9 Декември, 2019 12:28 8 911 30

Евгени Минчев съсипа Кадиев, Петканов и Бориса

  • евгени минчев-
  • критики-
  • знаменитости-
  • известни личности-
  • рубрика-
  • лорд минчев

Лордът отново стана палач и изказа мнението си за тези родни знаменитости

Лорд Евгени Минчев се слави като безмилостен и безпощаден критик, който трудно може да бъде впечатлен. В седмичната си рубрика "ТелеГАФ“, която списва за вестник "Телеграф", първият светски хроникьор у нас този път е взел на прицел доста разнородни жертви.

Нови очила!

A post shared by Evgeni Minchev London (@evgenilondon) on Dec 8, 2019 at 9:22am PST

Вижте как ПР специалистът обрисува Михаела Филева, Бориса, Дичо, Сашо Кадиев, Даниел Петканов и нотариус Весела Ивчева в новите си коментари:

The Telegraf!

A post shared by Evgeni Minchev London (@evgenilondon) on Dec 7, 2019 at 6:11am PST

Бориса с подранила баба Марта
Знае ли Бориса, че баба Марта е чак през март а мартеници се носят тогава…Красавицата е изпълнила кадъра с тези цветове, може би посвещавайки единият на Иван, другият на Андрей. Все едно… Нека добавя също, че плетиво отива на много малко жени, а и не е съвременно да се носи. Без значение на една кука или две куки, дали е бръчкол или английски ластик, плетивото е специфично, затова не го препоръчвам на Тютюнджиева. Надявам се червената част да е завивка за колене през зимните вечери пред камината, а не наметало за отиване до супермаркета… Добре е, че краката са така оголени, а не обути в плетени шушони, защото при Бориса тенденцията очевидно е такава. Най-накрая, признавам, може като истински топ модел девойката да позира с нещо, за което и е било платено. Намирам още часовникът за твърде голям и в противоречие с нежните черти на дамата.

Филева свети-грее във фосфорна блуза
Смятам, че млада знаменитост като Михаела Филева заслужава по-добра сценична визия, освен ако някой изрично не е настоял да се облече така. Никак не ми допада карираната риза, поставена като пола или друг вид месал, каквито обикновено виждаме в битовите кръчми. Фосфорната блузка пък привлича вниманието много повече отколкото тази част на певицата с която пее. Съсредоточаването на толкова отровен цвят разпределя неправилно вниманието от краката и красивото лице. На косите е отдадена съвсем вяла роля, а заслужават много повече. Дали Миши ще се съгласи да си направи прическа като Джулия Робъртс, или ще остави положението висящо….? Грубите обувки издават естетическо напрежение, докато чорапите са направо въглен върху пластмасова бутилка вода. Те съскат задочно, но изпълняват нарочна сцена в този спектакъл на случайността.

Носия издига Ивчева в очите ни
Топ нотариус Весела Ивчева е винаги в центъра на заслужено внимание. Добре подбраните багри и кройки я правят една от най-обсъжданите дами по време на събития. Като един от създателите на Ротари движението в България, нотариус Ивчева спазва протоколните очаквания и изборите и винаги са били съобразени с нейното собствено и на останалите членове ниво. В дните преди Светите празници, Весела показа отношението си към българските фолклорни традиции ,демонстрира тиха обич и почит към тях с обличането на народна носия. Ивчева е избрана за Почетен председател на Бизнесдама на годината 2019 година, където ще има още една възможност да изяви както своето красноречие, така и отношението си към висшата мода. Комплименти за днешния избор, показваш силата на българското и насърчаващ то да бъде изтъквано и запомняно.

Облича ли се Дичо като чичо
Ето къде са очилата, за които ми казаха, че наричат дичовки. Те са наистина стилни и вероятно скъпи, но в добавка с черния каскет и черната брада, превръщат любимият изпълнител в участник от руски мафиотски сериал. Артистичността на звездата се отразява единствено в позата, перленото герданче и пръстените. Относно перленото герданче, нека кажа, че той би седяло много по-добре на Мария Илиева или дори на Ники Илиев. Обеци на двете уши, наистина, наистина съм изненадан, приятелю. Гърди ми с татуировки накичи в нов аранжимент също не е от нещата на които бих се възхитил. За да не бъде нищо самотно в този текстилен мрак, певецът е избрал сако в цвят на ламарина, по което би изглеждала невидима всяка муха. Какво мислите, облича ли се Дичо, като чичо…

Кадиев - Петканов, стегнете се!
Карето не е за младеж като Сашко Кадиев, особено на сако с поне два номера по-голямо. Цветовете са за човек от друга възрастова група, мога да кажа направо, че са за хора поне над 55. Розовата риза е като морзовата азбука, има си обучени да боравят с нея. При Кадиев този цвят не само, че не подхожда но и вади усещането, че не е бил сам в избора си. Дали може вицът "Какво са 200 адвокати на дъното на океана" с отговор- Едно добро начало, да се натъмани за стилисти…Ако ви трябва моето позволение, направете го. Кадиев е поставил или са му поставили нещо странно в малкото джобче, което мога да определя като текстилна настинка, цветова кашлица, изобщо нещо което не подобрява настроението ми.
И най-паче, не ви ли прилича това пищималче на част от коледно дърво, при което домакините са се престарали. Нека погледнем прическата, върху чиито лак или помада, може да се проведе следващото световно първенство по кънки. Даниел Петканов не е така видим в този кадър, но разкрива бледосиня риза на която липсва и грам самочувствие и която би могла да бъде обогатена с една вратовръзка. Защото папийонка подхожда само на двама- на Евгени Минчев и на мен. Момчета, стегнете се!


Поставете оценка:
Оценка 2.4 от 13 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Голям Слон

    72 7 Отговор
    А конкретно този моден "корифей" какво е постигнал в живота си? Или стана известен, защото е нестандартен за повечето?! Палячовщина... Като не можеш друго, акцентираш на гейското и се правиш на моден разбирач. И, хоп, готово!
  • 2 русенец

    70 6 Отговор
    Егати страната, егати столицата след като и най-тъпият и необразован ватман може да стане култур дирек! То каквато популацията, такава е и култрата.:(((

    Коментиран от #17

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Лорд Педи

    24 2 Отговор
    😆😆😆😆😆😆😆😆
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Емил

    26 6 Отговор
    Гледам ватманчето и се чудя защо от ЛГБТ не го убият - толкова лош имидж на обратните никой до сега не е създавал!
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Принца

    42 3 Отговор
    ЛОРД е титла, давана от Английския, Кралски двор за опредлени заслуги към Короната на Англия.Друг е въпроса дали тия заслуги са стойностни, но това си рабоота на Кралицата на Англия.
    Тоя, мазен пААААраст, нито е пристъпвал прага на Двора, нито е бил удостояван с такова звание.
    Всички знаем ,че хора, които се имата за "Наполеон", "Цезар" и др. ги хоспитализират в едни заведения, където ги обработват с медикаменти и носят дълги, бели ризи с вързани на гърба ръкави.
    На тоя мястото му е там поради психичното отклонение, да бъде привлечен от собствения си пол (което той с гордост демонстрира), както и поради това ,че е самозванец. На въпросната, макар и изкривена личност не бива да се дава гласност, а трябва да се лекува, зщото така е хуманно!

    Коментиран от #21

  • 9 Рошко

    24 5 Отговор
    И пак дадохте трибуна на един боклук, промиване то на либерални ценности да продъл и с пълна сила аман
  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 МП4

    17 3 Отговор
    Докога ще лансирате, показвате педа*и??!

    Коментиран от #29

  • 14 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 16 Ватман

    16 3 Отговор
    Този е срам за нас ватманите,той си мисли,че е гей обаче е чист пе...аст
  • 17 333

    8 4 Отговор

    До коментар #2 от "русенец":

    Ква култура те гони? Какво общо има културата с облеклото?
    Мода му се вика на това, ватмана може да е необразован, ама явно е по-наясно от теб, че това му викат мода. А в модата обратни много.

    Коментиран от #18

  • 18 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 19 Бай Тоз

    9 2 Отговор
    Тоя стар парцальок кво толкоз разбира от мода незнам,но е много смешен,като модерно бостанско плашило е,при тва обратно плашило!
  • 20 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 21 барета

    3 3 Отговор

    До коментар #8 от "Принца":

    Грешиш, наистина е лорд ! Купува имение в областта Итън (Великобритания) и става лорд итън,
  • 22 Луууд

    6 1 Отговор
    Мачооо паа ле че занимавате тоа измачен народ с психично болни ора като тоо паараст брей!
  • 23 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 24 Гого шипара

    4 0 Отговор
    Абре докога ще наричате лорд тоя ватман с мека китка?
  • 25 Сандокан

    2 0 Отговор
    евгейни минчев......този дори главна буква не заслужава!

    Коментиран от #28

  • 26 ГРАФИНЯТА

    4 0 Отговор
    ЛОРД, АМА .........ДРУГ ПЪТ!!!
    ПАРИТЕ НЕ ПРАВЯТ БЛАГОРОДСТВОТО, А ОБРАТНОТО!
    ВСЕИЗВЕСТНО ПРОФЕСИОНАЛНО Е, ЧЕ Е И СИ ОСТАВА ВАТМАН. ПРЕД ФАКТИТЕ И БОГОВЕТЕ МЪЛЧАТ!
    ОТНОСНО ОБЛЕКЛОТО НА ЕВГЕНИ МИНЧЕВ: КРАЕН ЕГОЦЕНТРИЗЪМ, УМОРЯВАЩ ОЧИТЕ И В АБСОЛЮТЕН ДИСОНАНС С ОКОЛНОТО ПРОСТРАНСТВО, БЕЗ ЗНАЧЕНИЕ КЪДЕ, ПОДЧЕРТАВАЩО ГРАНИЧЕЩО С КЛОУНЩИНА. И НАЙ-ВАЖНОТО ИЗДАВАЩО БОЛНА АМБИЦИЯ ЗА БЛЯСЪК, КОЙТО ЗА ДУШЕВНО ПРОБУДЕНИТЕ Е ЯСНО, ЧЕ ИДВА САМО ОТ ДУХОВНАТА ХАРИЗМА, ДОПЪЛНЕНА С ЕСТЕТИКАТА НА ВЪНШНОСТТА! А ОЧИЛАТА МУ ПАЛЯЧОВЩИНА БЕЗ МЯРА, КОЕТО ОЗНАЧАВА, ЧЕ НЕ ЗНАЕ КЪДЕ СЕ НАМИРА И ТО ДОСТА ЧЕСТО. И НА ПОСЛЕДНО МЯСТО: ЕДИН ОБЪРКАН МОЗЪК, КОЙТО ОПРЕДЕЛЕНО НЕ Е ИНТЕЛИГЕНТ!

    Коментиран от #27

  • 27 Жоро

    0 0 Отговор

    До коментар #26 от "ГРАФИНЯТА":

    Мн точно казано,благодаря ти.
  • 28 Жоро

    0 0 Отговор

    До коментар #25 от "Сандокан":

    Мн е ГНУСЕН, повдига ми се!
  • 29 бай

    0 0 Отговор

    До коментар #13 от "МП4":

    А,докога,ами те сега започват.
  • 30 Минка

    0 0 Отговор
    Присмял се хърбел на щърбел... То пък този Минчев ще критикува, на той или се облича като папагал или на баба си с нощницата