Last news in Fakti

17 Декември, 2019 11:40 2 628 4

СНИМКА на Меган Маркъл с друг мъж развълнува феновете ѝ

Всяка нова снимка на съпругата на принц Хари Меган Маркъл предизвиква истински фурор и става повод за бурни дискусии в мрежата. Особено когато става въпрос за стари фотографии на херцогинята, направени много преди да стане известна.

Тези дни стотици хиляди потребители получиха възможността да видят как е изглеждала бившата актриса, когато е била на 16 години, пише jenata.blitz.bg. Кадърът, който буквално взриви мрежата, е направен на училищното парти за Коледа. А най-интересното е, че на него тийнейджърката позира до първата си любов Луис Сегура.

Фотографията е от далечната 1997 година. На него Меган и Луис позират в елегантни тоалети на фона на коледното дърво.

За случая приятелят на Маркъл се е издокарал в строг класически костюм с двуредно закопчаване, а бъдещата херцогиня - с изящна черна рокля с пайети с доста впечатляващо деколте.

СНИМКА на Меган Маркъл с друг мъж развълнува феновете ѝ

Меган и Луис се срещат около две години. След раздялата те успяват да запазят приятелските си отношения. И до ден днешен Сегура таи много топли чувства към бившата си любов.

Феновете на херцогинята бързо установиха, че годините не са се отразили по никакъв начин на Маркъл. Съпругата на принц Хари е все така млада и привлекателна, както когато е била на 16 години.

Почитателите ѝ не крият изненадата си как американката е успяла да съхрани красотата и младостта си.

"Тя изобщо старее ли? Наистина помислих, че това е нова снимка!", пише интернет потребител.

"Външният ѝ вид изобщо не се е променил!", отбелязва с възхищение друг.


Поставете оценка:
Оценка 1.4 от 5 гласа.


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Разликата е

    5 1 Отговор
    Че избелява с времето!
  • 2 Телефончету

    5 0 Отговор
    Каквото е имала в миналото е имала, някои жени никой не ги е желаел през живота им, а тя е една принцеса женена за един красив принц, истински мъж..!!!!
  • 3 Обикновен Бг

    7 1 Отговор
    И тая усърдно тича към активно мероприятия на МИ-6. Завършващ с "нещастен случай" и загуба на памет на свидетелите. А пък тия които не си загубят паметта ги чака "нервен срив" завършващ със "самоубийство".
  • 4 Горо

    2 0 Отговор
    Не е нужно да си познавач, за да разбереш, че Мегън Маркъл е голяма майсторка в леглото и то още от малка. Иначе щеше ли да завърти главата на принц Хари? Преди 81 години една друга нейна опитна сънародничка мисис Симпсън с два развода помъти разума на младия обещаващ крал на Великобритания Едуард VIII, който след една година от възцаряването си се отказа от престола, защото не му позволиха да се ожени за изкусителката си, която след престой на изток е овладяла тамошните сексуални техники. И така по неволя краб става по-младият брат Джордж, баща на днешната кралица Елизабет II.