9 Декември, 2019 19:16 9 125 4

Какво да очаква всяка зодия тази Коледа?

  • зодии-
  • коледа-
  • астрология-
  • хороскоп-
  • зодиакални знаци

Любов за Овните, нерви за Скорпионите

Какво да очаква всяка зодия тази Коледа? - 1
Снимки: shutterstock

Коледните празници бързо наближават и това е времето, в което всичко ни се струва магическо. Един от най-хубавите моменти е, когато намериш нещо под елхата и знаеш, че има човек, който мисли за теб и те цени.

И, ако подаръците остават загадка до коледната сутрин, то астрологията може да ви каже какво да очаквате този празничен сезон.

ОвенКакво да очаква всяка зодия тази Коледа?
Снимки: shutterstock

Пригответе се нещо романтично тази Коледа. Тези дни се чувствате щастливи и уверени, което привлича хората към вас. Ако сте необвързани, бъдете внимателни на коледното парти, тъй като има вероятност вашата любов да е точно там.

Освен романтика, този коледен сезон ви е приготвил и още позитивни емоции. Не се притеснявайте да се съгласите с предложенията, които застават пред вас. Може да ви се наложи да излезете от комфортната си зона, но скоро след това ще разберете, че си е заслужавало.

Телец

Какво да очаква всяка зодия тази Коледа?
Снимки: shutterstock

Представителите на този знак трябва много добре да контролират емоциите си по време на празниците. Въпреки, че ще бъдете заобиколени от приятели и роднини, може да се почувствате некомфортно и дори да ви стане скучно. Причината затова може да се крие у вас и в невъзможността ви да внимавате в разговора, а и често не забелязвате какво се случва около вас.

Нови възможности ще се отворят пред вас, но някои от Телци могат да ги пропуснат заради своята разсеяност. Слезте на земята и внимавайте повече в събитията, които се случват сега. Не знаете точно коя оферта може да преобърне живота ви.

Близнаци

Какво да очаква всяка зодия тази Коледа?
Снимки: shutterstock

Тази Коледа ще е повратна точка за много от представителите на зодия Близнаци. По време на празниците ще успеете да разрешите конфликти, които ви тормозят толкова дълго и най-накрая ще продължите напред.

Освен това коледните и новогодишните купони, на които ще присъствате, ще бъдат изключително забавни и често вие ще бъдете в центъра на вниманието. Опитайте се да държите емоциите си под контрол и ще прекарате едни щастливи празници.

Рак

Какво да очаква всяка зодия тази Коледа?
Снимки: shutterstock

Обикновено Раците обичат всичко да се върти около тях, но тази Коледа те ще заложат на по-голямото лично пространство. Ще искате да прекарате колкото се може повече време с хората, които обичате, тъй като през последната година не сте имали много време за тях.

Опитайте се поне по Коледа да забравите за работата. Въпреки това, отваряйте очите си на четири, защото може някоя апетитна оферта в професионален план да се изправи на пътя ви.

Лъв

Какво да очаква всяка зодия тази Коледа?
Снимки: shutterstock

Астролозите съветват Лъвовете да внимават с емоциите си и особено много с острия си език. По време на празниците не е нужно всеки да усети от цинизма и критиката на зодията. Опитайте се да приемете любовта, която хората около вас ви показват и не бъдете твърде студени към околните.

Коледният сезон се очертава да бъде магичен и запомнящ се за някои от вас като това може да е свързано с увеличаване на семейството или пък повишаване на заплатата. За необвързаните представители на зодията, Коледа ще е моментът, в който може да срещнете любовта на живота си. Трябва само да отворите сърцето си за магията, която празникът носи.

Дева

Какво да очаква всяка зодия тази Коледа?
Снимки: shutterstock

Е, Деви, тези празници ще бъдат наистина весели за вас. През цялото време ще бъдeте заети да ходите от купон на купон, а всеки ваш близък или приятел ще иска да прекара всяка свободна минута във вашата компания.

Не забравяйте обаче да се грижите за себе си и все пак да си починете през неработните дни. Ако успеете да си направите правилно графика, Коледа и дните около нея, ще бъдат един незабравим период.

Везни

Какво да очаква всяка зодия тази Коледа?
Снимки: shutterstock

Пригответе се за много задачи през тези празници. Всеки ще се допитва до вас и ще разчита на вашите съвети за абсолютно всичко. Независимо дали става дума за правилният подарък или за подредбата на масата за Бъдни вечер, то Везните ще са първите, на които ще им звънне телефонът.

Опитайте се да бъдете търпеливи и да отговаряте спокойно на всяка една молба. Не се чувствайте виновни, ако откажете на някого, тъй като и вие имате своите задължения. Въпреки цялото напрежение, ще успеете да успокоите нервите си и да осигурите на вас и вашите близки една незабравима Коледа.

Скорпион

Какво да очаква всяка зодия тази Коледа?
Снимки: shutterstock

За съжаление, Скорпионите няма да прекарат много спокойна Коледа. Нервните ще завладеят тялото ви и постоянно ще намирате нещо, за което да бъдете недоволни. Независимо дали ще е човек, който е пропуснал партито, украса, която не върви с останалите, или пък подарък, който не е бил приет, както се очаквали, всичко ще ви се забива в очите като игли.

Опитайте се да починете малко и да отпуснете тялото и ума си. Помнете, че не си заслужава да се изнервяте на всяко малко нещо, което всъщност не е толкова важно.

Стрелец

Какво да очаква всяка зодия тази Коледа?
Снимки: shutterstock

Е, това се казва "Весела Коледа". Стрелците ще прекарат едни от най-вълшебните празници от целия зодиак. Всичко ще протече точно така, както сте си го представяли и дори по-добре. Партита ще валят всеки уикенд и всяко ще е по-забавно от предното.

Козирог

Какво да очаква всяка зодия тази Коледа?
Снимки: shutterstock

Представителите на този знак ще трябва да бъдат много по-гъвкави към различни ситуации, за да може празниците да протекат нормално. Независимо колко добре планувате дните си, понякога сметките ви може да излязат криви. Това обаче не трябва да ви паникьосва, защото нещата все някак си ще се наредят.

Опитайте се да си направите списък с нещата, които задължително трябва да свършите тази Коледа. Това ще ви помогне да преминете през натовареното ежедневие и да успеете да прекарате голяма част от времето си с хората, които обичате.

Водолей

Какво да очаква всяка зодия тази Коледа?
Снимки: shutterstock

Представителите на този знак също попадат в класацията за най-вълшебна Коледа. И докато Стрелците са някъде из таблицата, то Водолейте са начело ѝ. Те ще получат подаръците, за които са мечтали, ще имат успех в любовта, кариерата ви ще потръгне нагоре, а с нея ще се подобри и финансовото ви състояние.

Единственото, което се изисква от вас, е да си починете пълноценно и да се наслаждавате на всяка една минута от коледните празници. Прекарайте и колкото се може повече време с приятели и семейството.

Риби

Какво да очаква всяка зодия тази Коледа?
Снимки: shutterstock

Няма почивка за Рибите. Те ще работят и този празничен сезон, опитвайки се да подобрят финансовото и професионалното си състояние. Едно обаче е сигурно - ще имате големи успехи на любовния фронт. Представителите на тази зодия, които все още не са намерили любовта, е хубаво да внимават по време на коледните празници.

Възможно е да намерите човека, когото сте търсили дълго време. Може да се окаже близък ваш приятел, който няма смелостта да направи първата крачка. Вие обаче не бъдете толкова уплашени и тръгнете към него.


Поставете оценка:
Оценка 3.5 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Телефончету

    2 0 Отговор
    Знаете ли, защото не е важно и затова ме дразни всичкото това, защото някои гледат да те изкарат извън кожа , като се мислят че са повече от теб, не победиха, но успяха да ми съсипят доста неща, дано бъдат наказани жестоко...!
  • 2 Скорпион

    3 3 Отговор
    Няма как да стане! Айо се изнервя гасим лампичките на елхата и правим гостите на кълбета и настроенито ми се завръща на 100%!знаете ли как се прави печен боб на тендждра? Слагаш боба да се вари и лягате да спите като се събудите боба се опекъл!
  • 3 Везни

    1 1 Отговор
    За Коледа ще изневеря на някой свестен с възможно най-разпасан женкар. После ще мрънкам какви негодници са мъжете.
  • 4 pussy master

    1 0 Отговор
    Ако сте българи и живеете в Българя, всички зодии имат едно и също съобщение за вас;
    "България е вече ограбена, предадена и разпродадена и за вс не остана нищо, така че през новата година ви очаква още по-голямо кирюсте, за това си пригответе още по-голяма кофа с вазелин"