29 Декември, 2019 07:00 11 322 5

Вашият хороскоп за днес, 29.12.2019 г.

  • хороскоп-
  • дневен хороскоп

Радостен ден за Раците

Вашият хороскоп за днес, 29.12.2019 г. - 1
Снимка: Shutterstock

хороскоп от astrohoroscope.info

Овен

Иска ви се да отидете някъде надалеч, да срещнете нови хора, а може би и нова любов. Не пречете на съдбата, позволете ѝ да сбъдне мечтата ви, но какво ще правите после, когато останете без мечта...

Телец

Днес ще сте доста активни, особено ако става въпрос за материализация на вашите идеи. Доста импулсивно ще харчите пари, нещо нехарактерно за вас. Бъдете внимателни с непознати, може да се опитат да ви заблудят и дори да ви измамят.

Близнаци

Май-май се налага да проведете сериозни разговори с някои хора. Има неща, които просто трябва да приемете и не се правете на ощипани госпожици. Заемете една принципна позиция и не я променяйте.

Рак

Хубав ден, радостен ден. Настроение няма да ви липсва, идеи за забавления – също. Не се хабете прекалено, оставете малко и за новогодишната нощ. Сигурни ли сте, че сте помисли за всичко, да не се наложи да търчите за нещо в последната минута.

Лъв

Днес е ден, в който ще мислите повече за другите, отколкото за себе си. Така или иначе ще се наложи да се оставите на течението, защото каквото и да започнете сами трудно ще става. Важно е да се отърсите от вътрешните си страхове и да вярвате, че нещата ще станат по-добре, само време им е нужно.

Дева

Гледайте до обяд да приключите с важните ангажименти, които сте планирали, че после да имате свое лично време. Обърнете специално внимание на партньора си в живота, покажете му, че е специален. Вечерта е предимно за усамотение и разговори на четири очи.

Везни

Еуфорията около настъпването на Новата година започва да ви завладява. Направете последни проверки дали всичко е организирано както сте очаквали. Свържете се, с когото трябва. Не забравяйте да разпратите и малко виртуални пожелания.

Скорпион

Решили сте да свършите прекалено много неща. И нищо чудно да успеете, макар че ще има доста непредвидени външни фактори. Не пропускайте да проверите програмата за посрещането на Нова година, да не стане фал.

Стрелец

Налага се да проведете сериозни разговори с някои хора. Има неща, които просто трябва да приемете, и не се правете на ни лук яли, ни лук мирисали. Следвайте позицията си и не се оставяйте да ви манипулират.

Козирог

Днес ще сте малко разсеяни, ще ви се иска да избягате от задълженията си и да останете поне за малко сами. Не упорствайте за неща, които виждате, че са безсмислени.

Водолей

Днес ще сте просто в еуфория, ще измисляте невероятни неща, нали празник наближава. Имате идеи в изобилие, дано намерите кой да се включи във вашите смели хрумвания.

Риби

Ще имате доста повече неща за вършене от обичайното. Планирайте времето си внимателно, защото може да не ви стигне за всичките ви мащабни планове. Но пък ще направите всичко по най-блестящия начин.


Поставете оценка:
Оценка 3.8 от 10 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Град Козлодуй

    3 4 Отговор
    Бойко тиквата му е малък хуя и немит

    Коментиран от #4

  • 2 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    1 2 Отговор
    приятен ден ХОРА
  • 3 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    1 1 Отговор
    От веднъж става ли се гей?!

    Коментиран от #5

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Петко

    0 0 Отговор

    До коментар #3 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    От коя лудница избяга бе каун