Last news in Fakti

2 Декември, 2019 15:52 3 186 7

Селянка размаза гражданка във "Фермата"

  • фермата-
  • фермата: нов свят-
  • селянка-
  • гражданка

Млада майка на три деца изхвърли възпитаничка на лондонски университет от шоуто

Млада майка на три деца от село Борима победи с гръм и трясък амбициозна гражданка, образована в Лондон на елиминационния дуел в риалити състезанието "Фермата".

Дребничката, но жилава Веселка смаза атлетичната Елизабет, борейки се с всички сили за победа. Резултатът в нейна полза беше 8 на 3. Веселка, която си изкарва хляба като конярка и живее в лишения със семейството си, показа превъзходство във физическа надпревара.

Ненадмината беше в сеченето на трупи и пренасянето на пясък с количка - дейности, който извършва и далеч от риалити шоуто. Бети също демонстрира хъс, въпреки че не обича селския труд. До този момент тя е работила в галерия в Лондон и в гръцка компания у нас.

По време на дуела Веселка получи подкрепа от майка си и сестра си. Докато роднините ѝ я нахъсваха чрез видео обръщение, водещият Иван забеляза колко бедно живеят.

"Семейството ти се справя в трудни условия, да не използвам думата мизерия. Всички разчитат на теб да се върнеш като победител и да донесеш голямата награда!", каза той на многодетната майка и я окуражи да стигне до финала.


Поставете оценка:
Оценка 3.6 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Коко55

    15 3 Отговор
    Че те селяните, където и да стъпят - размазват. Кой, както иска да го тълкува!
  • 2 Вуте

    29 1 Отговор
    Моля ,не създавайте напрежение между "хората от градовете и хората от провинцията !И без това има много агресия и напрежение ! Всички сме хора !"Селянин "не е обида !

    Коментиран от #3

  • 3 Балканец

    20 0 Отговор

    До коментар #2 от "Вуте":

    Правилно! Селянин не е обида, но някой го използват вместо селяндур. А селяните са гръбнака на хранителновкусовата промишленост. Би трябвало да ги освободят от данъци, за да стимулират повече хора да се пренесат на село и да започнат я животновъдство, я земеделие.

    Коментиран от #5

  • 4 Рошко

    1 3 Отговор
    Само простите и мързеливи те ги пращаме в софето

    Коментиран от #6

  • 5 мали мали

    1 3 Отговор

    До коментар #3 от "Балканец":

    То за тая работа акъл си требва,то тикви съм сал мнооо ама без семе го нема никъде ,а има хора 10 година си го сеят какво печелят ако ги попиташ и те не знаят важно е сеитба да има пък какво доиде
  • 6 Xxxl

    3 1 Отговор

    До коментар #4 от "Рошко":

    То като гледам ,как селата са обезлюдени, ....
    бая ще да са тези прости и мързеливи !
  • 7 Age

    1 0 Отговор
    Майка на три деца, изкарва си хляба като конярка, много ясно, че ще има превъзходство, независимо колко атлетичен е конкурентът.