Last news in Fakti

10 Юли, 2012 21:31 1 189 0

Леяр с инсулт заради горещините в Благоевград

  • лекар-
  • слушалка

36-годишен леяр е настанен в болница след инсулт в рекордните горещини днес в Благоевград, предаде БГНЕС.

Сигналът за инцидента е подаден към 16.30 часа днес от леярната край село Бело поле, намиращо се на 3 километра от Благоевград. Леярът Васил К. нолабирал. С линейка на ЦСМП пострадалият мъж е транспортиран до Спешно-приемно отделение на МБАЛ. След направения му скенер е установено, че 36-годишния мъж е хеморагичен инсулт, настанен е за лечение в отделението по неврология на МБАЛ.

Kъм 14.15 часа днес 49-годишната Райна А. от Благоевград падна на улица в жк "Еленово" и почина след инсулт заради горещините от над 35 градуса. След 15.30 часа в продължение на час на приливи и отливи над града се изсипа дъжд, който разхлади благоевградчани.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА