Last news in Fakti

15 Януари, 2020 17:47 5 120 17

Приятелка разкри плана на Меган за "Мегзит"

  • меган маркъл-
  • великобритания-
  • мегзит-
  • британско кралско семейство-
  • принц хари-
  • херцози на съсекс

Бившата актриса имала паник атаки от живота на Острова

Приятелка разкри плана на Меган за "Мегзит" - 1
Снимки: EPA/БГНЕС

Меган Маркъл има 100-процентовата подкрепа на майка си Дория Рагланд в решението си заедно с принц Хари да напуснат британското кралско семейство, пише в. Daily Mail.

Междувременно приятел на херцогинята на Съсекс разкри пред в. Daily Mail, че бившата актриса никога повече няма да се върне да живее във Великобритания.

Миналата сряда принц Хари и Меган обявиха, че се отказват от титлите си и ролята си в кралското семейство, за да започнат нов, независим живот, като балансират времето си между Великобритания и Канада, и да работят по посока на своята "финансова независимост".

Меган при тази си стъпка има пълната подкрепа на живеещата в Лос Анджелис своя 63-годишна майка, която "наистина се тревожи за Меган... и е облекчена, че дъщеря ѝ поставя своето психическо здраве и благосъстояние на първо място", твърди източник.

38-годишната Меган сама е признала за трудностите, с които се сблъсква след раждането на Арчи, а приятелят ѝ разкрива, че Меган "се чувства ужасно във Великобритания" и "не е могла да спи нормално, след като е започнала получава паник атаки относно бъдещето си" .

Сега херцогинята на Съсекс в Канада, а приятелят ѝ разкрива: "Това е бил нейният план още от самото начало, евентуално да напусне Великобритания и да изгради своя собствена империя с Хари".

Източникът добавя: "Дория вярва в това, човек да е верен на себе си и, естествено, тя ще продължи да окуражава Меган да поема и занапред по неутъпканите пътища".
Рагланд бе забелязвана в четвъртък следобед да разхожда двете си кучета и да говори по телефона. В друга част от деня бившата социална служителка и инструктор по йога се качи в джипа си и отпраши нанякъде.

Това се случи в деня, в който Меган се върна в Канада, където бе оставила осеммесечния Арчи с бавачката му, оставайки Хари да се оправя с отцепването от семейството му.

Очаква се Хари и Меган да се съберат до края на седмицата.

Съобщава се, че Меган е била забелязана на Кея Сидни в Британска Колумбия в петък, след което се е отправила към Международното летище Виктория, от което потвърдиха за "ВИП пристигащ", пише в. "Ванкувър сън".

Приятелят на Меган разкри, че тя няма никакво намерение да се връща да живее за постоянно във Великобритания. "Тя дори не иска да отгледа Арчи там, а също не иска и да се лашка насам-натам. Тя ще ходи там на дълги визити, но нищо повече", добавя източникът.

"Те искат да живеят за постоянно в Канада. Тя е казала, че иска къща в Уислър близо до Ванкувър и жилище в Торонто", казва още приятелят.

"Това което Меган иска, Меган го получава. Това е бил планът още от самото начало, евентуално да напуснат Великобритания и да изградят своя собствена империя с Хари. Меган иска да прави милиони, а това никога нямаше да се случи, ако тя не бе предприела драстични промени с Хари. Тя иска да е горе, редом с Джеф Безос (създателят на Амазон) и Уорън Бъфет".

"Някои от нейните приятели смятат, че в крайна сметка тя ще се разведе с Хари и ще се омъжи за милиардер. Винаги е казвала, че иска да се омъжи за милиардер, преди да се запознае с Хари".

"Сега това няма да ѝ се наложи, защото заедно ще те изградят империя за милиарди долари. Това тя е искала от самото начало".

Що се отнася до останалите членове на британското кралско семейство, Меган смята, че тя и Хари ще могат да натрупат свое собствено богатство, а това бие всякакви наранени чувства.


Поставете оценка:
Оценка 2 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Последния софиянец

    21 3 Отговор
    Циганката Меган ще прави свирки и ще са финансово независими.
  • 2 каПУТИН

    15 4 Отговор
    В Русия да се преместят! Там е раят!
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Анти милиционер

    6 2 Отговор
    Ку ку
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Анти милиционер

    11 1 Отговор
    Тая бавноразвиваща патка ще е новият Ротшилд. Вярвайте ми.
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 БАХ

    6 4 Отговор
    Права е жената . Как да живее в кралство със средновековни ритуали , пълна простотия . Светът е толкова технологичен и развит а шибаните кралски особи още танцуват с пируети и подскачане , както и с перуки на главите , дори и в парламента са с перуки . Абе да се скасаш от смех !
  • 9 капка катран

    11 1 Отговор
    Искала това, искала онова, искала да искала тъмнозелената кифла с претенции ? Ще видим обаче, какво ще получи ! Даяна искаше много по-малко от нея и....?
  • 10 Ауууу

    6 1 Отговор
    Каква драма само... все едно Харито някога ще стане нещо повече от принц
  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 Бесен

    7 1 Отговор
    Винаги е казвала, че иска да се омъжи за милиардер - златотърсачка. Рижия здаво си го нафули с тая шафрантия
  • 14 Никой

    4 1 Отговор
    Хехехехех,никаква изненада......ясна беше работата от самото начало.......чехльото го смачка тази.......дама,толкова жалка и в същото време класическа история........жена скарва мъжа си със смейството......не е сексизъм....има го и в обратната посока.
  • 15 РЗС

    5 1 Отговор
    ква империя ще изградят тия двама наркомани ба, аахахахаха да не планират да внасят стока от колумбия със кралските самолети, само така ги виждам тия да направят пари. Били финансово независими като се отказали от 5% или 250 хиляди паунда от общо 5 милиона дето баща му дава годишно? Тва е все едно да кажеш на баща си, баща от утре ставам финансово независим от теб, вместо да ми даваш 10 лева на ден, ще ми даваш само 9лева и 50 стотинки.
  • 16 лабораторията

    4 0 Отговор
    у кралското семейство понякога им се случват нещастни случаи
  • 17 Спящата красавица

    1 0 Отговор
    Защо не се отказаха от кралската сватба, а похарчиха толкова много милиона паунда, определено Хари сбърка като се ожени за нея, жалко за момчето