13 Декември, 2019 16:28 4 734 11

Сами от "Фермата" изригна срещу Красимир

  • фермата-
  • битка-
  • финалисти-
  • сами хоссни-
  • красимир-
  • риалити шоу

Двамата сложиха край на мъжкото си приятелство по време на спорна битка на арената

Огромно напрежение, таено дълго време, изригна в риалитито "Фермата".

Фитнес треньорът Сами Хоссни изсипа огън и жупел върху автомонтьора Красимир, който спечели елиминационния дуел срещу бизнесмена Митко Калайджиев и го прати вкъщи.

През миналата седмица Краси и Митко влязоха в спорна битка на арената и сложиха край на мъжкото си приятелство. Автомонтьорът поиска противоречивият им сблъсък да се преиграе, въпреки че опонентът му беше изтощен и с окървавени пръсти. Митко не се съгласи и уж благородно подари на Краси вече присъдените му в проблематичната игра точки, след което нарече опонента си "дребна душа".

Сами от "Фермата" изригна срещу Красимир

След този конфликт Сами Хоссни зае позата на морален арбитър. "Красимир не постъпи мъжки, не игра честно и предаде приятелството си с Митко", отсече той и обвини автомонтьора, че ценностите му не са на висота.

"Аз съм състезател по кикбокс, ритали са ме в главата, но не съм лежал, не съм обвинявал никого, а съм ставал, бил съм се мъжки и съм губил мача. Но аз така си ги играя нещата", похвали се той.

Обзет от чувство за превъзходство, Хоссни се разграничи от останалите участници, които се борят за голямата награда от 100 000 лева. "Това е много малка сума. Докато съм тук, в шоуто, губя около три пъти повече пари, отколкото ако спечеля приза. Нямам финансова изгода да отида на финала", заяви Сами пред камерите.

Краси пък чистосърдечно си призна, че за него това са много пари и с тях може да оправи живота си. „Аз бих постъпил по същия начин, по който постъпи Краси. Арената за двубои е място за състезание“, заяви подкрепата си за автомонтьора софтуерният милионер Митко Караиванов.

Сами от "Фермата" изригна срещу Красимир

Хоссни стана последният финалист в петия сезон на "Фермата", след като удържа категорична победа срещу военния Станислав Борисов. Двамата най-добре подготвени физически мъже влязоха в схватка с тежки изпитания, които буквално ги оставиха без дъх. Сами се оказа по-силен и спечели, а Станислав стана последният участник, напуснал стопанството преди големия финал.

Така Маргарита Христова, Веселка Маринова, Сами Хоссни и Красимир Джунов ще се борят за голямата награда от 100 000 лева тази събота (14 декември).

Сами от "Фермата" изригна срещу Красимир


Поставете оценка:
Оценка 3.6 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Последния софиянец

    8 11 Отговор
    На този му личи че е ритан в главата.
  • 2 КОЛЬО МАНАФА

    10 7 Отговор
    Така ще му разора задния двор и ще му изригна поле в устата на Сами Хоссни, че после цял живот ще е на антидепресанти и ще се изпуска редовно в гащите.!.
  • 3 Биде

    12 6 Отговор
    То че тая година фемата е пародия и участниците с малки изключения са плява, ама па тоя по нищо не мога да го свържа с фермерстване! Да си гледа фитнеса и толкова!!!
  • 4 Мешков

    12 10 Отговор
    Сами е гей.

    Коментиран от #6

  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Реалист

    2 2 Отговор

    До коментар #4 от "Мешков":

    Нали и.ба русата
  • 7 Тото

    2 2 Отговор
    Май и.ба и Станислав.краси и краварката си размениха по един жест и се уредиха с най лесният възможен избор ама Станчо нали си е военен не разбра как го преебаха
  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 007

    1 3 Отговор

    До коментар #8 от "АДЕЛИНА":

    Марш мааа, вещицоооооооо........😡😠☠️
  • 10 Хайл

    3 2 Отговор
    Тази тъпия кой я гледа . Много тъпо и задръстено нещо . Заспала смотана глупост.
  • 11 Алфа Ромео

    4 1 Отговор
    Бе тия хора що се шарят целите с татуировки, приличат после на цигански сергии. Самито бил половин египтянин ама на мен ми мяса на агент от Старозагорския (Бевърли Хилс) Лозенец. Абе Хоссни, кажи и на нас бе брат как изкарваш по 150 бона на месец че умрехме от глад тука в Ст Загора!