Last news in Fakti

20 Декември, 2019 14:48 27 515 108

Дъщерята на Петър Стоянов със 100 000 заплата в Женева

  • петър стоянов-
  • теофана стоянова-
  • дъщеря-
  • заплата-
  • женева

Въпреки че наближава 30-те, Теофана все още не е семейна и набляга само на кариерата си

Теофана Стоянова, дъщерята на бившия президент Петър Стоянов, прави шеметна кариера в Женева. Преди 10 месеца наследничката на държавния глава се уредила с работа в голяма международна компания, а позицията ѝ на експерт във финансовите сделки ѝ носела по 100 бона годишно възнаграждение.

Преди да се прехвърли там, Теофана работеше в друга престижна организация - швейцарската банка "Ротшилд", където беше специалист по комуникациите и водеше преговори с милиардери от цял свят, пише plovdiv24.bg. Вече 17 години откакто е заминала извън България, посещенията ѝ у нас са изключително редки. За сметка на това по-големият ѝ брат избра да гради кариера и живот в Пловдив.

Тя не успява да си идва дори за важни за семейството дати, а на скорошно събитие, организирано от майка ѝ Антония, се отчете, изпращайки букет с цветя. Въпреки че наближава 30-те, Теофана все още не е семейна и набляга само на кариерата си. За внуче на този етап родителите ѝ не можели да мечтаят.

Поддържа фигурата си с плуване и йога, а неотдавна станала и последовател на движението на Петър Дънов. Колегите ѝ в Женева изобщо не подозирали, че е дъщеря на бивш президент.


Поставете оценка:
Оценка 2.5 от 45 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 100

    173 17 Отговор
    Това за Швейцария не са много пари. Сравними са с 3-4 хиляди лева месечна заплата тук.

    Коментиран от #4, #90

  • 2 qqqqqq

    113 40 Отговор
    Да е жива и здрава да си ги взема и харчи.
  • 3 Обява

    143 4 Отговор
    Аз тамЪн си търся жена :)
  • 4 Емил

    92 5 Отговор

    До коментар #1 от "100":

    Доста по-малко! Една прилична квартира в Женева е 2-3 000 франка/месец. За нашия стандарт - 2-2 500 лв.!
  • 5 Ей как се уреждат само

    93 26 Отговор
    За простолюдието такива благини няма

    Коментиран от #18

  • 6 СССР

    68 161 Отговор
    Дрогари и дрогарки а пък дъщерята на резидента Радев е на 100 000 рубли заплата в Мацква !

    Коментиран от #19, #108

  • 7 ссс

    133 16 Отговор
    100 хиляди какво? Лева, евро, швейцарски франка? Преди или след данъци? Реално момичето там няма как да се прави на дъщерята на президента и да клати крака по салоните за красота докато се води на работа при някой познат на тати. Щом работи там значи има защо и никой няма да я остави да получава заплата без резултати. Реално за финансов сектор и това в Женева хич не е много, вероятно дава половината само, за да си покрие разходите като наем и храна, там имат и дрескод, костюмите й са стотици швейцарски франка. Мой близък беше в банковия сектор във Франкфурт и заедно живяхме, след това еднвам се издържаше макар и да работи в банка, защото наемите са много високи, стандарта е висок, а зплатите не са. Като отиде екипа ти на обяд не може да се цепиш и да хрупаш бисквити от пени маркет, плащаш си 20евро за зелената маруля и си траеш.

    Коментиран от #15, #29, #34

  • 8 Гоуст

    45 7 Отговор
    Ей Теофано, Теофано ма... Яла тука
  • 9 среднощен

    68 13 Отговор
    "..Суета, всичко е суета.."! Ако има нещо, което си струва е да чуеш, това е - "мамо, тати" с цялата любов и доверие събрани в погледа на детето..! Най- добрата детеродна възраст за жените е 17-27години..?

    Коментиран от #21, #59

  • 10 тттт

    69 10 Отговор
    Това в Женева е заплата на портиер. Професията и обаче е перспективна и ако е усърдна ще и се отплати щедро. Пожелавам и здраве, щастие и професионални успехи през 2020г.
  • 11 Ай стига бе

    56 4 Отговор
    Уточнете бе! 100 000 лева, евро, долара, рубли или юана? Може би тугрици или виетнамски донги?

    Коментиран от #69

  • 12 Грую

    31 5 Отговор
    Това ми напомня на един виц за известния американски политик Хенри Кисинджър, илюстриращ американски политик в действие. Тъй като американците подкрепяли Израел, той решил да отиде в Ливан и да извърши някакъв благотворителен акт. Влязъл в къщата на едни бедни хора и ги попитал от какво имат нужда, а те му рекли: 'Ами то ние сме вече възрастни, но имаме едно момче. Учи икономика , много се старае и има отлични оценки. Ако можеш направи нещо за него". Кисинджър се заел да изпълни желанието на възрастните ливанци и отишъл при шефът на Световната банка и му рекъл "Знаеш ли имам тук едно момче. Учи икономика. Много е добър. Вземи да го назначиш при тебе" Шефът на Световната банка се възпротивил: "Ама как? Нали знаеш, че не стават така тези работи. Има си конкурси, изисквания. Не мога." Киисинджър му казал "Абе знаеш ли той ще става зет на Ротшилд." Шефът на Световната банка сепнато си променил мнението, отговаряйки: "Аааа така ли? Ама защо не каза веднага? Добре. Ще оправим работата. Няма проблем". Кисинджър си тръгнал от шефа на Световната банка с чувство на добре свършена работа и право при Ротшилд и като се поразприказвали го запитал: "Абе Ротшилд ти нали имаш една дъщеря?" . Ротшилд му отговорил: "Да имам " . Кисинджър му рекъл "Да знаеш какво момче съм и намерил! От Ливан е. Много е свястно. Учи икономика. Много е добър." Ротшилд намръщено отсякъл: "Не може. Малка е." Кисинджър му обяснил : "Абе той ще започва работа в Световната банка", а Ротшилд, пром

    Коментиран от #47

  • 13 Това са 7000 евро на месец!

    41 3 Отговор
    Минимума необходим за живот в Швейцария, е 5400 евро! Но поне ще е на чист въздух!
  • 14 321

    40 4 Отговор
    Еми, странна статия. Какво иска да каже? 100 000 ама за година и сигурно не са швейцарски франкове, ами левове. А и от първите да са със заплата от 8300 франка, от които половината са данъци и осигуровки в Швейцария си почти умрял от глад. Ако ги взема чисто, може да поддържа среден, приличен стандарт. Някой и прави ПР, ама май ще излезе лоша услуга. Работила в банката като специалист комуникации - разбирай секретарката, която е звъняла на вложителите - те всичките са милионери и милиардери. После, обаче се уредила като експерт по финансови сделки на малко над минималната за страната заплата. Странна професия. То всеки в банката, който отпуска кредити е експерт по финансови сделки.

    Коментиран от #28

  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 16 Последния софиянец

    53 8 Отговор
    Петър Стоянов да знаете не е евреин, само брат му и дъщеря му са евреи.
  • 17 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 18 Презвитер Козма

    26 14 Отговор

    До коментар #5 от "Ей как се уреждат само":

    Ами учила е момичето и работи здраво и 100 хиляди франка годишно не е толкова много. И ти да не беше хвърлял салфетки по чалготеките, а наблегнал на уроците и ти можеше или децата ти да го постигнат.

    Коментиран от #22

  • 19 SSS

    20 11 Отговор

    До коментар #6 от "СССР":

    Много грешиш, Дъщерята на Радев заедно със сина на Корнелия Нинова са в английска финансова фирма. Взимат около 15000$ месечно.

    Коментиран от #53

  • 20 Спиро

    39 3 Отговор
    Хубаво ми викаше, мама, стани банкер в Швейцария. Ама, аз не - пазач в България. Е на, момата се уредила, а пък аз ...
  • 21 Чуваме го

    30 3 Отговор

    До коментар #9 от "среднощен":

    всеки ден "мамо,тате, за кафенце, за цигари" а и двамата гонят 30 -те...Ама, да са ни живи и здрави...Децата са благословия,спор няма.

    Коментиран от #85

  • 22 Факти

    51 11 Отговор

    До коментар #18 от "Презвитер Козма":

    Да изучила се е в елитни училища с много много парици от крадливия си баща. А нашите и още милиони родители където работят и се борят да отцеляваме месец за месец. Така, че недей държа сметка, кой хвърлял сълфетки.

    Коментиран от #30, #71

  • 23 Kurt

    37 8 Отговор
    Един ден националните предатели ще си платят сметката. Или децата им. Няма да могат да се скрият в Цюрих или Барселона.
  • 24 мисия лондон

    50 7 Отговор
    Проста аритметика си направете аркадашлар! нюНяма я вече 17 год. в българия,а е на 30!!! Значи е заминала да учи на ..13 г. Къде бе? В швейцарски лицей? И след лицея....в банка "Ротшилд"!!! Как стават тези работи? Да не би да е била секретарка и да е стажувала при тогавашния инвестиционен банкер,,Еманюел М? Зер и той оттам идва.

    Коментиран от #27, #35, #36

  • 25 filo

    30 2 Отговор
    Както е тръгнало, президента докато чака внуци на тая ще й пресъхне кладенеца.
  • 26 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 27 Орсус Пис Миллет,аби

    39 4 Отговор

    До коментар #24 от "мисия лондон":

    Е така,де така! На 13 години в Швейцария,на таткова издържка,после малко добри думи и точните връзки и момето е успяло вече! Аферим Къзъм!
  • 28 nnn

    15 1 Отговор

    До коментар #14 от "321":

    Като човек работещ в чужбина, мога да потвърдя на 100% думите ти.
  • 29 ййй

    18 8 Отговор

    До коментар #7 от "ссс":

    Само хора, които не са работили в чужбина и си летят е небето, са ти дали минуси. По-точно не може да се опише...
  • 30 777

    19 2 Отговор

    До коментар #22 от "Факти":

    То с тези пари в Швейцария и тя е от месец на месец, ако това ще ти подобри настроението.

    Коментиран от #33

  • 31 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 32 Ивайло

    18 8 Отговор
    И аз не съм семеен - да се зимаме направо с тая Теофана!!! Аз ше съм на далавера отвсекъде!!! ;)))
  • 33 Базар

    23 6 Отговор

    До коментар #30 от "777":

    Тя с тва образование може да се реализира на скъпоплатена работа навсякъде. А аз учи в българия 12г със завършени курсове и квалификации. И около 700лв заплатка. А и недей ми излиза с тоя номер, че 100 хилки нищо не са. Всички там имат съквартиранти и делят разходите. А и горкичката зъбливия и баща милионер няма да я остави така.

    Коментиран от #49

  • 34 Балканец

    24 3 Отговор

    До коментар #7 от "ссс":

    Зависи каква й е работата в тая банка. Ако урежда някоя страна, подобна на нашата, да задлъжнее към банката за милиарди, които да изплаща следващите десетилетия, нищо чудно част от тия парици да отиват за нейната заплата.
  • 35 КУРнинов

    18 9 Отговор

    До коментар #24 от "мисия лондон":

    питай Корнелия Нинова как стават тия работи тя знае най-добре !
  • 36 КУРнинов

    10 10 Отговор

    До коментар #24 от "мисия лондон":

    питай Корнелия Нинова как стават тия работи тя знае най-добре !
  • 37 ПЕНКО

    5 8 Отговор
    МАЙКАТА ОБМИСЛЯ СОМОУБИЙСТВО !!! ПОМОГНЕТЕ И ...ТЯ Е ОТ НАШИЯ НАРОД !!!!!!!!!!!!!!
  • 38 Гошо Европата

    13 3 Отговор
    Първо, не разбрах 100000 франка ли са или лева, и второ за месец или година, ако са 100000 лева за година, това са жълти стотинки за Швейцария

    Коментиран от #72

  • 39 слаботоков

    15 6 Отговор
    Тая прави сфирки там!
  • 40 Ак47

    33 6 Отговор
    И тоя непрокопсаник,е... мамата на България,Хитър Стоянов,предателя,невестулка
  • 41 Според мен..!

    18 1 Отговор
    Малко взема, това е,, Женева,, все пак... а иначе цял бащичко...!
  • 42 Гастарбайтер

    30 1 Отговор
    1 към 1 като с децата на бившите първи
    от времето на соца.
  • 43 въх

    17 2 Отговор
    вълшебна курабията на бившата на зъбатия : топнеш - я милионер, я генерал ставаш ( според рефракцията на акцедента )
  • 44 Моамед

    26 8 Отговор
    Тоя Пешо Стоянов и щерка му са за
    пандиз.
    Престъпници.
  • 45 боцмана

    27 2 Отговор
    Затворила си е устата и не мога да видя дали чапразите и са като клавишите от пиано на баща и.

    Коментиран от #48

  • 46 Сандо

    14 10 Отговор
    Каква грозна жена!
  • 47 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 48 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 49 Jjj

    15 2 Отговор

    До коментар #33 от "Базар":

    Е нормално ли е според теб да си набил една торба с пари за учене от 17 години в Женева и после да си деля разходи, когато съм на 30.... Да ви имам и стандарта, да ви имам и възвращаемоста от инвестицията...
  • 50 що що що

    19 2 Отговор
    пропагандират нашите деца да ги задържим в България пък техниъе до едно в чужбина странно нали???
  • 51 Guest

    9 9 Отговор
    Ми браво! Достойно е използвала името и връзките на баща си. Бачка и има файда, както се казва. Не като тукашните държавни служители - връзкари! Чеп за кацата не става от тях, очеизвадно е във всичко!
  • 52 ГОСТ

    11 16 Отговор
    Браво......Евала.......Който може го може......Да е жива и здрава...И тя и баща и........Щото и вие да бяхте на тяхно място,щяхте да постъпите по същия начин......Кой родител не би искал децата му да са успели и с добре платена работа......
    Ама да плюем и да завиждаме,виж...затова еша си нямаме.........
    Пък на бат Петьо му дреме,какви негативни коментари пишат тук за него и него и щерка му......

    Коментиран от #78

  • 53 124

    13 2 Отговор

    До коментар #19 от "SSS":

    Без фейк глупости. Дъщерята на Радев още учи. От къде измисли тази заплата. На Корнелия сина й водеше отбора по математика на световното. От СМГ. Завърши Харварт, а не като тебе

    Коментиран от #55

  • 54 11111

    3 7 Отговор
    Tе братовчедите му в България в гаражи те на булгаристана са по хепиен. Един ден дреха и у коша. Само за пари, скъпи часовници, но там е всичко за техни хора, работещи.. Под, добродушна са, казват новите българи, те са от старите, ние сме от новите, бкп, 1933 са дошли от балкана на село, първите братовчеди на президента. Кой има пари, той днес всичко има. Дай ми парата макар и над 30, всичко ще е от долу нагоре 6, но липсва парата. Същото е било и преди 1944,много са искали да учат нагоре, но безпаричието. Можем с дни за гаражи те, за пиб, дс, напускане и у банка.. Комунистите ви ограбиха и сега робите им работят с 2 ведомости и от там пенсии надолу.. Том, да дойдат, ще им разкажем от до.. 1968 шекер ката Мария мед сестра се омъжи за 1 братовчед на пстоянов. И в махала акбунар от село гледка е, помаци са. Военен от рак.

    Коментиран от #106

  • 55 1+2+4=7

    9 1 Отговор

    До коментар #53 от "124":

    В ХарварТ с АдидаЗ ли ходят ?
  • 56 Експерт

    11 0 Отговор
    100 000 лв - годишно преди данъците, значи около 3500 франка месечно - това е под средната заплата в банковия сектор, ама го написали да изглежда като 100хил евро на месрц.
  • 57 Експерт

    4 2 Отговор
    100 000 лв - годишно преди данъците, значи около 3500 франка месечно - това е под средната заплата в банковия сектор, ама го написали да изглежда като 100хил евро на месрц.
  • 58 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 59 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 60 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 61 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 62 фелик дж

    9 2 Отговор
    Врагиня на народа.
  • 63 Суджук

    4 3 Отговор
    Аз тез пари ги харча на месец уа...
  • 64 123

    12 0 Отговор
    И на Нинова сина работи за Ротшилд. Ротшилда дърпа конците на политиците в България.
  • 65 JPower

    10 0 Отговор
    ТОВА е месечната й заплата 100хил.лв...Преди 2год. В Лондон е вземала 40хил. Евро на месец.... Баща й ще набие милиони да я изучава и накрая да работи за 100хил.на година????
  • 66 888

    6 1 Отговор
    Яхтата ми харчи толкова само за ден. Персонал, девойки, ансамбъл, питиета. Благодаря.
  • 67 Теофана

    5 2 Отговор
    Тез пари си ги прайм на седмица,щот спим с шефа
  • 68 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 69 Зайко Байко многознайко

    6 0 Отговор

    До коментар #11 от "Ай стига бе":

    Израелски шекели. Пешо Коня я е уредил. Публикациите тук са подвеждащи и объркващи.
  • 70 Morgoth

    3 2 Отговор
    Ей, аман от заглавия, 100 бона заплата, ама тя била годишна. Това просто означава че е в горната част на средната класа. Иначе браво на момичето - дай Боже всекиму.
  • 71 Morgoth

    2 0 Отговор

    До коментар #22 от "Факти":

    Абе добре го е казал той за салфетките и чалготеките. Защото аз пък съм си седял тук и никой не ме е подкрепял с големите пари за учене в престижни европейски университети, но също съм пропуснал чалгата и след 16 години учене и още толкова работа също докарвам 100к. Вярно в левчета, но пък като гледам и в статията на са написали за каква валута говорят ;)
  • 72 Morgoth

    3 1 Отговор

    До коментар #38 от "Гошо Европата":

    За година са, само заглавието подвежда за много голяма сума. Но в каква валута, така и не се разбира - франкове ли, евро ли, левове ли ...
  • 73 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 74 мани мани

    5 1 Отговор
    взема чисто 8 бона швейцарски франка, но там една сервитьорка взема чисто 4 бона... нормално е да взема двойно повече, но е много скъпо и тия 4-8 бона се равняват на 2-4 бона в евро :)
    така че тя е на една съвсем нормална работа като чиновник :) стига сте съпоставяли спрямо лв. и бг кочина! там тя няма имот/и, няма нейна кола и т.н. собствености!
  • 75 Елена Лилиумоф

    3 0 Отговор
    Е много тънко
  • 76 Сребролюб Мангизлиев

    4 1 Отговор
    Да е жива и здрава, който може се урежда....
    Ама одрала е кожата на баща си! Същият сурат като него има!
  • 77 светлана

    1 4 Отговор
    Да е жива и здрава и винаги труда й да е възнаграден достойно.
  • 78 стоматолог

    3 3 Отговор

    До коментар #52 от "ГОСТ":

    Брекетите удобни ли са? Да не се изложим!
  • 79 Тил

    2 3 Отговор
    Не знаех, че валутата на Швейцария се казва бон.
  • 80 ЛЕНИН

    3 0 Отговор
    Колко работи още не знаеш...
  • 81 Бре

    1 0 Отговор
    В клюки.нет пише, в 2017 година, че била на 24 (демек сега на 26, това не е точно "приближава 30", ако е истината).

    https://www.kliuki.net/теофана-стоянова-прибира-80-бона-м/
  • 82 Епирски

    5 2 Отговор
    Все едно гледам избръснат до синьо мангал травестит от централна гара София.
  • 83 За здраве да ги харчи и да не и стигнат

    7 1 Отговор
    Конят бая мангизи докачи от разкулачването на държавицата ни,заедно с ДрагалЪФския Ай дук ,докато обикаляхме с Фори Светулката по "бдения",а отделно от това беше финансиран от козяците пак в тази насока.
    Анатема,Коньо!Проклет бъди!
  • 84 Анатема,Безрдници!

    4 2 Отговор
    По погледа и личи,че е по -нагла от Коня .
  • 85 Ами така

    2 2 Отговор

    До коментар #21 от "Чуваме го":

    Сте ги научили вие родителите. Още от казармата работя и до ден днешен една стотинка не са ми дали моите родители. А имат възможност. Но в интерес на истината и аз не съм им искал. Не смятам че е нормално
    На 39г да го правя. На 30години ще им давате пари за цигари или каквито и да било лични разходи. Вие сте проблема. Сина ми е на 14 и ми помага много, като порасне бих му помогнал за жилище или да кажем кола , но за друго да забрави. Казвал съм му ги тези неща много пъти и той ги разбира. Имам колега мой набор който не знае колко ток плащат в къщи защото родителите му го плащали когато плащат и техния. Живеят отделно. Това се вижда от неговите деца и утре и те ще са същите

    Коментиран от #86

  • 86 ОНЯ СЪЩИЯ

    2 2 Отговор

    До коментар #85 от "Ами така":

    БРАВО........ПО-НАТАТК КОМЕНТАРИТЕ СА ИЗЛИШНИ........
  • 87 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 88 ВРЕМЕНА И НРАВИ

    4 1 Отговор
    СРЕДНАТА МЕСЕЧНА ЗАПЛАТА НА ЛЕКАР СЪС СПЕЦИАЛНОСТ В ШВЕИЦАРИЯ Е 100 000 ШВЕИЦАРСКИ ФРАНКА.
    В ФРАНЦИЯ ЗАВЪРШВАЩИТЕ МЕДИЦИНА (БЕЗ СПЕЦИАЛНОСТ) ИСКАТ 15 000 ЕВРО СТАРТОВА ЗАПЛАТА МЕСЕЧНО ЗА ДА РАБОТЯТ В БОЛНИЦА
    ТУК ВСЕКИ НЕГРАМОТЕН МАНГАЛ МОЖЕ ДА ПРЕБИЕ ЛЕКАР АКО РЕШИ ЧЕ ЛЕКАРЯ Е НЕКОМПЕТЕНТЕН .
    СЕГА НА ЯСНО ЛИ СТЕ ЗАЩО ЩЕ ИМА САМО ЛЕКАРИ -ПЕНСИОНЕРИ У НАС И ЗАЩО МЛАДИТЕ ЛЕКЩАРИ СЕ МАХАТ.

    Коментиран от #91

  • 89 ПОМИСЛИ/ ПРЕЦЕНИ

    2 2 Отговор
    До 85
    НЕ КУПУВАЙ НА СИНА СИ КОЛА И АПАРТАМЕНТ
    УМНИЯТ РОДИТЕЛ ПРЕЦЕНЯВА И ИНВЕСТИРА В ОБРАЗОВАНИЕТО НА ДЕЦАТА СИ.
  • 90 факт

    1 0 Отговор

    До коментар #1 от "100":

    тоо па !
  • 91 факт

    0 0 Отговор

    До коментар #88 от "ВРЕМЕНА И НРАВИ":

    те па едни лекари, само морат децата!
  • 92 vasik atanasova

    1 1 Отговор
    У ЧЕ МИРИЗЛИВА Е ТАЗИ А

    Коментиран от #93

  • 93 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 94 Коментар 21

    2 0 Отговор
    Споко, аз дори нямам деца. Написах го иронично до г-на с коментар #9, защото ме подразни! Имам наблюдения върху много деца, които са всичко друго, но не и благословия!
  • 95 Валентина

    1 1 Отговор
    Мога само да и сваля шапка на колежката не мислете че е лесно да се стигне до там при Ротшилд мозъка ти трябва да смята на секунда 1000000 пъти тя е минала през хиляди обучения и по финанси и право едно на ръка за да стигне до там тези обучения които и аз минавам а и тези пари не са много тъй или иначе за тези постове може и 300000 п да вземе което Е още по голямо предизвикателство не храчете а почитайте това момиче там ме се стига лесно до там пътя е осеен с големи трудности и смятания и риск за секунда може да те остави без глава там се учат много неща нито е лесно да ги практикуваш било език на тялото било със милиони да смяташ и да си убеден че няма да фалира на следващия ден от това че пазара се срутва ,което и се получава на практика не мислете че е лесно аз вървя по пътя и уча във центъра на Лондон и финанси и право много тежко е и сложно много акъл се иска и нерви трябва да ти стига ума за всяко действие защото там се брои всичко

    Коментиран от #97

  • 96 Пешо

    0 0 Отговор
    В Банка ,,Ротшилд" се перат пари и от там никой не може да получи никаква информация.За да учиш и да достигнеш да работиш в тази банка, не е случайно.Много скъпо , а тате е уреждал банката с много трансфери , на уважавани хора от Българската политика.Едва ли с президентска заплата е осигурил обучението.Имаше и кантора за консултантски услуги в Женева, в която се подвизаваше и мама.Детето се развива правилно и закономерно, а не както дечурлигата на обикновените Българи.За това драпат всички политици, но с чий пари?!!!Не може да не се похвалим пред комшийте, да ни завиждат.
  • 97 Нане

    0 0 Отговор

    До коментар #95 от "Валентина":

    Ми не се мъчи да смяташ такива големи суми.Оди да вадиш картофи.И как отиде да учиш ВЪВ центъра на Лондон, като виждам, че граматиката ти е да вадиш картофи.В кой университет ще те вземат с това подреждане на мисли?!!!
    Може би си в платен колеж?!Колко ти плащат за да учиш?
    ,,акъл се иска и нерви трябва да ти стига ума за всяко действие защото там се брои всичко" - Какво се брои не се сещам?!!!!
    Ако си в Англия, отивай на ягодите.
  • 98 Коци

    1 0 Отговор
    И това каква новина е. Работи прави си кариера. Получава заплата. Не разбираме какво ни казвате
  • 99 В.В.П.

    2 0 Отговор
    Седесарите,, надушиха трупното месо от Тюфлека,започват да излизат от дупките...КОРНЕЛИЙЙЙ и Стоянов...Лешоядите напомнят за себе си....1996г оглозгаха Жан,сега иде ред на Борисов...Само че ,Тюфлека е по ,,,гъвкав,,,и дебел....Хахаха
  • 100 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 101 В.В.П.

    3 0 Отговор
    Банкерите са Изключително само чифути и роМляни......Там свестен няма...Вс е Леш...
  • 102 240 айдука храним тука

    3 0 Отговор
    Карма се нарича това.Цял живот ще бъде самотна и ще ходи немила-недрага като простинал кон по чужди земи, защото Коня има изключителни заслуги за изкормването на държавицата ни и да сме на този хал - младите хора да потеглят през Терминал-2 и да не е връщат.
  • 103 животновъд

    3 0 Отговор
    Последното изречение на публикацията е недовършено. Пропусната е думичката кон. А какво стана с дъщерята на Надежда Михайлова,която беше изхвърлена от швейцарския колеж поради тъпота? Никой не споменава нищо?

    Коментиран от #105

  • 104 Финансиста

    1 0 Отговор
    Тази заплата в швейцарската банкова система е за служители на сравнително нииски нива. Горе-долу служителите на гише вземат толкова. Консултантите започват от 10 000 франка на месец + доста бонуси, ако си добър. Така, че тая каква шеметна кариера прави не я знам, но тези пари, които получава са доста зле. Освен това вече е натрупала опит и стаж на 30 е все пак и би трябвало да е с доста по-високо възнаграждение, ако е кадърна. В Швайц много ценят добрите служители и им дават наистина големи заплати и бонуси, за да ги задържат. Със 100 000 на година в Швайц всеки ще ти се изсмее.
  • 105 Ааа

    0 0 Отговор

    До коментар #103 от "животновъд":

    Тая вече е на новата магистрала !
  • 106 Еврогеец

    0 0 Отговор

    До коментар #54 от "11111":

    Луд ли си или просто дебил?
  • 107 Лени

    0 0 Отговор
    Изродите закопаха България и си правят каквото си искат по света но ще плащат за всичко!!!!
  • 108 Тулупия

    0 0 Отговор

    До коментар #6 от "СССР":

    А на Тулупа внучета по едно чекмедже седмично