Last news in Fakti

16 Януари, 2020 07:00 8 390 0

Вашият хороскоп за днес, 16.01.2020 г.

  • хороскоп-
  • дневен хороскоп

Натоварен ден за Везните

Вашият хороскоп за днес, 16.01.2020 г. - 1
Снимка: Shutterstock

хороскоп от astrohoroscope.info

Овен

Ще можете да докажете предаността си на приятел в беда. Ще има доста тичане около работата ви, но пък почти всичко ще стане идеално. Действайте бързо, няма време. Не се ангажирайте емоционално с колегите си, това няма да е от полза за никого.

Телец

Днес ще сте готови за всякакви предизвикателства. Ще гледате на нещата по нов начин и това ще ви донесе истинско удовлетворение. Идеален ден за влюбените, а тези които все още не са, ще побързат да го направят.

Близнаци

Ще ви вълнуват най-вече собствените ви мисли. Склонни сте да приемате лично всичко, което ви кажат. Недейте така – дръжте се като професионалисти. Най-лесно ще ви е, ако имате възможност да работите от вкъщи. Бъдете по-внимателни с разходите, приходите все още не са толкова големи.

Рак

Едва ли има други като вас. Забавленията ви привличат като с магнит, а при това има кой да ви свърши работата, макар и не цялата. След 9 вечерта настъпва вашият час за лудеене. Контролирайте страстта си (ако ви е възможно).

Лъв

Днес ще кроите планове за бъдещето, но май ще ви излязат скъпичко. Премислете предварително нещата, макар че промени така или иначе ще има. И не харчете прекалено за глупости.

Дева

Днес ще се чувствате уверени и сигурни в себе си. Хващайте смело бика за рогата, не се чудете, днес вие дирижирате нещата.

Везни

Днес денят ще е натоварен. Не влагайте прекалено много емоции в работата, защото вечерта ще се почувствате като изцедени. Спазвайте сроковете, които са ви поставили и не подценявайте детайлите.

Скорпион

Всичко ще се свършва доста стремително, а това определено ще ви изнервя, защото трудно ще контролирате нещата. Понякога не е ли по-добре да се отпуснете и да имате по-голямо доверие на съдбата?

Стрелец

Днес ще се наложи да преодолеете някои свои вътрешни прегради, но пък това би ви помогнало да научите повече за самите себе си. В никакъв случай не мързелувайте, защото няма да се почувствате по-добре.

Козирог

Малко разсеяни ще сте днес, но пък всичко ще става сякаш от само себе си. По-добре е да не предприемате нищо ново, а да се опитате да приключите вече започнатото.

Водолей

Ще се чувствате добре и във форма. Е, не всички ще ви забелязват, както ви се иска, но пък може да научите нещо интересно. Ден за срещи с приятели, не го отлагайте, че кой знае кога ще ви се отвори нова възможност.

Риби

До обяд нещата ще се развиват доста скоростно, ще трябва да организирате и задействате доста неща. Разбира се, ще се справите блестящо. Следобед ще имате възможност да си отдъхнете спокойно и да се приберете навреме вкъщи.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА