Last news in Fakti

16 Декември, 2019 13:39 18 578 27

Ани Цолова не може да прости на Виктор Николаев

  • ани цолова-
  • виктор николаев-
  • прошка-
  • предателство

Заради предателството му тя го зачеркна от живота си

От една година бившата тв водеща Ани Цолова има нов бизнес – провежда обучения по публична реч, а проектът ѝ носи името "Говори, за да те видят". Тя изнася лекции на тема комуникационни умения, кризисен пиар, успешно интервю, въздействаща презентация. Организира както групови, така и индивидуални консултации. Цолова твърди, че сега се е посветила на това занимание и свободното ѝ време е ограничено, а телевизията не ѝ липсва, пише сайтът за клюки и светски новини Hot Arena.

Бившата журналистка е категорична, че вече изобщо не иска да се връща на малкия екран. Тя още не може да преглътне огорчението си от факта, че много хора ѝ обърнали гръб в онзи труден за нея момент, когато я отстранили от Нова ТВ. Лица, които считала за близки, я изоставили, а подкрепа получила от единици. Дори тогавашният ѝ екранен партньор Виктор Николаев започнал да се държи резервирано с нея, а дотогава ѝ се пишел приятел. "За съжаление, реалността е такава. Ако си на гребена на вълната, всички са до теб. Ако имаш нужда от помощ – малцина ще се отзоват", коментира в последното си интервю Ани Цолова. И добавя:"Имаше приятели (единици), с които се разделихме. Но верните останаха. Преминахме още един тест. И мога във всеки един момент да им се обадя и да кажа: "Помощ". И няма да има много думи". Тя не назовава по име Виктор Николаев, но става ясно, че визира именно него като един от хората, които са я разочаровали.

В момента бившата тв звезда поддържа връзка с много малка част от някогашните си колеги. Чуват се често с Миролюба Бенатова, Генка Шикерова и Дарина Сарелска. Най-близка ѝ е обаче, Десислава Стоянова, която води "Преди обед" по bTV. Двете дори са ходили заедно на море това лято.

След като изчезна от ефир, журналистката дълго пази мълчание и не разкриваше причината за отсъствието си. Месеци по-късно проговори, за да представи новия си проект, а и да стопира слуховете. "Когато друга водеща зае мястото ми в сутрешния блок "Здравей, България", телевизията ми предложи да започна подготовка за ново предаване извън новините и актуалната журналистика, но то така и не бе реализирано. Защо? Не мога да отговоря на този въпрос", коментира тогава Ани. И допълни, че винаги е имало недоволни от неудобните ѝ въпроси. "Била съм в окото на бурята близо 20 години. Заставала съм с лицето си всеки ден и не съм се крила от нищо. Не съм се поддавала на натиск. Когато съм виждала смисъл, не съм имала страх да плувам в бурни води, но не съм се приемала за остър журналист. Затова бях учудена, че нормални и задължителни въпроси се приемат за смелост, героизъм и острота. Но всяко нещо има своя край!", изказа се още бившата водеща.

Тя реши да започне отначало и подхвана собствен бизнес, но понякога с носталгия се сеща за първите си стъпки в телевизията, когато гласът ѝ треперел и не можела да овладее мимиките на лицето и езика на тялото си. Постепенно се научила как да диша правилно и гласът ѝ да звучи уверено, а сега иска да предаде уменията си на други.

Анна Цолова твърди, че ежедневието ѝ днес е забързано и макар че вече не работи в сутрешен блок, продължава да става рано. Пробужда се около 5 часа, подрежда задачите си за деня, а после кара 13-годишният си син Калоян до училището му. Момчето сега навлиза в тийнейджърската възраст и майка му не се притеснява да говори с него на всякакви теми. "Наслаждавам му се, ядосвам му се, радвам му се. Няма решение, взето за професията и живота ми, което да не мога да му споделя. Той разбира всичко, а аз няма от какво да се срамувам и да крия от него", категорична е Ани.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 24 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 nikkei

    42 72 Отговор
    На гребена на коя вълна си била ма, селска пръчко ?
  • 2 а иначе всички служите Нему

    103 4 Отговор
    Той Викторчо малко пу... си пада.

    Коментиран от #6, #11

  • 3 висок

    51 48 Отговор
    Ужас, тази патка, която не може да каже три думи без да вмъкне филъри като ъъъъ аааааа .... ще учи хората на публична реч???
  • 4 приятели сред колеги?

    61 8 Отговор
    Алоу,в кой век живееш,драга.Соца отдавна отмина.Сега е див капитализъм и няма как да има приятелство сред колеги особено с пряката ти конкуренция,а евентуално с колеги от други отдели,с които не се конкурирате.Та Викторчо ти е бил пряка конкуренция,къФ приятел може да ти бъде.Пък и той си е пун*ьо...в очите на зрителите.Обикновено по-калпавия е блюдолизец и когато и шефа ти е калпав,блюдолизеца остава до последно.
  • 5 Лекар БГ

    55 8 Отговор
    Анка беше видна част от поръчковата и услужлива "джурналистика ".Този,за когото иде реч,съм го нарекъл "разградският манекен "на още по-неприятната част от гилдията им.Трудно го изтрайвам. Анка мнооого си беше повярвала.А всчките са мънички пионки в игрите на собствениците и парите от рекламите.
  • 6 Илиян

    33 7 Отговор

    До коментар #2 от "а иначе всички служите Нему":

    А малко.........срещу снимката на Викторчо може да сложът един плазмодий........е.ти мазния и глупав човек.
  • 7 Изумен

    35 14 Отговор
    Бе, тя тази, две думи на кръст не можеше да върже. Заедно с екранното си другарче не даваха на човек да се изкаже, сега тръгнала да проподава реч.
    Някои хора като се вземат за велики...... мале, мале!
  • 8 Иван

    45 3 Отговор
    Анна, за джендъри не съжалявай. Трябват топки за да си мъж
  • 9 МП4

    41 2 Отговор
    Викторчо е лице назаем , не го щадете. Той дава и дупе понякога!
  • 10 ТТТТ

    15 35 Отговор
    Витор Николаев е сто класи над Ани Цолова, а и ми беше станала отвратителна накрая!
  • 11 Рошко

    6 6 Отговор

    До коментар #2 от "а иначе всички служите Нему":

    Малко малко, ама бая, бе направо голема п,,,,
  • 12 Франкенщайн

    11 2 Отговор
    Ужасно е и я разбирам, но то къде се среща това, тук.... няма да изреждам....!
  • 13 обичам MILF-ки

    24 6 Отговор
    Бих я опънал яко Ани и съм сигурен че френският и е на ниво обаче Ади Радева ме радва повече много яко курве е
  • 14 Селянина

    11 14 Отговор
    Анка беше много нагла и антипатична
  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 16 драгият зрител

    27 5 Отговор
    А аз пък не разбрах как точно я е предал. Иначе впечатленията ни за него съвпадат. Аделина няма присъствие на екран, губи се в празни приказки и дежурни, шаблонни лафове. Нищо общо с Ани.
  • 17 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 18 Aнтивикторист

    28 5 Отговор
    Викторът е една кръгла нула. Не става и за чеп. Няма никаква двигателна култура. Само мести дългите мотовили напред-назад и стои разкрачен. Изпада в еуфория когато коментира клюки и глупости. Най-дразнещо е ъкането му.
  • 19 Aнтивикторист

    6 4 Отговор
    Викторът е една кръгла нула. Не става и за чеп. Няма никаква двигателна култура. Само мести дългите мотовили напред-назад и стои разкрачен. Изпада в еуфория когато коментира клюки и глупости. Най-дразнещо е ъкането му.
  • 20 ПЕНКО

    14 2 Отговор
    ВИКТОР НЕ Е ЕДИНСТВЕННИЯТ - УДОБЕН ЗА МРЪСНАТА СГАН-МАНИПУЛАТОРИ -" ДРЪНКОПЛЯМПЪР" !!!! 120 И ...-САМИ СИ АНАЛАЗИРАЙТЕ ...КОЙ И КОИ СА!?!?!? ДНЕС ОСНОВНИЯТ ДЕВИЗ НА -ЖУР НАГЪЗЦИТЕ Е : " НАПЛЮЙ РУСИЯ И ЩЕ ПОЛУЧИШ -ОТПЕЧАТЪЦИ НА ДОЛАРИ " --- "ПРАВИТЕЛСТВОТО Е С ВАС " !!!!!!!!!!!!!!!!
  • 21 Педро

    4 0 Отговор
    АБЕ НЕЗНАМ ФРЕНСКИ ИЛИ ИТАЛИАНСКИ ЕЗИК И ДОПАДА НО АРАБСКИ СЪС СИГУРНОСТ...😵
  • 22 Валентин

    17 3 Отговор
    За наше съжаление вече няма да има такива водещи като нея,които не ги е страх да задават нашите въпроси в ефир,на всеослушание.Единствените водещи,както и в по-късен период Хекимян ,които дръзваха да задават неудобните за политиците въпроси .

    Коментиран от #25

  • 23 Като гост

    2 0 Отговор
    И Виткур, и Анка не са ме кефили никога.
  • 24 Пияч

    7 4 Отговор
    Ани мънкаше и се объркваше защото махмурлукът си е махмурлук,дори професионалистите се боим от него! Неадекватното поведение,торбичките под очите,прозявки и забравяне,все симптоми на махмурлук,гледал съм я сутрин как водеше,а Викторчо едвам я спасяваше,въпреки че прическата му в стил "спало куче в сламата"само я допълваше,Абе бяха много забавни!
  • 25 Пази боже, сляпо ...

    3 2 Отговор

    До коментар #22 от "Валентин":

    Ха. Зависи от политиците. Ако са от ония мижитурки, дето си плащат да ги показват. А и каква полза от въпросите, като не изчакваше отговора. Оня не си е отворил устата и тя му вкарва следващия. Накрая предаването се превърна във ''вижте колко съм умна''.
  • 26 ГОСТ

    12 2 Отговор
    Готина е Ани......Ами ..как няма да го зачертне Виктор,като е пълен смотльо.......
  • 27 Антре

    1 0 Отговор
    КОГАТО ИСКАШ ДА РАЗБЕРЕШ КОИ СА ИСТИНСКИТЕ ТИ ПРИЯТЕЛИ ИНСЦЕНИРАЙ ПРОБЛЕМ ПРИ КОЙТО ЩЕ РАЗБЕРЕШ КОЙ Е ИСТИНСКИЯТ. ДОКАТО СИ ДОБРЕ И ИМ ПОМАГАШ ВСИЧКИТЕ ТИ СЕ ПИШАТ ПРИЯТЕЛИ. НО КОГАТО ИЗПАДНЕШ В НЕВОЛЯ ПРИЯТЕЛИТЕ ТИ СЕ ИЗПАРЯВАТ. ОСТАВАТ САМО ИСТИНСКИТЕ.