8 Декември, 2019 11:31 20 109 23

Булка избяга от сватбата със свекъра, а младоженецът залюби...

  • сватба-
  • свекър-
  • булка-
  • младоженец

Една провалена сватба се оказала ново и щастливо начало за две двойки

Булка избяга от сватбата със свекъра, а младоженецът залюби... - 1
Снимка: Shutterstock

Мария и Алберт излизали повече от две години, дълго време умували и накрая решили да вдигнат сватба.

Това била важна стъпка за тях, както и за техните родители. Алберт живеел с майка си, която била сама. Тя се развела отдавна и въпреки че Мария познавала бъдещия си свекър, те общували отделно от останалата част от семейството.

Бащата на Алберт - Егор, познавал бъдещата си снаха. Майката на Алберт наистина искала синът ѝ да се венчае за Мария. Не за друго, но родителите на момичето имали успешен бизнес, в който майката на момчето била инвестирала.Тя била сигурна, че сватбата между двамата ще подсили капитала ѝ и ще ѝ гарантира добри печалби в бъдеще.

Но колкото повече време минавало, толкова повече Мария се разочаровала от избраника си. Той или изчезвал за няколко дни, или пък се връщал в неадекватно състояние.

Тя споделила страховете си, че дори и да се ожени за него връзката им е обречена на провал, но никой не я послушал и ѝ обяснявали, че греши, а щом се венчаят той, ще се промени. Всички били сигурни, че момичето просто е нервно преди големия ден. Страховете на момичето бяха се потвърдили от сестра ѝ Ксения.

„Дълго мълчах, но като видях колко се мъчи Мария, реших да ѝ кажа тайната си“, споделя сестрата на бъдещата булка.

Ксения споделила на Мария, че годеникът ѝ отдавна я свалял. Тогава бъдещата булка отново поискала да развали сватбата, но този път родителите ѝ я натиснали и я принудили да се венчае за Алберт.

Но точно в сватбения ден се случило нещо неочаквано. Толкова изненадващо, че никой не повярвал какво точно се случва. Мария изгубила спора с родителите си и така сватбеният ден настъпил.Още от сутринта тя обаче останала в леглото си и плачела неутешимо. Тогава ѝ хрумнало, че има един човек, който може да ѝ помогне в идеята ѝ сватбата да не се осъществи.Това бил бащата на годеника ѝ – Егор. Момичето се обадило на мъжа и той я взел от къщата, където трябвало да се проведе сватбата.

Мъжът скрил факта за „кражбата“ на булката от сина си. Заедно те напуснали къщата и така церемонията не се осъществила. Родителите на Мария научили за случилото се, обадили ѝ се и е опитали да я разубедят, но тя отказала. В резултат сложната ситуацията сякаш се разрешила от самосебе си.

Алберт също бил щастлив от факта, че няма да се омъжва за Мария и предложил брак на сестра ѝ – Ксения. Тя пък откликнала на предложението му.

Родителите на двете момичета отново помолили Мария да се прибере у дома, но тя отказала по друга причина. По времето, когато се криела при неосъществения ѝ свекър,тя се влюбила в него и двамата започнали интимна връзка.Те не се притеснявали от историята, която имала Мария с Албърт, нито пък се притеснявали от сериозната разлика във възрастта им. Егор пленил младото момиче с добротата си.

И така една провалена сватба се оказала ново и щастливо начало за две двойки.


Поставете оценка:
Оценка 2.8 от 32 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Сълзливи истории

    80 5 Отговор
    Бля-бля глупости.................
  • 2 Спилбърг

    96 7 Отговор
    Това сценарий за турски сериал ли е?

    Коментиран от #5, #20

  • 3 Професора

    34 5 Отговор
    Не ми е инересна тази статия, ще ми бъде интетесно какво се случва 15 дни след смърта на мишката какви процеси се задействат и колко вони по 10то балната за смрад дали вони повече или по - малко от жив Соросоид!
  • 4 Забавлявам хипопотами и всякакви старици

    18 3 Отговор
    Не скучаят хората, но пак са в депресия...!
  • 5 Яж сланина и целувай кръста.👏👏👏

    41 2 Отговор

    До коментар #2 от "Спилбърг":

    Става и за индийски сериал...👳👳👳
  • 6 Азгън Цона

    12 4 Отговор
    Интересно, коя ли е булкатъ...!?

    Коментиран от #17

  • 7 Кочината на Злото издъхва в зловоние

    10 15 Отговор
    Болшевишките ГМОта окончателно изкукуригаха и затънаха в отвратителната си морална кал. Така е в Кочината на Злото и Лъжата. Всичко е отвратително.
  • 8 ПРИКАЗКИТЕ НА ШЕХЕРЕЗАДА

    21 3 Отговор
    ИЛИ ПРИКАЗКИ ОТ ХИЛЯДА И ЕДНА НОЩ...ПЪЛНА ПРОСТОТИЯ Е ТАЗИ СТАТИЯ..ОТ ЕЛЕМНТАРНО ПО-ЕЛЕМЕТАРНО И СЪОТВЕТНО ОТ ТЪПО ПО- ТЪПО..ТОЛКОВА ЛИ ВИ СЕ СВЪРШИХА ЛЪЖИТЕ ЧЕ И ПОДОБНИ ТЪПОТИИ НИ РАЗКАЗВАТЕ..
  • 9 Порно

    12 9 Отговор
    В Русия са много популярни турските сапунки , макар че по точно е да се каже вазелинки. Нали гаджалите потребяват повече вазелин , отколкото сапун.

    Коментиран от #19

  • 10 А пък истината е

    15 2 Отговор
    Хааахааха...Това е измислен разказ на един психолог от Молдова-за да премахва стреса и депресията на клиентите си.Целият разказ го има в сайта му,като след това трябва да отговорите на няколко въпроса.И въз основа на отговорите той ви прави психологическа картина за начални занимания.Обикновено се препоръчва за съпрузи на които отношенията са "опънати" в семейството.Оригиналният разказ е доста по- дълъг ,а въпросите след него са прекалено объркващи и лични.Който е повярвал на тази статия да намери в нета А.Вайронов и сам да види.
  • 11 xnxx

    13 1 Отговор
    Прилича на банален сюжет на порно-филм.
  • 12 Франкенщайн...!

    5 3 Отговор
    Във всяка новина има доза истина (Гузен негонен бяга, но срам няма)..!
  • 13 въх

    10 3 Отговор
    бе Вени - все за ебл.ви пишеш! Т.е. копираш от другите сайтове. Да ви имам и работата. Дано не се смяташ за журналистка, де.
  • 14 соросоидни кърлежи

    6 2 Отговор
    Каква ху-ня...
  • 15 qwerty

    9 2 Отговор
    Аз ям саздърма, щенпобликувате ли?
  • 16 Мемфис

    7 5 Отговор
    От деградиралите руски шебеци човек може да очаква всичко!
    За един век всички ценности в обществото на пролетариата се изпариха безвъзвратно. Не, че преди това ги е имало, но вече са им останали само животинските инстинкти.
  • 17 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 18 дявола

    4 2 Отговор
    То сега така е модерно
  • 19 Истината

    1 3 Отговор

    До коментар #9 от "Порно":

    Ганю пак изръси простотия! Не, че очаквах нещо умно!
  • 20 Ъдоъдоъд

    1 1 Отговор

    До коментар #2 от "Спилбърг":

    Не,за български
  • 21 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 22 Стаси

    0 0 Отговор
    Аз съм правила секс
  • 23 незнайко

    2 0 Отговор
    Кой е автора на сценария на този филм ???