Last news in Fakti

15 Януари, 2020 07:00 7 566 2

Вашият хороскоп за днес, 15.01.2020 г.

  • хороскоп-
  • дневен хороскоп

Вижте каква ще бъде срядата за всяка от зодиите

Вашият хороскоп за днес, 15.01.2020 г. - 1
Снимка: Shutterstock

хороскоп от astrohoroscope.info

Овен

До обяд ще трябва да действате бързо и ефективно. Не приемайте лично всичко, което ви казват, гледайте на нещата с чувство за хумор. След обед ще имате възможност да се изявите както вие искате.

Телец

Ще се чувствате уверени в себе си и готови за действия. Инициативите ви може да се сторят малко досадни за околните. Не мърморете толкова, бъдете по-позитивни. следобедът е подходящ за пазаруване, особено на тоалети.

Близнаци

Днес силно ще се впечатлявате от нередностите и от нещата, внасящи дисхармония около вас. Не приемайте лично, онова което дочуете, нали знаете, че в повечето случаи хората просто си говорят.

Рак

Прекалено много ще мечтаете днес и сте склонни да си правите илюзии за нещата, които ви се случват. Прекалено много се впечатлявате, имайте малко здрав разум.

Лъв

Ще ви се иска да се измъкнете, да избягате от задълженията си. Но пък ще бъдете много находчиви и ще намерите начин да се справите с всяко положение по най-добрия начин.

Дева

Имате много идеи, които искате да реализирате. Хубаво е да потърсите помощ отстрани, да не действате сами. Не влизайте в конфликт с шефовете си, бъдете готови да намерите компромисно решение.

Везни

Ще влагате твърде много емоции във всяко нещо, а това определено е изтощително. Бъдете разумни, в днешно време емоциите наистина са лукс, който не всеки може да си позволи. И все пак зависи от емоциите.

Скорпион

Увлечени в мисълта как да съхраните парите забравяте някои по-важни неща. Обърнете внимание на хората около вас и си дайте сметка дали не ги наранявате с поведението си.

Стрелец

Денят е доста напрегнат. Подходящ момент да изчистите данъчните си задължения. Не бъдете твърде подозрителни, това само ще ви спъва в действията ви, но и не се предоверявайте.

Козирог

Трябва сериозно да се замислите накъде вървите и дали да продължавате сами оттук нататък. Важно е да работите в екип, но за целта ще трябва да преодолеете някои от предразсъдъците си. Бъдете практични и не се залъгвайте с неща, за които знаете, че са безполезни.

Водолей

Ден за контакти и задълбочаване на отношенията. Случайна среща в службата може да сложи началото на ново романтично приятелство. Доста непрактично ще се отнасяте към парите, внимавайте това може да има последствия, най-вече емоционални.

Риби

Ще се наложи да говорите доста по телефона и това може да попречи на пряката ви работа. Удобен момент да съберете информацията, която ви е нужна, за да действате.


Поставете оценка:
Оценка 3.2 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    2 3 Отговор
    ФАКТИ БГ най добр
  • 2 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    0 0 Отговор
    ФАКТИ СА НОМЕР 1 ЕДНО