Last news in Fakti

7 Декември, 2019 11:11 8 015 31

Дизайнери нападнаха обувките и портмонето на Десислава Радева от приема при Борис Джонсън

  • десислава радева-
  • борис джонсън-
  • нато-
  • визия-
  • обувки-
  • стил-
  • дизайнер

Президентшата показа подобрение в стила си на обличане, но ...

Президентската двойка на България безспорно бе една от най-стилните и издържани като визия и поведение по време на приема, който даде министър-председателят на Великобритания Борис Джонсън на "Даунинг стрийт 10".

Джонсън прие ръководителите на делегации преди официалната вечеря, която бе в Бъкингамския дворец и на която първата дама на САЩ Мелания Тръмп буквално „спря тока” на всички останали официални гости с екстравагантната си и модерна визия.

Този път Десислава Радева показа видимо подобрен стил след смяната на консултантите по отношение на дрехите, но отново имаше елемент, който издава недостига на вкус. Президентската съпруга бе избрала прекрасна роля в цвят шампанско, със златисти нишки, обрано по тялото ѝ млечно бяло палто, но в комбинация с клъч и обувки, нямащи нищо общо помежду си нито като форма, нито като материя и цвят.

Портмонето в златисто би било чудесен акцент, но при условие, че обувките на Радева не бяха толкова несъвместими като височина на ток, кожа и особено цвят – черен лак с тока.

Дизайнери нападнаха обувките и портмонето на Десислава Радева от приема при Борис Джонсън

Модните дизайнери у нас са категорични, че в случая тези обувки са съсипали цялостното впечатление от имиджа на президентската двойка. Радев, както винаги, бе безупречен с външния си вид.

„Ръстът на Радева не позволява висок ток, за да не щръкне над съпруга си, но тя можеше да подбере неутрален цвят на обувката – като бежово, обработено с лазер за блясък, дори нюд, можеше и леко златисто, Сахара или шампанско. Дори по роклята да има фрапиращи черни елементи, черната обувка е напълно несъвместима", коментират конкурентите на новата ѝ дизайнерка Невена Николова, която със сигурност, според flagman.bg, Деси не е консултирала за неуместното съчетание.

Сякаш за контраст на Радева, която като ръст и телосложение спокойно може да конкурира американската президентша, Тръмп показа на световния елит пример за подражание на всички останали жени с претенции. Той крачеше гордо до издържаната и в най-дребния детайл красавица, за която не бе намерен кусур дори по отношение на дължината на маникюра ѝ.

Малания носеше палто на „Валентино”, чийто неопределен цвят между патешко жълто, горчица и каки, се съчетаваше по уникален начин с лилавото на обувките и роклята ѝ.

Двудневната среща на върха в Лондон е по повод 70-годишнината на НАТО. След скандално видео, което иронизира Тръмп заради неуместни реплики на канадския президент, ръководителят на САЩ заяви, че си тръгва веднага.


Поставете оценка:
Оценка 2.9 от 16 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 юрист

    20 18 Отговор
    г-жа радева не разбира ли простичкото правило за стил и елегантност- чанта плюс обувки в един и същ цвят....Рядко ще видите българка , която не е научила това ''А,Б'' на елегантността при изграждане на собственият си стил....

    Коментиран от #10, #14

  • 2 1:1

    22 2 Отговор
    Обувките и портмонето отвърнаха на удара и едната обувка зае мястотото надалбоко "отзад" на единия дизайнер, а портмонето се отбеляза на челото на другия !
  • 3 mi ta ka

    13 18 Отговор
    Абе я си гледайте работата бе ....
  • 4 Е, а на ...

    22 9 Отговор
    Бойко борисовата какви бяха обувките и портмонето!?!
  • 5 Русороб

    33 20 Отговор
    Селото си е село, изглежда нелепо буквално.
  • 6 Последния софиянец

    22 20 Отговор
    Много издържана Мелани няма що. Патешко жълто, каки, горчица, лилаво. Миш маш. За патка-патешко жълто.

    Коментиран от #9, #16

  • 7 Уди Кълвача

    18 6 Отговор
    Всеизвестен факт е, че на летище Хиитроу тарашта хамалте багажа, може да са и отмъкнали обувките беж обработени с лазер до блясък като темето на Учидолеца!
  • 8 юрист

    12 10 Отговор
    Що се отнася до мелания тръмп- нали уж г-жата имаше собствена марка дрехи, които лично създаваше- ако можеше да се мери по дизайнерски талант с Валентино, защо избра връхна дреха от неговата колекция от кутюр за 2019г., а не избра връхна дреха от своите колекции на собствената си марка;0
  • 9 КОНТРАТА

    7 13 Отговор

    До коментар #6 от "Последния софиянец":

    Еееееее нали знаеш на господарите жените винаги ги обявяват за НАЙ-НАЙ!!!
  • 10 Последния софиянец

    23 8 Отговор

    До коментар #1 от "юрист":

    Толкова я критикуват Радева че харчи народни пари, че не смее жената едни обувки да си купи. Ще почне боса да ходи.
  • 11 666666

    13 11 Отговор
    Я опишете какво чучело е кралицата на Англия с нейните циркови облекла или селянията в нея е моден стил !?!?
  • 12 Мария Захарова

    7 11 Отговор
    Смее ли жената да обуе светли обувки в онова калище там?
  • 13 Borislav Popov

    19 18 Отговор
    Има стойка на бостанско плашило. Една сламена шапка и е готова да плаши гаргите.

    Коментиран от #22

  • 14 опа

    8 9 Отговор

    До коментар #1 от "юрист":

    Завиждаш ! Не злобей, че пак, ще ти пораснст мустаци !

    Коментиран от #18

  • 15 Азззззззз

    15 8 Отговор
    Какви дизайнери, какви 5 лева. Става дума за една неграмотна и с чалгарска визия пишман журналистка на Флагман - Светлозария Кидерова. Просто и вижте ФБ профила. Ами дъщеря ми в 5 клас пишеше с по-малко правописни грешки. И тогава я цитирайте.
  • 16 Азззззззз

    9 8 Отговор

    До коментар #6 от "Последния софиянец":

    Папагал на карнавал, не и на среща на НАТО.
  • 17 Лорчето от красивия град...!

    14 6 Отговор
    Палтото и е супер,за него тези обувки не вървят наистина и портмонето...! (Няма ли стилист, забележката е правилна)...!
  • 18 юрист

    22 7 Отговор

    До коментар #14 от "опа":

    Не завиждам- жена съм и се нося доста по-елегантно от г-жа Радева, въпреки, че не разполагам с услугите на нейната дизайнерка. Г-жата не носи правилният модел кройка, цвят и модел на официалното си облекло. Нейните рокли би следвало да са с кройката на палтото й, а не прилепнали по тялото й. Аутфитът й е доста комичен- г-жата демонстрира пърформанс със заглавие " Женско тяло без грацилни кости от 21 век" и никъде не се забелязва в него връзката между личността на г-жата и тялото й, подчертано с дантели в цвят и кройка, които не са за възрастта й...

    Коментиран от #23

  • 19 гост

    11 9 Отговор
    селска прачка
  • 20 Алфа Вълкът

    10 8 Отговор
    Селска пръчка...👩‍🌾
  • 21 Дизайнер

    7 16 Отговор
    Хубав кон и под чул се познава, та критикарите просто си чешат езиците. Предлагам на следващото значимо събитие Г–жа Радева да се яви облечена в стил "клошарка" с аксесоари от "катун" и да очакваме еуфоричните коментари на критикарите.
  • 22 Аз Варна

    14 6 Отговор

    До коментар #13 от "Borislav Popov":

    Щом нашата секвоя Деса е била една от най-елегантните дами,ти смятай другите какъв цирк са.С този ръст и тази стойка и походка,екрю и бяло не трябва да поглежда.
  • 23 Посредствено

    9 1 Отговор

    До коментар #18 от "юрист":

    " жена съм и се нося "....И къде се носиш? В облаците или по водата...
    И аз съм жена, но се ОБЛИЧАМ !

    Коментиран от #25

  • 24 Допълнително бих казала

    5 0 Отговор
    Някой да не се прави на,, пич,, с 2 бона заплата, няма как да се облечеш перфектно, при условие, че се плаща квартира и други консумативи..! (Има една песен Любе, Любе, младо си, дащно си, тъпо си...), тогава мога да говоря смело...! Почти всяка интелигентна жена, знае без стилист, как да се облича...!
  • 25 юрист

    10 2 Отговор

    До коментар #23 от "Посредствено":

    Какъв ти е проблемът? Употребявам разбираема за аудиторията лексика. Ти си се обличай, както си искаш, и остави другите да се носят, както те желаят. Фактите са си факти- г-жа Радева не притежава елементарен усет за елегантност в облеклото си, какво остава да е изградила собствен стил в него, въпреки кохортата от съветници по тази тема....
  • 26 Олеле

    4 5 Отговор
    Вие да не сте по- хубави ? В никакъв случай !!!
  • 27 Едо

    3 5 Отговор
    СЧИТАМ, ЧЕ факти НЕ ТРЯБВА ДА ПРОПАДА ДО НИВОТО НА КРАЙНО ОТЯВЛЕНИЯ КЛЮКАРСКИ ФОРУМ пик! СТЕПЕНИТЕ НА НИЗОСТ И ЗЛОСЛОВЕНЕ СПРЯМО НАЙ-ДОСТОЙНИЯ БЪЛГАРСКИ ПОЛИТИК ЗА ВСИЧКИ ВРЕМЕНА И НЕГОВАТА СЪПРУГА (Борисов ходи сам като КОПУК, защото съпругата му избяга от ,,славния мачо"!) Е ПОКАЗАТЕЛНО ЗА ГОВОРЕНЕ С ОМРАЗА И НЕНАВИСТ, И ТРЯБВА РЕШИТЕЛНО ДА СЕ ЗАКРИВАТ ПОДОБНИ ЗЛОБНИ АНТИБЪЛГАРСКИ МЕДИИ ОТ БЪЛГАРСКАТА ПРАВНА СИСТЕМА! ПИТАНЕ: Кога Българската Прокуратура ще се самосезира по случая с Обществената социална мрежа pik.bg, която по най-груб начин води кампания за дискредитиране на Българския Президент и Неговото семейство?
  • 28 Свиленски

    7 1 Отговор
    Селото никога няма да излезе от тая селска пръчка !
  • 29 Олелеле...!

    3 0 Отговор
    Подслушването е признак на,, висока,, култура във всякакъв случай, докато правите това, може при печелите некой леф (уплътнявайте раб. време без загуба...!)
  • 30 Еййй

    1 0 Отговор
    Откакто имаме Президенша, на колко хора създаде работа за 5 минути слава..
  • 31 Katysan

    3 0 Отговор
    Какво значение има как е облечена Десислава Радева след като във фигурата й няма никаква женственост?