Last news in Fakti

13 Декември, 2019 07:00 6 346 2

Вашият хороскоп за днес, 13.12.2019 г.

  • хороскоп-
  • дневен хороскоп

Подходящ ден Скорпионите да сложат ред в личния си живот

Вашият хороскоп за днес, 13.12.2019 г. - 1
Снимка: Shutterstock

хороскоп от astrohoroscope.info

Овен

Днес може да възникнат неприятни ситуации, свързани по един или друг начин с парите, които вчера сте имали, а днес са се изпарили. Подходете нестандартно и измислете начин за справяне и без пари, винаги има и такъв и той обикновено е много забавен.

Телец

Дори най-незначителната според вас лъжа може да има неприятни последици. По-добре кажете истината и си понесете последствията, че иначе ще стане още по-лошо.

Близнаци

Днес се опитайте да сте максимално активни. Така хем ще заработите нещо допълнително, хем ще се почувствате доста добре - полезни и удовлетворени. И не се концентрирайте прекалено върху външността си, бъдете по-умерено красиви.

Рак

Ден на искрени обещания. Внимавайте, бъдете реалисти, не всичко, което обещавате, можете да изпълните. Май подхождате твърде несериозно към сериозните неща, а това обикновено има сериозни последствия.

Лъв

Не се задълбавайте детайлите, защото това освен загуба на време, ви кара да губите представа за общия план на нещата. Не се преуморявайте и бъдете много внимателни при работа с електрически уреди.

Дева

Най-уютно ще се чувствате у дома днес в компанията на приятели. Значи решението е просто - организирате едно предколедно парти, хем и нуждата ви да слагате ред в нещата ще бъде удовлетворена.

Везни

Умът ви ще щрака на още по-бързи обороти, но защо ли това ще ви обърква още повече. Прекалено много зависите от чуждото мнение, а това ви прави уязвими. Не се поддавайте на манипулации.

Скорпион

Подходящ ден да сложите ред в личния си живот, доста неща сте пообъркали напоследък май. Всичко ще е съпроводено с не особено приятни разговори относно моралните ценности, но каквото сте си надробили, това ще сърбате.

Стрелец

Трябва да се потрудите повече, за да бъдете себе си. В стремежа си да ви харесат, забравяте кои сте и следвате чужди правила. Време е да си създадете свои.

Козирог

От вас просто ще бликат свежи идеи. Ентусиазмът ви е похвален. Ами използвайте го за похвални неща. Сега, в навечерието на Коледа има много възможности да направите неща, с които да се гордеете.

Водолей

Денят ще започне с интересно запознанство, което може да повлияе на целия ви по-нататъшен живот. В средата на деня смело се залавяйте дори за най-необикновените и щури проекти. Днес имате шанс да направите нещо наистина интересно.

Риби

Не си струва да хабите време и сили, за да убеждавате някого в правотата на съжденията си. Днес бъдете по-пестеливи. Отхвърлете задълженията, които са ви останали, за да знаете с какво точно разполагате.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    0 1 Отговор
    БЛАГОДАРЯ
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.