Last news in Fakti

23 Декември, 2019 07:00 9 365 2

Вашият хороскоп за днес, 23.12.2019 г.

  • хороскоп-
  • дневен хороскоп

Променливо настроение при Скорпионите

Вашият хороскоп за днес, 23.12.2019 г. - 1
Снимка: Shutterstock

хороскоп от astrohoroscope.info

Овен

Празниците почти дойдоха и е време да подредите подаръците. Ще си намерите ценен помощник, с когото дори може да забравите за какво точно сте събрали и да си намерите по-приятен начин да си прекарате времето.

Телец

Днес ще ви е малко нервно, но не си го изкарвайте на хората около вас. Направете нещо, което би разсеяло напрежението, например изхвърлете неща, които ви пречат, но по една или друга причина не се разделяте с тях.

Близнаци

Склонни сте да направите компромис, за да постигнете комфорта, от който се нуждаете. Около вас ще царят любов и разбирателство. Не ги разрушавайте с глупави капризи.

Рак

Определено няма да останете незабелязани. Днес ще сте във вихъра си - очарователни, оптимистични, с чувство за хумор. Е, малко несериозно ще се отнасяте към хората, но при толкова много чар няма как да не ви простят.

Лъв

Искате да ви забележат, да направите впечатление и полагате неимоверни усилия за това. Всичко е перфектно само не бъдете толкова подозрителни и черногледи, че ще развалите доброто впечатление, което правите.

Дева

Днес темата ви за размисъл ще е дали целта оправдава средствата. При все, че сте готови на почти всичко в името на онова, към което се стремите, днес изведнъж ще ви заинтригува и моралната страна на въпроса.

Везни

Днес ще създавате впечатление, че можете да си включите и изключите емоциите, когато си пожелаете. В действителност сте просто зависими от хората около вас, но твърде добре се прикривате.

Скорпион

Настроението ви ще е доста променливо днес. Ще ви мъчат стари спомени. Всъщност днес е време за благотворителност. Нали преди Коледа всички искаме да зарадваме бедните и нещастните, дайте своя дан.

Стрелец

Днес ще сте просто във вихъра си. Празник е, празнувайте и се веселете до насита. Радвайте се на празника и сигурно ще получите повече подаръци, отколкото сте си мислили.

Козирог

Днес трудно ще ви разбират, а и вие не полагате някакви специални усилия, за да промените този факт. Доста ограничено подхождате към проблемите, май е време да погледнете по-мащабно на света, това поне го можете.

Водолей

Днес никой не може да се мери с вас по красноречие. Способни сте дори на ескимос да продадете хладилник. Само не се възгордявайте, че тогава ще оплескате нещата.

Риби

Добре ще се чувствате днес. Ден само за мечти и големи планове. Можете да се попълните липсващите коледни подаръци. Ще има доста условности, които ще ви пречат да осъществите намеренията си, но едва ли ще ви спрат да направите онова, което сте си наумили.


Поставете оценка:
Оценка 3.2 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.