. При "Прабългарите" също беше готино, защото сме заедно от първия ден. Превъзмогнахме всички различия.

- "Славяните" се оказаха най-сплотени и встрани от скандалите...

- В началото имаше и при тях скандали, но след това наистина отсъстваха само в тяхното племе. Оказаха се най-дипломатичните, всеки криеше истинското си мнение.

- Доста си паснахте с Веско, но много зрители се питат дали само приятелски или са прехвърчали любовни искри?

- Абсолютно мога да заявя, че от моя страна не са прехвърчали никакви любовни искри. За него не мога да коментирам, но съм почти убедена, че и от негова страна е така. От племето на "Славяните" чувствах него най-близък. Но най-близкият ми човек от целия формат е Пламен. Определено ми е любимец и мой фаворит за победител. Също така за достоен бих посочила Юлиян, който има кофти черти в характера си, но ако се абстрахираме от тях е безапелационен победител.

- Смяташ ли, че атаките срещу Юлиян от страна на Траките са основателни и какво е твоето лично мнение за него?

- Той се държи грозно понякога, но само с този, който си го е заслужил. Не го оправдавам по никакъв начин, но пък в крайна сметка те са го предизвикали. В самото начало и с мен се държеше така. Имаше стратегия и искаше да изгони жените. Държеше се добре с всяка една, докато не дойде нейният ред за номинация. Започва зверски атаки с обиди към съответния човек. И мен нападаше, че съм слаб играч и колко зле се представям в игрите. Това е стратегия и аз не му се сърдя.

- Как реагира твоя приятел на цялостното ти участие? Има ли нещо в твоето поведение, което не му харесва?

- Много се радва и ме подкрепя. Нищо не е казал за тези невинни заигравки с Веско.(смее се)

- Останах с впечатление, че във формата се разбираш по-добре с мъжете, а не с женското съсловие. И в живота ли е така?

- Абсолютно е така, като правило в живота ми е. Малко са жените, с които имам чисти отношения и съм сигурна, че не стоят интереси, злоба и завист. Имам такива жени в живота си, но определено имам повече мъже за приятели.

- А попадала ли си в ситуация, когато си се влюбвала в най-добрия си приятел или пък той да е изпитвал такива чувства към теб?

- Аз се влюбвам от пръв поглед, няма приятелски чувства преди това. (бурен смях) Не съм се замисляла за този вариант, но не съм усещала подобни чувства от някой мой приятел. Но знае ли човек...


Поставете оценка:
Оценка 2.7 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Последния софиянец

    2 1 Отговор
    Най силната жена и най големият мухльо. Идеална двойка.
  • 4 газо

    0 1 Отговор

    До коментар #2 от "Бре":

    Изпуснал си две запетайки, а познай къде?
  • 5 Ал та фанах Атаопънах

    1 0 Отговор
    Знаеш че телевизията ни не става за нищо когато пишат и статии за скучните неща които уж трябва умираме от интерес по тях.
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Царица Косе

    0 3 Отговор
    Тая Анна Мария и тая Радостина за мен са фалшиви жени.За Анна Мария тя е най слабият играч ако бяха Иван и Андрай водещи на Игри на волята щяха да изгонят Анна Мария и Радостина двете умират от гняв заради тях критикувах Игри на волята. Нито Игри и Биг Брадър не заслужават никакво внимание а Фермата е по интересно от Игри на волята
  • 8 Царица Косе

    0 0 Отговор
    Тая Анна Мария и тая Радостина за мен са фалшиви жени.За Анна Мария тя е най слабият играч ако бяха Иван и Андрай водещи на Игри на волята щяха да изгонят Анна Мария и Радостина двете умират от гняв заради тях критикувах Игри на волята. Нито Игри и Биг Брадър не заслужават никакво внимание а Фермата е по интересно от Игри на волята